Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų priežastys -14

QUOTE(evuxiene @ 2013 12 09, 13:25)
žinau, kad nesulauksiu, to ir nenoriu, noriu eiti kitu keliu, ne veltui pradėjau domėtis už ką man tai ir aišku paaiškėjo mūsų su vyru ryšis karminis, santuoka fatališka, ne veltui matyt susitikom, bet sunku žiauriai, sąlygų kaip ir nekeliu, noriu paprasčiausiai pagarbos, elementarios... blink.gif

dar vat klausimas, tada jei žmogus geria, muša tave tai irgi jį turi mylėti... g.gif  doh.gif (čia nebūtinai apie save)

Jei žmonės žinotų, kad tuokiasi todėl, kad su partneriu subalansuotų karmą, skyrybų ženkliai sumažėtų. O kai motyvai kiti, duotos galimybės dažnai atsisakoma.
Mylėti nebūtina, svarbu priimti besąlygiškai. Savus vaikus, ką jie beiškrėstų, motina sugeba priimti besąlygiškai, kodėl ji besąlygiškai negalėtų žiūrėti ir į vyrą?
Atsakyti
QUOTE(evuxiene @ 2013 12 09, 14:25)
žinau, kad nesulauksiu, to ir nenoriu, noriu eiti kitu keliu, ne veltui pradėjau domėtis už ką man tai ir aišku paaiškėjo mūsų su vyru ryšis karminis, santuoka fatališka, ne veltui matyt susitikom, bet sunku žiauriai, sąlygų kaip ir nekeliu, noriu paprasčiausiai pagarbos, elementarios... blink.gif

dar vat klausimas, tada jei žmogus geria, muša tave tai irgi jį turi mylėti... g.gif  doh.gif (čia nebūtinai apie save)

nežinau, čia šitoj temoj nuolat taip teigiama, gal kokia kitokią meilę turi omeny g.gif nes mes gi mylim gamtą, tėvynę, žmoniją-ši meilė gi skirias nuo tos, kuria mylim savo vyrą.....nesiginčiju su geriau žinančiom g.gif

aš manau taip-jei Jūs norėsit to apie ką rašot-negausit, tiesiog reikia vieną kartą padaryt STOP tokiems negražiems dalykams..galų gale nebijot atitolt, pabūti/pagyventi atskirai..

na va..Vaižgantė parašė truputį už mane anksčiau-aš apie tą patį ir rašau...tik, aš kaip ir Jūs nesu nei mokyta, nei šitoj srity ištobulėjus..tiesiog iš gyvenimo bandau spėt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vlastimila: 09 gruodžio 2013 - 13:43
QUOTE(vaižgantė @ 2013 12 09, 13:23)
Taip, vaikai yra atskiros asmenybės, bet labai susijusios su savo tėvais, todėl būtent jiems ir gimsta. Dažnai tarp mamos ir vaiko būna sutartys, nedieviški ryšio kanalai, kuriais labai lengvai mamos negatyvios emocijos nuteka vaikui, ir jis suserga. Tokius kanalus kartais įmanoma uždaryti, nutraukus sutartis.
Ir vaikas, gimęs alkoholikų šeimoje, ir jo tėvai balansuoja karmą. Smerkti, vertinti, lyginti apskritai nieko negalima, nes vyksta tai, kas turi vykti...
Auka pritraukia žudiką, kuris yra įrankis. Aišku, įrankis, nužudydamas žmogų, sau pasididina karmos bagažą, ir karma bus balansuojama lygiai taip pat- jis pritrauks įrankį...

Labai įdomiai parašėte 4u.gif
QUOTE(evuxiene @ 2013 12 09, 14:25)

