Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalus ar padirbti,

QUOTE(eziuko mama @ 2014 05 30, 12:06)
Draugė prašo pagalbos blush2.gif Užkliuvo kitoks, nei visuose seniau turėtuose Addict, purkštukas doh.gif  Aš padėti negaliu, nes naujojo Addict 'o nesu net rankose laikiusi verysad.gif
Labai laukiam nuomonių blush2.gif  Ar viskas su jais gerai, purkštukas toks turėtų būti?
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Ant originaliu dior celofano buna CD lipdukas, jei buvo tai originalas.
Atsakyti
forestberry, man jau kantrybe truko. lotuliukas.gif Tokios gilios zinios! Zavu ir drasu, ir svarbiausia, uztikrintai. thumbup.gif Koks dar celofanas su CD lipduku, cia gi elementaraus testerio balta dezute.
Atsakyti
QUOTE(savaitė @ 2014 05 31, 09:07)
forestberry, man jau kantrybe truko. lotuliukas.gif Tokios gilios zinios!    Zavu ir drasu,  ir svarbiausia, uztikrintai.  thumbup.gif  Koks dar celofanas su  CD lipduku,  cia  gi elementaraus testerio balta dezute.

O siaip testeriai nera pardavinejami. Juos duoda tiekejai parduotuvems. Taip daug as zinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(forestberry @ 2014 05 31, 09:18)
O siaip testeriai nera pardavinejami. Juos duoda tiekejai parduotuvems. Taip daug as zinau smile.gif

drinks_cheers.gif ir kokia teise turi merginos pardavineti testerius ispardavykloj, kai gauna juos nemokamai?!?! Netvarka! Gal koki skunda parasyti?... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MilGana: 31 gegužės 2014 - 09:43
QUOTE(MilGana @ 2014 05 31, 10:42)
drinks_cheers.gif  ir kokia teise turi merginos pardavineti testerius ispardavykloj, kai gauna juos nemokamai?!?! Netvarka! Gal koki skunda parasyti?...  ax.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif  ir kokia teise turi merginos pardavineti testerius ispardavykloj, kai gauna juos nemokamai?!?! Netvarka! Gal koki skunda parasyti?...  ax.gif

ot velnias, o aš legaliai pirkau iš oficialios parduotuvės testerį. Kas dabar bus...
Atsakyti

Ir idomu is kur juos gauna nemokamai? Dirba kokiam kvepalu sandely. Ai, nesvarbu. Net nesigilinu. Bet oficialiai tai nelegalu.
Papildyta:
QUOTE(syri @ 2014 05 31, 10:59)
ot velnias, o aš legaliai pirkau iš oficialios parduotuvės testerį. Kas dabar bus...

Legaliai biggrin.gif Tai nera legalu, pardavineti testerius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo forestberry: 31 gegužės 2014 - 10:48
QUOTE(forestberry @ 2014 05 31, 10:46)
Ir idomu is kur juos gauna nemokamai? Dirba kokiam kvepalu sandely. Ai, nesvarbu. Net nesigilinu.

Jetau, nebegaliu jau ir as biggrin.gif Pardavinejami tie testeriai, legaliai, ir net vogti ju tam nereikia doh.gif
Forestberry, jusu zinios netikslios. Arba mes visos cia klystame, o jus viena esate teisi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 31 gegužės 2014 - 10:51
QUOTE(forestberry @ 2014 05 31, 11:49)
Legaliai  biggrin.gif  Tai nera legalu, pardavineti testerius.

drinks_cheers.gif tirkai nelegaliai. VMI jums i pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(forestberry @ 2014 05 31, 11:49)
Legaliai biggrin.gif Tai nera legalu, pardavineti testerius.

Va radau jums atsakymą:

"It's legal.

Department stores don't sell testers for a myriad of reasons, one of which is that they are under agreement with the distribution companies to use testers (and gratis, and GWP, and PWP) only for the intended purpose and sell none of them on their own. Perfumania gets away with it because often these companies receive their shipments from other places than the distribution company, and so aren't under contract to not resale a tester. That's the main difference, at least here in the States, but you might want to check local laws to see if they apply."

http://www.basenotes...elling-testers-!
Atsakyti
QUOTE(eziuko mama @ 2014 05 30, 12:06)
Draugė prašo pagalbos blush2.gif Užkliuvo kitoks, nei visuose seniau turėtuose Addict, purkštukas doh.gif  Aš padėti negaliu, nes naujojo Addict 'o nesu net rankose laikiusi verysad.gif
Labai laukiam nuomonių blush2.gif  Ar viskas su jais gerai, purkštukas toks turėtų būti?
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Naujas buteliukas, turiu. Atrodo dailiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(forestberry @ 2014 05 31, 00:07)
Ant originaliu dior celofano buna CD lipdukas, jei buvo tai originalas.

QUOTE(forestberry @ 2014 05 31, 09:18)

doh.gif doh.gif doh.gif umn.gif

QUOTE(eglejtree @ 2014 05 31, 12:24)
Naujas buteliukas, turiu. Atrodo dailiai  thumbup.gif

Dėkavoju 4u.gif
Atsakyti