Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalus ar padirbti,

QUOTE(Galilea @ 2014 04 08, 15:04)
drinks_cheers.gif net nepasivargino zaliu dazu idet  laugh.gif

aciu biggrin.gif bande sakyt,kad pirko juos kaip originala, bet zalumos trukuma ir as pastebejau ziuredama google galerija biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulės-Siela: 08 balandžio 2014 - 15:16
Viename bloge radau info apie fake "kureju" fantazija cia
Gal kam bus naudinga.
Atsakyti
Nebeturiu klausimu - jau parduoti sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Danela: 14 balandžio 2014 - 12:17
QUOTE(Danela @ 2014 04 14, 12:57)
Nebeturiu klausimu - jau parduoti sad.gif

Ir vis delto turiu klausima del siu smile.gif Is anksto labai aciu uz pastebejimus 4u.gif

http://s03-lt.vinted....JPG?1397464635
http://s03-lt.vinted....JPG?1397464569
Atsakyti
Danela - as manau kad orginalus, turiu lygiai toki pat testeriuka, jei labai reikia galiu nueit susirast ir atydziau apziuret 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Galilea @ 2014 04 14, 15:46)
Danela - as manau kad orginalus, turiu lygiai toki pat testeriuka, jei labai reikia galiu nueit susirast ir atydziau apziuret  4u.gif

Buciau labai dekinga 4u.gif Nes as galvoju, o kur tas cinkaliukas ir siaudelio virsus toks lyg ir negrabus lotuliukas.gif Zmogus visko gali prisigalvoti doh.gif
Atsakyti
Danela - paziurejau, pas mane toks pat, gaila nesimato viso siaudelio, bet kodukas irgi itarimo nekelia man, zodziu manau viskas gerai su jais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Galilea @ 2014 04 14, 17:10)
Danela - paziurejau, pas mane toks pat, gaila nesimato viso siaudelio, bet kodukas irgi itarimo nekelia man, zodziu manau viskas gerai su jais  smile.gif

Dekui, o tas plastmasiukas ne ant visu buna (kaip dabar prisegiau foto)? Nes parduotuveje testerius maciau su tuo plastmasiuku… g.gif
user posted image
Atsakyti
Pas mane yra tas cedeliukas ax.gif gal pardavejai nutruko g.gif
Atsakyti
Dar labai paprasysiu konsultacijos del siu triju butelaiciu (man tai jie gerai atrodo rolleyes.gif ) - noriu taip nekukliai apsipirkti ilgam ilgam smile.gif blush2.gif 4u.gif ACIU ACIU
user posted imageuser posted image

Atsakyti
kaip jums atrodo ar originalus? man atrodo kad nelabai ..My Webpage
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2014 04 16, 20:19)
kaip jums atrodo ar originalus? man atrodo kad nelabai ..My Webpage

Jus norit kad mes perziuretumem visus kvepalus per 101 puslapi?
Atsakyti