Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalus ar padirbti,

QUOTE(mimi88 @ 2013 12 17, 01:37)
man tai atrodo jis normalus, tiesiog nera tos apsaugeles metalines ant didesnio buteliuko..

Man taip pat atrodo mormalus
Atsakyti
Ar Jums sie parduodami kvepalai atrodo originalus?
"Mania" originalus buna po 100ml?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolipa: 20 gruodžio 2013 - 15:05
As kvepalu isparduotuveje norejau rasyti, kad Dior man visai nepanasus i originala, bet po to pagalvojau "aj, tiek to" biggrin.gif Del kitu kvepalu nezinau.
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2013 12 20, 15:47)
As kvepalu isparduotuveje norejau rasyti, kad Dior man visai nepanasus i originala, bet po to pagalvojau "aj, tiek to"  biggrin.gif  Del kitu kvepalu nezinau.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2013 12 20, 14:47)
As kvepalu isparduotuveje norejau rasyti, kad Dior man visai nepanasus i originala, bet po to pagalvojau "aj, tiek to"  biggrin.gif  Del kitu kvepalu nezinau.

as ir, bet dabar au gailiuosi kad neparasiau, jeigu juos kazkas is tikro nupirko.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2013 12 20, 20:48)
as ir, bet dabar au gailiuosi kad neparasiau, jeigu juos kazkas is tikro nupirko.. g.gif

Kažkodėl manau, kad nenupirko. Labai jau greit abu dingo.
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2013 12 20, 20:48)

As karta parasiau (senai jau tas buvo), tai tokie vejai prasidejo... мамадарагая...
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2013 12 20, 16:47)

as parasiau ir istryniau, geriau savo ikeliau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mimi88 @ 2013 12 17, 01:37)
man tai atrodo jis normalus, tiesiog nera tos apsaugeles metalines ant didesnio buteliuko..

man irgi taip pat atrodo, as kelis testerius turejus, tai ir dugnas buvo kreivokas ir siaudas neipatingo grozio
Atsakyti
As domejausi Giorgio Armani Mania, kol siunte dugno foto, toptelejo mintis, kad nebuna 100 ml. o kai atsiunte dugno supratau kad fufelis, nes be koduko, o J'adore nelabai ismanau bet kiek teko matyti tai originaluose siaudelis beveik nesimatantis.
Atsakyti
gal zinote kodel ant pakuotes raso 1.6 FL.OZ, o ant pacio buteliuko 1.7FL.OZ ? turiu sena kvepalu pakuote ir buteliuka, tai pagal kodus sutampa viskas, tik tas FL.Oz skiriasi
Atsakyti
Mano pastebėjimas apie originalius kvepalus - šiaudelio beveik neįmanoma įžiūrėti, kol nenupurkšti kvepalai wink.gif O fufliukuose styro susiraizgęs, kaip gyvatė biggrin.gif
Atsakyti
Gal žinote koks turi būti šriftas orginaliuose Versace Crystal Noir? Plonesnis ir biški retesnis ar stambesnis ir raidės susispaudusios? biggrin.gif
Atsakyti