O kaip jums tai paaiškėjo? unsure.gif

Mano pavyzdys - prieš 10 metų išsiskyriau su pirmuoju vyru. Labai daug skausmo nuo jo patyriau. Labai jį mylėjau, bet ir nekenčiau už tai, kad aš myliu jį, o jis mane skaudina. Per tuos 10 metų kol nesimatėme negaliu sakyti kad jutau neapykantą, jutau tą skausmą tik, kurį man suteikė, ir atleisti irgi negalėjau. Ir kartojau, kad iki grabo lentos nesugebėsiu jam atleisti. Nors viduje linkėjau jam gero, norėjau kad jis pasikeistų. Net buvo minčių susitikti su juo pasikalbėti, pabandyti jam padėti. Sūnus su juo bendraudavo, ne kartą sakė, kad tėvas kalba apie mane, kad negali sau atleisti už tai koks buvo su manim (nors ir tuo metu jo elgesys buvo toks pats ir su kita žmona), kad aš vienintelė jo gyvenimo meilė ir t.t.
Šį pavasarį jis pats pasitraukė iš gyvenimo.
Ir ką aš jaučiu dabar - visą tą laiką manyje buvo užslėpti jausmai, paslėpti po skausmo, negalėjimo atleisti sluoksniu. Nors giliai viduje juk aš vis tik mylėjau tą žmogų. Jam pasitraukus iš gyvenimo iš pradžių daug pykčio buvo ant jo. už viską. Dabar valosi..... Žmogaus nebėra, nebėra ant ko pykti. Ir tik dabar pradedu suvokti, kad skaudino ne jis, o jo elgesys. Jį mylėjau, o negalėjau toleruoti jo elgesio. dabar jau nebeprisimenu jo negero, prisimenu gerus dalykus, savaime. Dabar matau patį žmogų, o ne jo elgesį. Kažkaip savaime atsiribojo asmuo nuo poelgių. Tik kaip gaila, kad tą suvokiame jau po laiko....

P.S. Kaip mano dukra (5m.) sako - visi žmonės geri, tik kartais jų elgesys negeras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^Vakarė^: 09 gruodžio 2013 - 14:20
QUOTE(^Vakarė^ @ 2013 12 09, 15:18)
Labai įdomiai parašėte  4u.gif

O kaip jums tai paaiškėjo?  unsure.gif

lankiausi pas astrologe, pasidariau gyvenimo horoskopą smile.gif

Mano pavyzdys - prieš 10 metų išsiskyriau su pirmuoju vyru. Labai daug skausmo nuo jo patyriau. Labai jį mylėjau, bet ir nekenčiau už tai, kad aš myliu jį, o jis mane skaudina. Per tuos 10 metų kol nesimatėme negaliu sakyti kad jutau neapykantą, jutau tą skausmą tik, kurį man suteikė, ir atleisti irgi negalėjau. Ir kartojau, kad iki grabo lentos nesugebėsiu jam atleisti. Nors viduje linkėjau jam gero, norėjau kad jis pasikeistų. Net buvo minčių susitikti su juo pasikalbėti, pabandyti jam padėti. Sūnus su juo bendraudavo, ne kartą sakė, kad tėvas kalba apie mane, kad negali sau atleisti už tai koks buvo su manim (nors ir tuo metu jo elgesys buvo toks pats ir su kita žmona), kad aš vienintelė jo gyvenimo meilė ir t.t.
Šį pavasarį jis pats pasitraukė iš gyvenimo.
Ir ką aš jaučiu dabar - visą tą laiką manyje buvo užslėpti jausmai, paslėpti po skausmo, negalėjimo atleisti sluoksniu. Nors giliai viduje juk aš vis tik mylėjau tą žmogų. Jam pasitraukus iš gyvenimo iš pradžių daug pykčio buvo ant jo. už viską. Dabar valosi..... Žmogaus nebėra, nebėra ant ko pykti. Ir tik dabar pradedu suvokti, kad skaudino ne jis, o jo elgesys. Jį mylėjau, o negalėjau toleruoti jo elgesio. dabar jau nebeprisimenu jo negero, prisimenu gerus dalykus, savaime. Dabar matau patį žmogų, o ne jo elgesį. Kažkaip savaime atsiribojo asmuo nuo poelgių. Tik kaip gaila, kad tą suvokiame jau po laiko....

