Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalus ar padirbti,

QUOTE(patricija1978 @ 2013 12 05, 22:31)
Radau tokį puslapį http://checkcosmetic.net/, galima pasitikrinti kodus. Tai išeina, kad pagal užklijuotą barkodą jie pagaminti 2013, o pagal originalų 2007. blink.gif 
Bet kaip kvapui 7m senumui tai dar gerai išilaikęs visai biggrin.gif Tai va pasimečiau ką čia nupirkau ( dovanų beja...) unsure.gif

Ten ne barkodą, o partijos kodą reik suvest (kelių skaitmenų/raidžių kodas ant dėžutės ir buteliuko).
Atsakyti
QUOTE(patricija1978 @ 2013 12 05, 23:31)
biggrin.gif  Tai va pasimečiau ką čia nupirkau ( dovanų beja...) unsure.gif

ikelkit nuotr. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Galilea @ 2013 12 05, 19:05)
Rutule - man dar nera teke matyt. bet nedristu teigti jog nebuna, as iki siol galvojau kad ir rinkiniu nepadirbineja, bet pries gera menesi teko isitikint jog buna (maciau 1million fake rinkini)

Ačiū.
Dar pardavėja teigia, kad ten EDP, o aš nerandu, kad Eau būtų kur EDP - visur tik EDT. EDP tik Elixir yra. Žodžiu, arba fake pardavinėja, arba nesigaudo pati.
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2013 12 05, 22:47)
Ačiū.
Dar pardavėja teigia, kad ten EDP, o aš nerandu, kad Eau būtų kur EDP - visur tik EDT. EDP tik Elixir yra. Žodžiu, arba fake pardavinėja, arba nesigaudo pati.

Hermes puslapy tik EDT. gal nesigaudo, o fotkių nėr?
Atsakyti
Dėl foto tai bėda, nemoku jų įkelti blush2.gif . Ir man atrodo , kad neleistų,
per mažai parašiau.
O dėl gaminio numerio gaunasi, kad išvis neegzistuoja. Radau ant dėžutės: Ref 8Q3137190, čia šitą reikia vesti? blush2.gif doh.gif įvedu, neegzistuoja.
o ant buteliuko jokio ref.nr nėra, tik numeris kuris toks pat kaip dėžutės barkodas. Nu tai tikrai tada fake verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(patricija1978 @ 2013 12 05, 23:23)
Dėl foto tai bėda, nemoku jų įkelti blush2.gif . Ir man atrodo , kad neleistų,
per mažai parašiau.
O dėl gaminio numerio gaunasi, kad išvis neegzistuoja. Radau ant dėžutės: Ref 8Q3137190, čia šitą reikia vesti? blush2.gif doh.gif įvedu, neegzistuoja.
o ant buteliuko jokio ref.nr nėra, tik numeris kuris toks pat kaip dėžutės barkodas.  Nu tai tikrai tada fake verysad.gif

Ne Ref ir ne barkodas, o toks
http://aleperfumeria...n-edp-100ml.jpg

O šiaip aš abejoju, kad jūsų kvepalai neoriginalūs. Pernelyg nepopuliaru padirbinėti 30ml talpos buteliukus.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2013 12 06, 00:57)
. Pernelyg nepopuliaru padirbinėti 30ml talpos buteliukus.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(patricija1978 @ 2013 12 05, 23:31)
Sveikutės, sedžiu ir galvoju ką aš čia nusipirkau g.gif per ebay užsisakiau CK Euphoria moterims, 30ml.  Pirmą kai atidariau siuntinį kilo įtarimas- nėra celofaninės pakuotės, visi kvepalai juk ją turi, tai gaunasi, kad naudoti, bent jau kartą? verysad.gif  antra kas nepatiko- ant dėžutės , kur originalus barkodas (jis sutampa su barkodu kur ant pačių kvepalų) užklijuotas kitas barkodas.
Radau tokį puslapį  http://checkcosmetic.net/, galima pasitikrinti kodus. Tai išeina, kad pagal užklijuotą barkodą jie pagaminti 2013, o pagal originalų 2007. blink.gif 
Bet kaip kvapui 7m senumui tai dar gerai išilaikęs visai biggrin.gif  Tai va pasimečiau ką čia nupirkau ( dovanų beja...) unsure.gif

O ka pardavėjas buvo uždėjęs daikto aprašymę, kad naujas su kainą, ar tik naujas ar dar kokį kitą variantą. Ir kaip pardavėjas vien kvepalais prekiauja ar taip visokiais daiktais smile.gif?
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2013 12 06, 00:15)
Hermes puslapy tik EDT. gal nesigaudo, o fotkių nėr?

Man atrodo, kad nesigaudo.
Fotkė viena yra, bet jau toookia neryški doh.gif Paprašiau daugiau, tai nieko neberašo. Ai, bus tų kvepalų, bet istorija nesibaigė biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galt padėt, esu naujokė smile.gif nusipirkau testerinius sakė, kad originalius kvepalus Bvlgari omnia Crystalline ir nežinau ar tikrai originalūs smile.gif user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
ačiū jei kas padės 4u.gif
Atsakyti
As irgi nusipirkau testeri vyriska Antonio Puiq Quorum, tai kvapas visai ne toks kaip isivaizdavau. Pirkau palei aprasyma blush2.gif . Jie man kvepia, tiksliau smirda senos bobos kvapu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerinėja @ 2013 12 06, 14:53)
As irgi nusipirkau testeri vyriska Antonio Puiq Quorum, tai kvapas visai ne toks kaip isivaizdavau. Pirkau palei aprasyma blush2.gif . Jie man kvepia, tiksliau smirda senos bobos kvapu doh.gif

Tai jau vien pagal sukūrimo metus galima spręsti, kad kvapas nebus šiuolaikinis, o pagal to laikmečio madas. Ir kodėl senos bobos, o ne seno diedo, jeigu kvepalai vyriški g.gif
Atsakyti