Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalus ar padirbti,

QUOTE(MilGana @ 2013 12 08, 19:00)
as juos nepirkciau, nepatinka jie man.

kuom?
Atsakyti
Ten šiaudelis ore (t.y. skystyje smile.gif ) kabo? Raidės bent man atrodo šleivokos, dar nusitrynusios..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vôo: 08 gruodžio 2013 - 20:58

Kažin, ar šie Travalo atomaizeriai originalūs?

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jurgutele @ 2013 12 06, 21:19)
Tai va ir aš prie nieko negaliu prisikabinti, išskyrus kvapo neužuodimą, matyt, nelemta šiuo chanel šedevru man kvepėt cool.gif

Ant manes butent sitie tai gerai laiko, bet va pvz dior midnight poison edp ir pure poison elixir (ten isvis edp intense) visai nelaiko, nors originalumu net neabejoju bet 1-2 val jau ju nebuna like ant odos, ant rubu siek tiek geriau laiko tai va ir suku db galva kame cia beda - ar mano odos chemija su kai kuriais draugaut nenori ar kas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(theorema @ 2013 12 09, 11:31)
Kažin, ar šie Travalo atomaizeriai originalūs?

user posted image
user posted image
user posted image

o kuo sie atomaizeriai ypatingi,maciau Pigu.lt prekiauja? Atsiprasau uz kvaila klausima,bet smalsu pasidare blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(suvalkiete @ 2013 12 11, 13:03)
o kuo sie atomaizeriai ypatingi,maciau Pigu.lt prekiauja? Atsiprasau uz kvaila klausima,bet smalsu pasidare blush2.gif

Tuo, kad nereik nupurškinėt į juos (kas yra nepatogu ir kvepalai pro šalį eina, o paskui dar ir garuoja iš kai kurių). Pažiūrėkit ant dėžutės iliustraciją: nuimi purkštuką, uždedi atomiką, paspaudinėji - ir kvepalai jau atomaizeryje.
Atsakyti
QUOTE(suvalkiete @ 2013 12 11, 12:03)

nes juos labai paprasta papildyt nuemi purkstuka ir tiesiai is buteliuko (panasiai kaip dujas i ziebtuveli pildo) nereikia purskineti is pursktuko. na ir kaip gamintojai skelbia yra nepralaidus, todel patogu su jais keliauti (asmeniskai man registruotam bagaze paprasti atomikai yra issipurkse ar tai prabege patys)
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2013 12 11, 14:26)
nes juos labai paprasta papildyt nuemi purkstuka ir tiesiai is buteliuko (panasiai kaip dujas i ziebtuveli pildo) nereikia purskineti is pursktuko. na ir kaip gamintojai skelbia yra nepralaidus, todel patogu su jais keliauti (asmeniskai man registruotam bagaze paprasti atomikai yra issipurkse ar tai prabege patys)

Aciu,skubu pirkti kol akcija smile.gif
Atsakyti

O aš dar turiu viltį, kad jie ir mažesnėmis dozėmis purškiasi biggrin.gif
Atsakyti
Labas, pasakykit, ar originalūs g.gif Man įtarimą kelia negražus buteliukas, storas šiaudelis, juodas purkštukas sukinėjasi, metaliukas kazkoks nestabilus...
Laukiu nuomonių 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Va kaip turi atrodyt seno leidimo buteliukas:
http://www.fragranti...=919898#p919898
Atsakyti
meginos gal kas galetu greitai sureaguoti ir parasyti ar originalus?? seip netureciau abejoniu, bet vistiek espertemis pasitikiu labiau nei savim smile.gif
My Webpage
uz 10 min turiu parasyti imu ar ne
Atsakyti