Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalus ar padirbti,

QUOTE(džu @ 2014 04 03, 21:31)
bet kokia nuomonė irgi yra nuomonė, man kartais nesuprantama, kaip kvepalai internetu kainuoja tiek, už kiek nei didmena, nei kaip kitaip neįmanoma oficialiai nusipirkti jų europoje ir visi šaukia, kad tai tikrai originalas, nes buteliukas panašus į originalą blink.gif

Nuo to laiko apsirūpinu save ir draugus kvepalais pati.

Na, ir kas, kad nuomonė yra nuomonė? blink.gif Geriausia tai būtų šaukti, kad visur padielkos, ar ne? Nes kai kam pagrindinis argumentas - kaina. Na, tai pirkit su triženkliais antkainiais ir džiaukitės. Kam čia dėt tas nuotraukas ir uždavinėt klausimus, jei vis tiek viską geriau žinot.

Pati pasigaminat? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2014 04 03, 20:45)
Na, ir kas, kad nuomonė yra nuomonė? blink.gif Geriausia tai būtų šaukti, kad visur padielkos, ar ne? Nes kai kam pagrindinis argumentas - kaina. Na, tai pirkit su triženkliais antkainiais ir džiaukitės. Kam čia dėt tas nuotraukas ir uždavinėt klausimus, jei vis tiek viską geriau žinot.

Pati pasigaminat? rolleyes.gif

ne, pasigaminu kotletus ir blynus šeimai, o dėl kvepalų tiesiog bendrauju su didmenininkais europoje. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo džu: 03 balandžio 2014 - 21:25
paskutiniu metu forumą užpuolė masė naujai prisiregistravusių žmonių su keistais klausimais/temom biggrin.gif kažkoks reiškinys čia ar kas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(džu @ 2014 04 03, 22:24)
o dėl kvepalų tiesiog bendrauju su didmenininkais europoje. smile.gif

čia su tais, kur vagia kvepalus pardėse Londone? rolleyes.gif
Atsakyti
na, tuomet drąsiai išrašinėja sąskaitas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(džu @ 2014 04 03, 22:41)
na, tuomet drąsiai išrašinėja sąskaitas biggrin.gif

Tipo labai sunku sąskaitą išrašyt? biggrin.gif
Jei aš būčiau vagis, galėčiau viską pateikt ir sąskaitas, ir pirkimo čekius.
Atsakyti
Tai jei tiek įsitikinus, kad neoriginalas, kreipkitės į atitinkamas institucijas, juk pirkimo-pardavimo sutartis yra biggrin.gif .

Esu pirkus porą kartų iš b-a, tai arba aš nieko nenusimanau, arba kvepalai mano originalūs biggrin.gif .
Atsakyti
na, čia jau irgi būrimai iš kortų smile.gif
daug reikia vogt, norint palaikyt pastoviai arti pusės milijono vienetų likutį sandėliuose.
bet, tema juk ne apie tai.

Atsakyti
QUOTE(džu @ 2014 04 04, 08:15)
na, čia jau irgi būrimai iš kortų  smile.gif 
daug reikia vogt, norint palaikyt pastoviai arti pusės milijono vienetų likutį sandėliuose.

Aš apskritai nesupratau apie ką čia g.gif.
Ar Jums kaip fiziniam asmeniui didmenininkas parduota kelis vienetus asmeniniam savo ir draugų naudojimui blink.gif ?
Ar perkat didelius kiekius su sąskaita, iš ko galima suprasti, kad Jūs prekiaujate orginaliais kvepalais smile.gif ?

Atsakyti
QUOTE(džu @ 2014 04 04, 09:15)
na, čia jau irgi būrimai iš kortų  smile.gif 

Tai kad ir jūsų pastebėjimai - būrimas iš kortų. Jei jau pas jūsų didminininką brangiau, tai reiškia, kad internetinėse parduotuvėse - neoriginalūs doh.gif
Atsakyti
moteros, ka manot?

user posted image
Atsakyti
Fake
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2014 04 08, 14:59)

drinks_cheers.gif net nepasivargino zaliu dazu idet laugh.gif
Atsakyti