Noriu_padovanoti, 12 Rug 2014 - 20:53, parašė:
Noriu_padovanoti, 12 Rug 2014 - 20:53, parašė: ![]()
Jei vaikas mėgsta picą, duokit jam picos ir uždėkit kalną salotų
patikrinta

Su mano vaiku tai nesuveiktų niekaip

Noriu_padovanoti, 12 Rug 2014 - 20:53, parašė:
Noriu_padovanoti, 12 Rug 2014 - 20:53, parašė: ![]()
Jei vaikas mėgsta picą, duokit jam picos ir uždėkit kalną salotų
patikrinta
miauksiuss, 12 Rug 2014 - 22:11, parašė:
miauksiuss, 12 Rug 2014 - 22:11, parašė: ![]()
Su mano vaiku tai nesuveiktų niekaip
Picą mėgsta, bet grybus, kurių nemėgsta, nurankioja
Francese, 26 Rug 2014 - 13:41, parašė:
Francese, 26 Rug 2014 - 13:41, parašė: ![]()
Ką reiškia "karmos balansavimas", Vaižgante? Kaip manai, kokią pamoką turėtų išmokti autistiško vaiko tėvai? Ar įmanoma, kad kas pasikeistų ją išmokus?
vaižgantė, 27 Rug 2014 - 16:01, parašė:
vaižgantė, 27 Rug 2014 - 16:01, parašė: ![]()
Kas yra karmos balansavimas? Pateksiu pavyzdžių.
1. Ėjai per perėją ir tave partrenkė nežinia iš kur atsiradusi mašina. Taip balansuojama tavo karma: tu kažkada kažką partrenkei mašina, dabar partrenkė tave.
2. Tave vyras išdavė su tavo geriausia drauge. Tai tavo karmos balansavimas, nes taip jam kažkada padarei tu.
3. Kabinete dirbate dviese. Tavo kolegė- nepakenčiama moteris. Tu taip į ją pakeiti savo požiūrį, kad jūs susidraugaujate. Taip tu balansuoji karmą su ta moterimi, kuri privalėjo tau atrodyti nepakenčiama.
4. Tavo tėvas alkoholikas, tavo vyras alkoholikas, pastoviai į buto duris beldžiasi alkoholikas tavo kaimynas, reikalaudamas pinigų buteliui. Tokį karmos balansavimą nusipelnei, nes dalyvavai kuriant alkoholio receptūrą.
Autisto vaiko tėvai turi išmokti savo vaiką priimti besąlygiškai, nieko nekaltindami. Pamoką išmokus keičiasi požiūris į žmogų, į save, į pasaulį apskritai.
^Vakarė^, 27 Rug 2014 - 16:25, parašė:
^Vakarė^, 27 Rug 2014 - 16:25, parašė: ![]()
Vaižgante, skaitau dabar knygą "Du gyvenimai" Toks epizodas - pačioje pradžioje (turbūt pameni), apie mergaitę ir jos tetą, ir vienas iš tų vyrukų, kuris pakeičia ir tos tetos ir tos mergaitės gyvenimus.
Jo žodžiai, tiksliai nepamenu, bet kažkas panašiai - už tai kad sudavei savo dukterėčiai vėliau tau bus atlyginta, tą patį patirsi nuo savo sūnaus, jis tau smogs taip pat.
Tai klausimas man iškilęs - gerai, ta moteris gaus ko nusipelnė. O kaip su tuo sūnaus poelgiu? Jei jau tai suplanuota iš aukščiau, vadinasi tai net ne nuo jo pareina? Tai jo poelgis bus pateisinamas? jis sau dėl to nekraus karmos? Nes juk jis bus tik priemonė motinos pamokai...
vaižgantė, 27 Rug 2014 - 18:31, parašė:
vaižgantė, 27 Rug 2014 - 18:31, parašė: ![]()
Tai yra ezoterinis ROMANAS. Autorė kaip nori, taip dėsto savo mintis.
Karmos vykdymo įrankiai karmą taip pat kraunasi. Juk nebūtinai tave perėjoje partrenks vairuotojas, kurį tu kažkada su mašina partrenkei...
^Vakarė^, 27 Rug 2014 - 18:48, parašė:
^Vakarė^, 27 Rug 2014 - 18:48, parašė: ![]()
Taip, bet tai esmės nekeičia. Tas pats ir gyvenime. Jei skriaudi svetimus vaikus, tai kentėsi nuo savo vaikų ir t.t. Bet aš vat niekaip tos matricos neišrišu - reiškias esi parinktas kaip įrankis, bet sau dėl to karmą irgi krauni. Nesiriša man čia kažkas
![]()
Kad ir paėmus tą istoriją iš knygos - sakykim, jei sūnus pasirinktų pasielgti kitaip, pasuktų kitu keliu, tai kaip tada su motina, kur dingtų tas įrankis?
^Vakarė^, 27 Rug 2014 - 17:48, parašė:
^Vakarė^, 27 Rug 2014 - 17:48, parašė: ![]()
Taip, bet tai esmės nekeičia. Tas pats ir gyvenime. Jei skriaudi svetimus vaikus, tai kentėsi nuo savo vaikų ir t.t. Bet aš vat niekaip tos matricos neišrišu - reiškias esi parinktas kaip įrankis, bet sau dėl to karmą irgi krauni. Nesiriša man čia kažkas
![]()
Kad ir paėmus tą istoriją iš knygos - sakykim, jei sūnus pasirinktų pasielgti kitaip, pasuktų kitu keliu, tai kaip tada su motina, kur dingtų tas įrankis?
evuxiene, 27 Rug 2014 - 18:02, parašė:
evuxiene, 27 Rug 2014 - 18:02, parašė: ![]()
Vaizgante, ka cia reiskia :
4. Tavo tėvas alkoholikas, tavo vyras alkoholikas, pastoviai į buto duris beldžiasi alkoholikas tavo kaimynas, reikalaudamas pinigų buteliui. Tokį karmos balansavimą nusipelnei, nes dalyvavai kuriant alkoholio receptūrą.
Kas per receptura?
vaižgantė, 27 Rug 2014 - 18:49, parašė:
vaižgantė, 27 Rug 2014 - 18:49, parašė: ![]()
Įrankiu tampi tu pats, tavimi tik pasinaudoja
Pvz., jei tu girta vairuoji mašiną, gali tapti įrankiu, kad nudaužtum reikiamą žmogų. Betgi prisigėrus sėsti už vairo tau niekas neliepė- pati pasirinkai.
Papildyta:
Ai, čia iš konkretaus gyvenimo paimta.
Tiesiog buvo žmonės, kurie sukūrė tokį dalyką- alkoholį ir sukūrė jį taip, kad iš žmogaus padarytų zombį. kad suprastum, ką padarei, tau duoda alkoholikus aplink. Jeigu jais piktiniesi, karmos nė kiek nesubalansuoji.
__AUTHOR__ parašė
__AUTHOR__ parašė