Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalus ar padirbti,

QUOTE(andorinha @ 2014 05 09, 11:46)

Atsiprasau, kad lipu su nuotraukomis ant galvos, bet noreciau palaiminimo savo juodajam Armani. Kelsiu ji i ispardavykla. Fake itarimu niekas nesukele, bet man bus ramiau isgirdus kitas nuomones. 50ml edp, testeris.

Beje, kokia butu jo "krikscioniska" kaina LT rinkoje? Apie 3lt uz mililitra?

Mania ok. Pas mane toks buvo.

Krikščioniška kaina yra nemokamai lotuliukas.gif Aš esu pirkus čia, tai už kažkur 40 ml mokėjau 80. Tai 2 lt/ml.
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2014 05 09, 10:56)
Mania ok. Pas mane toks buvo.

Krikščioniška kaina yra nemokamai  lotuliukas.gif Aš esu pirkus čia, tai už kažkur 40 ml mokėjau 80. Tai 2 lt/ml.

Gaila, negaliu dykai biggrin.gif
Kitu atveju imciau tiek, kiek ir mokejau, bet dabar neiseina, nes metames pagalbai.

Buciau labai dekinga, jei ja paimtu merginos, su kuriomis jau turejau reikalu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 09 gegužės 2014 - 11:09
....Va dar viena grazuole Prada, vel 100proc orginalas nes is Vokietijos doh.gif .....Ir is kur ju tiek priviso unsure.gif

http://www.manodrabu...-candy-kvepalai
Atsakyti
QUOTE(Galilea @ 2014 05 09, 12:57)
....Va dar viena grazuole Prada, vel 100proc orginalas nes is Vokietijos  doh.gif .....Ir is kur ju tiek priviso  unsure.gif

doh.gif Taip ir prasosi i veideli...
Atsakyti
QUOTE(Galilea @ 2014 05 09, 13:57)
....Va dar viena grazuole Prada, vel 100proc orginalas nes is Vokietijos  doh.gif .....Ir is kur ju tiek priviso  unsure.gif

QUOTE(iener @ 2014 05 09, 14:17)
doh.gif  Taip ir prasosi i veideli...

Šitie tai man atrodo originalūs mirksiukas.gif Mano testeris taip pat atrodo. Beje, čia Candy L'Eau, o ne Candy.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 09 gegužės 2014 - 13:45
QUOTE(Levanda81 @ 2014 05 09, 11:43)
Laba diena,

noriu paklausti ar teko gauti neoriginalius kvepalus, tiksliau 10ml atomaizerį su padirbtais kvepalais, pirktais šiame forume iš vienos narės?

Šiandien gavau juos ir labai nusivyliau  verysad.gif  Pirkau 10ml jau ŽINODAMA šį kvapą, galvojau vasarai man tikrai užteks, nenoriu viso buteliuko, nes man atsibos. Tad prikau žinodama ir tikėdamasi, kad būsiu neapgauta...Aišku pari kalta nes pirkau be foto, tiksliau buvo sąrašas ir tiek. Paklausiau ar negalėtų atsiųsti foto, patikino, kad TIKRAI originalūs... Ai ką čia nekėt pati kalta  doh.gif  Bet ar kuriai taip buvo?

Niekada nera taip buve schmoll.gif O kokius kvepaliukus pirkote?
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2014 05 09, 14:41)
Šitie tai man atrodo originalūs mirksiukas.gif Mano testeris taip pat atrodo. Beje, čia Candy L'Eau, o ne Candy.

drinks_cheers.gif o šitie tikrai panašu, kad originalus mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Zuzzė @ 2014 05 09, 15:13)
drinks_cheers.gif  o šitie tikrai panašu, kad originalus  mirksiukas.gif

aciu, apsirikau blush2.gif
Atsakyti
D&G Light blue. Ir šiandien tikrai įsitikinau, kad padirbti... verysad.gif Žiauriai pikta..
Papildyta:
Dar kas užkliuvo, negana to,kad kvapas neatitinka originalo visiškai. Jis absoliučiai nesilaiko. Max 30min.
Atsakyti
Ech, ir vel penktadienis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2014 05 09, 16:22)
Ech, ir vel penktadienis  biggrin.gif

na jums linksma. Man ne, nes apgavo. Labai niežti nagus parašyti viršai koks narys. Bet ai tiek to...
Atsakyti
Gal per klaidą ne tą atomiką išsiuntė? Ar ten išvis kvepalai?
Atsakyti