P.S. Kaip mano dukra (5m.) sako - visi žmonės geri, tik kartais jų elgesys negeras.

sutinku, mane irgi skaudina jo elgesys, tik kartais natūraliai pasakom, kad jis tipo vyras toks ir anoks, bent vaikam visada pabrėžiu, kad man nepatinka kaip tu elgiesi ir pan. Aš kaip pradedu galvoti apie gerus dalykus,verkti norisi...nes būta jų tongue.gif
man vat klausimas, ar tas kitas žmogus, neturėtų susimąstyti, kodėl vat tarkim ta jo žmona tokia ar anokia, gal abu įdėję pastangu gyventumėme laimingai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2013 12 09, 13:37)
Jei žmonės žinotų, kad tuokiasi todėl, kad su partneriu subalansuotų karmą, skyrybų ženkliai sumažėtų. O kai motyvai kiti, duotos galimybės dažnai atsisakoma.
Mylėti nebūtina, svarbu priimti besąlygiškai. Savus vaikus, ką jie beiškrėstų, motina sugeba priimti besąlygiškai, kodėl ji besąlygiškai negalėtų žiūrėti ir į vyrą?

o kaip suprast kokia ta pamoka su tam tikru zmogum mes turim ismokt? juk jei suprastume, butu daug lengviau. juk pasimokyt galim daug ko - ir kantrybes ir priimti zmones tokius, kokie jie yra ir t.t. bet cia juk apskritai to galime mokytis is visu sutiktu. bet butent tas zmogus su kuriuo esi, juk atejo i musu gyvenima su kazkokiu tikslu. kaip atrasti ta jo "tiksla" ? smile.gif

Papildyta:
QUOTE(nice1 @ 2013 12 09, 14:47)
o kaip suprast kokia ta pamoka su tam tikru zmogum mes turim ismokt? juk jei suprastume, butu daug lengviau. juk pasimokyt galim daug ko - ir kantrybes ir priimti zmones tokius, kokie jie yra ir t.t. bet cia juk apskritai to galime mokytis is visu sutiktu. bet butent tas zmogus su kuriuo esi, juk atejo i musu gyvenima su kazkokiu tikslu. kaip atrasti ta  jo "tiksla" ? smile.gif

p.s. o jei i tema - nugaro snerviniu sakneliu uzdegimas? kokios gali buti priezastys?
Atsakyti
QUOTE(nice1 @ 2013 12 09, 15:49)
o kaip suprast kokia ta pamoka su tam tikru zmogum mes turim ismokt? juk jei suprastume, butu daug lengviau. juk pasimokyt galim daug ko - ir kantrybes ir priimti zmones tokius, kokie jie yra ir t.t. bet cia juk apskritai to galime mokytis is visu sutiktu. bet butent tas zmogus su kuriuo esi, juk atejo i musu gyvenima su kazkokiu tikslu. kaip atrasti ta  jo "tiksla" ? smile.gif

Papildyta:

aš tai suprantu, tai, kad jei tokie dalykai (pamokos būna), tai čia yra karminės skolos, tau yra sunku su tuo žmogumi, nes tu praietyje (kitame gyvenime), kažką jam padarei blogo, negero, todėl jį šiame gyvenime sutikai ir tau šiame gyvenime sunku su juo, atrodo norėtum mesti jį susirasti neva geresnį, bet jei neišmoksi pamokos būdama su tuo neva blogiečiu kuris tave skaudina, palikus tą žmogų, pritrauksi tokį patį arba dar blogesnį...sunkiausia suvokti, kad visko priklauso nuo taves pačios...
Atsakyti
QUOTE(evuxiene @ 2013 12 09, 15:11)
aš tai suprantu, tai, kad jei tokie dalykai (pamokos būna), tai čia yra karminės skolos, tau yra sunku su tuo žmogumi, nes tu praietyje (kitame gyvenime), kažką jam padarei blogo, negero, todėl jį šiame gyvenime sutikai ir tau šiame gyvenime sunku su juo, atrodo norėtum mesti jį susirasti neva geresnį, bet jei neišmoksi pamokos būdama su tuo neva blogiečiu kuris tave skaudina, palikus tą žmogų, pritrauksi tokį patį arba dar blogesnį...sunkiausia suvokti, kad visko priklauso nuo taves pačios...

