Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalus ar padirbti,

QUOTE(Levanda81 @ 2014 05 09, 17:18)
na jums linksma. Man ne, nes apgavo. Labai niežti nagus parašyti viršai koks narys. Bet ai tiek to...

Atsiprasau, bet kazkoks sutapimas ar kaip, visad penktadieni biggrin.gif Viesinkite, jei abejoniu neturite smile.gif
Atsakyti
Na va, dar iš vienos narės gavau laišką, kad iš tos pačios pardavėjos gavo bala žino ką ir du mėnesius laukė kol grąžino pinigus unsure.gif

Tai ponia s.natalija1. Aš ėdl tų kelių litų nesiterliosiu. Bet dabar labai atsargiai pirksiu iš supermamų. Nei į laiškus neatsako, nei laiku atsiunčia... Reikia ilgai laukti, o kai sulauki, tai...
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2014 05 09, 18:18)
Na va, dar iš vienos narės gavau laišką, kad iš tos pačios pardavėjos gavo bala žino ką ir du mėnesius laukė kol grąžino pinigus  unsure.gif

Tai ponia s.natalija1. Aš ėdl tų kelių litų nesiterliosiu. Bet dabar labai atsargiai pirksiu iš supermamų. Nei į laiškus neatsako, nei laiku atsiunčia... Reikia ilgai laukti, o kai sulauki, tai...

Jus nesijaudinkite taip, SM-e ne viskas taip blogai... Bet kuriuo atveju, jei nesate patenkinta, ir jei pardaveja pradingsta, reikia viesinti informacija. Yra juodasis SM pardaveju sarasas, ten galima palikti ispejima/pranesima kitoms narems. As parduodu nedaug, bet man labai svarbu, kad pirkejos liktu patenkintos.
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2014 05 09, 19:24)
Jus nesijaudinkite taip, SM-e ne viskas taip blogai...  Bet kuriuo atveju, jei nesate patenkinta, ir jei pardaveja pradingsta, reikia viesinti informacija. Yra juodasis  SM pardaveju sarasas, ten galima palikti ispejima/pranesima kitoms narems. As parduodu nedaug, bet man labai svarbu, kad pirkejos liktu patenkintos.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2014 05 09, 18:24)
Jus nesijaudinkite taip, SM-e ne viskas taip blogai...  Bet kuriuo atveju, jei nesate patenkinta, ir jei pardaveja pradingsta, reikia viesinti informacija. Yra juodasis  SM pardaveju sarasas, ten galima palikti ispejima/pranesima kitoms narems. As parduodu nedaug, bet man labai svarbu, kad pirkejos liktu patenkintos.

Aš tikiu, kad ne visos, va pirkau ir neseniai iš vienos narės, kuri turi parodžiusi atskiroje temoje savo gražią kolekciją. Tai viskas gerai. Esu labai patenkinta. Tai iš tokių ir tegalima turbūt pirkti smile.gif Bet va kai pamačiau, kad parduoda tai, ko laikinai užsinorėjau, tai ir pasimoviau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2014 05 09, 18:31)
Aš tikiu, kad ne visos, va pirkau ir neseniai iš vienos narės, kuri turi parodžiusi atskiroje temoje savo gražią kolekciją. Tai viskas gerai. Esu labai patenkinta. Tai iš tokių ir tegalima turbūt pirkti  smile.gif  Bet va kai pamačiau, kad parduoda tai, ko laikinai užsinorėjau, tai ir pasimoviau  cool.gif

Apsilankykite dazniau parfumerijos skyrelyje. Aisku, perkant kvepalus privaciai rizika visada yra, bet ji mazesne turint reikalu su temos senbuviais ar laiko patikrintais pardavejais.
Bet kuriuo atveju dekui, kad pasidalinote informacija, dabar zinosime 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2014 05 09, 18:41)
rizika visada yra, bet ji mazesne turint reikalu su temos senbuviais ar laiko patikrintais pardavejais. 4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2014 05 09, 18:41)
Apsilankykite dazniau parfumerijos skyrelyje. Aisku, perkant kvepalus privaciai rizika visada yra, bet ji mazesne turint reikalu su temos senbuviais ar laiko patikrintais pardavejais.
Bet kuriuo atveju dekui, kad pasidalinote informacija, dabar zinosime  4u.gif

Ačiū smile.gif Bet jūs ten labai susigyvenusios, labai išmanančios, o aš tik šiaip paprasta vartotoja biggrin.gif Patinka akis paganyti ir seilę pavarvinti, patarimų paskaityti rolleyes.gif

Na bet tema ne apie tai čia cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2014 05 09, 20:15)
Ačiū  smile.gif  Bet jūs ten labai susigyvenusios, labai išmanančios, o aš tik šiaip paprasta vartotoja  biggrin.gif Patinka akis paganyti ir seilę pavarvinti, patarimų paskaityti  rolleyes.gif 

Na bet tema ne apie tai čia  cool.gif

Na, buna, visko ir parfumerijos skyrelyje biggrin.gif
Taip, turime cia merginu, tikrai nusimananciu kvepaluose, joms labai dekoju uz sugaista laika dalinant patarimus.
Atsakyti
hi.gif sveikos zinoves, prasysiu pagalbos patvirtinant (na arba paneigiant) originaluma. mano akiai viskas ok bet sios kvepaliukus rankose esu siupinejus pries simta metu tai noriu isitikint kad viskas ok 4u.gif
user posted image
user posted imageuser posted image
is anksto aciu notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti
Per daug tuščios vietos kamštelyje lieka, ir ta metalinė detalė labai jau nelygi. Mano nuomone, neoriginalūs.
Atsakyti
mimi88 - man buteliukas butu itarimu nekeles, bet lipdukas nepatinka. Turiu Elle du po 90ml ir viena 50ml ir lipdukas ne toks kaip jusu foto. kodas ne toks ryskus, ne baltas o sidabrines spalvos dazai. uzrasas eau de parfum virsuj o ne elle, gaila neiseina nufotkint doh.gif
Atsakyti