Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalus ar padirbti,

Ant mano 90ml lipdukas toks pats. Skaičių ryškumas gali būti dėl blico g.gif Kas dėl kamštuko, tai jis arba ne toks, arba neužspaustas iki galo. O metalinė detalė gali nuo atspindžio kreiva atrodyt. Sunku pasakyt.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2014 05 10, 13:19)
Per daug tuščios vietos kamštelyje lieka, ir ta metalinė detalė labai jau nelygi. Mano nuomone, neoriginalūs.

drinks_cheers.gif

QUOTE(Galilea @ 2014 05 10, 15:07)
mimi88 - man buteliukas butu itarimu nekeles, bet lipdukas nepatinka. Turiu Elle du po 90ml ir viena 50ml ir lipdukas ne toks kaip jusu foto. kodas ne toks ryskus, ne baltas o sidabrines spalvos dazai. uzrasas eau de parfum virsuj o ne elle, gaila neiseina nufotkint  doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Galilea @ 2014 05 10, 16:07)
Turiu Elle du po 90ml ir viena 50ml ir lipdukas ne toks kaip jusu foto. kodas ne toks ryskus, ne baltas o sidabrines spalvos dazai. uzrasas eau de parfum virsuj o ne elle, gaila neiseina nufotkint  doh.gif

drinks_cheers.gif Mano taip pat ax.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz nuomones, jau buc apsisovus doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, reikia patarimo originalas cia ar fake. Tikiuosi, uzteks tokios nuotraukos g.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image

Gal kas susidurete ir turite koki patarima. Kaip nustatyti kieki siu kvepalu. Bent apytiksli.
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2014 05 13, 19:47)
Merginos, reikia patarimo originalas cia ar fake. Tikiuosi, uzteks tokios nuotraukos g.gif

user posted image

Čia gal vintage splash? Jei taip, tai gal ir originalūs.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2014 05 13, 19:15)
Čia gal vintage splash? Jei taip, tai gal ir originalūs.

Dekui uz atsakyma. Net neisivaizduoju, vintage tai ar ne g.gif Kaina ju uzprasyta labai patraukli, net baisu darosi lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(eglejtree @ 2014 05 13, 18:47)

Turbut pavyks nustatyti kieki tik sveriant. As ta pacia problema su YSL Nu turiu.
Atsakyti

[quote=eglejtree,2014 05 13, 18:47][/quote]
Turbut pavyks nustatyti kieki tik sveriant. As ta pacia problema su YSL Nu turiu.
[/quote]

Deja nezinau tuscio buteliuko svorio, galeciau minusuoti.
Zinant pilno svori, ko gero ir eitu isskaiciuoti
Atsakyti
Labai prasau pagalbos. 4u.gif
KAIP GALVOJAT AR ORIGINALUS IR AR APLAMAI TOKIUS KVEPALUS IS CREME DE LA CREME PADIRBINEJA?ACIU IS ANKSTO 4u.gif

user posted image
user posted image

tas kreivai uzklijuotas lipdukas keistokai atrodo...
Atsakyti
QUOTE(Nitkute @ 2014 05 17, 09:56)
Labai prasau pagalbos. 4u.gif
KAIP GALVOJAT AR ORIGINALUS IR AR APLAMAI TOKIUS KVEPALUS IS CREME DE LA CREME PADIRBINEJA?ACIU IS ANKSTO  4u.gif

Nesupratau, pirkote Creme de la creme ir abejojate ar kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2014 05 17, 15:01)
Nesupratau, pirkote Creme de la creme ir abejojate ar kaip?  g.gif

Aš tai supratau, kad klausė, ar nišinius kvepalus padirbinėja.

Nežinau, ar CN padirbinėja ar ne, bet šitie man atrodo originalūs smile.gif
Atsakyti