tai as tai ta suprantu, bet kaip atskirti butent kuria pamoka reikia ismokti, nes nu as pritraukiu skirtingus zmones ir jausmai ir "skausma" skirtingi. suprasciau, kad tarkim paprsatas pavyzdys - visi tureti vyrai gere ir tarkim negerbe taves. tada automatiskai ieskai problemos kodel trauki alkoholikus. o tarkim, jei sutinki viena alkoholika, kita menininka, trecia siaip plevesa, kur rasti ta bendra "taska", kad suprasti pamoka? jei jie visi labai skirtingi g.gif
Atsakyti
QUOTE(nice1 @ 2013 12 09, 16:39)
tai as tai ta suprantu, bet kaip atskirti butent kuria pamoka reikia ismokti, nes nu as pritraukiu skirtingus zmones ir jausmai ir "skausma" skirtingi. suprasciau, kad tarkim paprsatas pavyzdys - visi tureti vyrai gere ir tarkim negerbe taves. tada automatiskai ieskai problemos kodel trauki alkoholikus. o tarkim, jei sutinki viena alkoholika, kita menininka, trecia siaip plevesa, kur rasti ta bendra "taska", kad suprasti pamoka? jei jie visi labai skirtingi  g.gif

tai su kiekvienu ką nors ir išmokstate, tos pamokos gi neturi būti vienodos, jei antrą ir trečią kartą nesutikote alkoholiko, vadinasi jau kažkokias išvadas padarėte g.gif tipo turite besąlygišjkai priimti juos g.gif
Atsakyti
QUOTE(evuxiene @ 2013 12 09, 16:05)
tai su kiekvienu ką nors ir išmokstate, tos pamokos gi neturi būti vienodos, jei antrą ir trečią kartą nesutikote alkoholiko, vadinasi jau kažkokias išvadas padarėte g.gif tipo turite besąlygišjkai priimti juos  g.gif

na as irgi linkstu i ta "bendra" pamoka kaip kad priimti zmogu toki koks jis yra, ismokti duoti ir nereikalauti atgal. nors nezinau, kazkaip sunkiai as cia mokausi ax.gif
p.s. cia apie alkoholikus buvo bendras pavyzdys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nice1 @ 2013 12 09, 17:11)
na as irgi linkstu i ta "bendra" pamoka kaip kad priimti zmogu toki koks jis yra, ismokti duoti ir nereikalauti atgal. nors nezinau, kazkaip sunkiai as cia mokausi  ax.gif
p.s. cia apie alkoholikus buvo bendras pavyzdys smile.gif

bendras pavyzdys apskritai, ar visi trys buvo linkę į alkoholizmą g.gif
čia nėra sunku išmokti, viskas pamažu...
man tai širdyje kirba kvailas noras, kad su kitu bus geriau, vat šitą mesiu, o tada kai susirasiu tokį auksinį, draugės protina, kad tobulų nebūnair pan.bettas kvailas noras pabandyti o gal su kitu bus geriau, galbūt kito savybės, kad ir blogosios bus blogesnės, bet man bus ne tokios baisios, negu tarkim dabartinio vyro...
ar esat kas su tuo susidurę g.gif
Atsakyti
QUOTE(evuxiene @ 2013 12 09, 16:33)
man tai širdyje kirba kvailas noras, kad su kitu bus geriau, vat šitą mesiu, o tada kai susirasiu tokį auksinį, draugės protina, kad tobulų nebūnair pan.bettas kvailas noras pabandyti o gal su kitu bus geriau, galbūt kito savybės, kad ir blogosios bus blogesnės, bet man bus ne tokios baisios, negu tarkim dabartinio vyro...

Neišlaikius egzamino su vienu vyru, į aukštesnę klasę neperkels. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(evuxiene @ 2013 12 09, 16:33)

bendras pavyzdys apskritai, nes su alkoholikais nebuvau susidurus. na, vienas is neturejimo ka veikt bunant su manimi, buvo biskiuka uzgeres, bet pasitaise zmogus, gal - jau nebezinau.
del jusu issakytos minties - tai ne, man bunant su zmogum, kad ir kas butu, neatrodo, kad vat su kitu bus geriau. nes jei as myliu, man kaip tik atrodo, kad niekada nebus geriau. jei jau meile ta isejo ir teko issiskirti, tai bent jau as niekada nesiskyriau su mintim, kad kitas bus geresnis. as jau bunu isgyvenus ir isbandzius keisti viska, kad prieinu taska, kai viskas - nebelieka nieko - nei meiles, nei prisirisimo, nei dziaugsmo. nelieka jokio jausmo. o jei dar yra jausmu, as iki paskutiniuju bandau vis taisyti, bandyti, bet karatis gal bereikalo g.gif
Atsakyti