Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalus ar padirbti,

Ir kodėl senos bobos, o ne seno diedo, jeigu kvepalai vyriški g.gif
[/quote]

Palei mane tai skiriasi bobos kvapas nuo diedo kvapo. O kodel gamintojai taip sugalvojo tai as nezinau 4u.gif
Gal kad diedai visada bobas uzuostu ir butu laimingi biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Atsiprašau, jei ne čia rašau..nežinau kur paklaust,ar kur surast info. Ar Pigu.lt kvepalai ne "padielkos" g.gif vilioja dabar jų ta akcija... g.gif būsiu dėkinga už ats 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyteee: 06 gruodžio 2013 - 18:49
QUOTE(saulyteee @ 2013 12 06, 18:48)
Sveikos 4u.gif
Atsiprašau, jei ne čia rašau..nežinau kur paklaust,ar kur surast info. Ar Pigu.lt kvepalai ne "padielkos" g.gif  vilioja dabar jų ta akcija... g.gif  būsiu dėkinga už ats 4u.gif

Originalūs wink.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2013 12 06, 19:48)
. Ar Pigu.lt kvepalai ne "padielkos" g.gif  vilioja dabar jų ta akcija... g.gif  būsiu dėkinga už ats 4u.gif

geri thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites, ar būna fintų, kad chanel edp kvapas nesilaikytų, po poros val nulis kvepalo g.gif Užmeskit akį, ar originalūs, kodai sutampa 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jurgutele @ 2013 12 06, 20:54)
Mergaites, ar būna fintų, kad chanel edp kvapas nesilaikytų, po poros val nulis kvepalo g.gif Užmeskit akį, ar originalūs, kodai sutampa 4u.gif

Originalus
Atsakyti
Tai va ir aš prie nieko negaliu prisikabinti, išskyrus kvapo neužuodimą, matyt, nelemta šiuo chanel šedevru man kvepėt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(lauroxy @ 2013 12 06, 14:36)
Sveikos, gal galt padėt, esu naujokė smile.gif nusipirkau testerinius sakė, kad originalius kvepalus Bvlgari omnia Crystalline ir nežinau ar tikrai originalūs  smile.gif user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
ačiū jei kas padės  4u.gif

Ar padėsit, kas nors smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauroxy @ 2013 12 07, 10:46)
Ar padėsit, kas nors smile.gif

Turbūt originalūs. Nors tokią testerio dėžutę pirmą kartą matau, bet pagooglinus galima rast ir tokių.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2013 12 07, 11:50)
Turbūt originalūs. Nors tokią testerio dėžutę pirmą kartą matau, bet pagooglinus galima rast ir tokių.

AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
Sveikos kvepalų žinovės, reikia jūsų pagalbos, ar šie kvepalai originalūs?
Versace bright crystal
user posted image

user posted image

http://images116.fot...CAM00127-vi.jpg

Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2013 12 08, 19:49)
Sveikos kvepalų žinovės, reikia jūsų pagalbos, ar šie kvepalai originalūs?
Versace bright crystal

as juos nepirkciau, nepatinka jie man.
Atsakyti