Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalus ar padirbti,

QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 04 03, 16:04)
girdetas jums toks dalykas kaip kvepalu performulavimas?

pakuote keiciama ne del grozio kartais buna..ir visai nenuostabu, kad kvapai geltonos pakuotes ir naujosios baltos dezutes skirias..nes jie is tikruju skiriasi.

neveltui kitos plaukus nuo galvos plesias ir sukauja kartais, kad iesko tik ''senojo'' leidimo kvepalu, jeigu naujieji nepatinka, nes yra pakeisti ir kvapas neatitinka to, kuris buvo leidziamas anksciau.

Ne pakuoteje esme, galima uzsipilti ir visa buteliuka,jie nieko nekvepia!
Atsakyti
QUOTE(rita55 @ 2014 04 03, 16:59)
Nuolat perku ir naudoju LACOSTE kvepalus,nes tai mano megstamiausi kvepalai,todel si kvapa zinau puikiai.Nuotraukose nelabai ka atskirsi,tik tiek,kad visada budavo gesvai rusva pakuote,o cia balta,bet cia ne irodymas-gal pasikeite pakuote. Ant pakuotes parasyta,kad pagaminta London, UK, o bar kodas Kanados. Kvapas - paspirituotas vanduo ir net nepanasus i orginalu. Kreipiaus b-a.lt kad pakeistu i orginalius arba grazintu pinigus,atsisake tai padaryti. As nukentejau nuo apgaviku, perspeju,kad kiti nukentetu. As kvepalais neprekiauju,todel konkurencija man nerupi.

Man tas pats buvo neseniai su Lacoste pour femme biggrin.gif Tik pirkau kitoj patikimoj internetinėj parduotuvėj. Taip pat įtarinėjau, kad neoriginalūs, nes kvapas pradžioj lyg spirito ir šiaip atrodė silpnas. Bet paskui nuėjau į Douglas palyginti, ir ką - kvapas lygiai toks pats, ir taip pat "made in UK". Taip kad su nauja pakuote reformuluotas ir kvapas. Ir ne vienas žmogus jau tą rašė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 03 balandžio 2014 - 16:55
QUOTE(rita55 @ 2014 04 03, 17:59)
Atvaziuok parodysiu biggrin.gif  o kaip as kitaip irodysiu schmoll.gif 
Uzsisakiau internetu is b-a.lt kaip 140lt uz 100ml paspirituoto vandens graziame buteliukyje-brangoka schmoll.gif
As pirkejas,o ne pardavejas,todel konkurencija man nerupi.

Atvažiuojuuuuuu biggrin.gif user posted image

Iš tikro, iš nuotraukų Jums pasakys, ar originalūs kvepalai, ar ne. Fotografuokit, dėkit į forumą. Bet nežinant apie reformulavimą, ir taip mėtyt kaltinimus, -
protest.gif
Atsakyti
QUOTE(Marokietė @ 2014 04 03, 17:07)
Atvažiuojuuuuuu biggrin.gif user posted image

Iš tikro, iš nuotraukų Jums pasakys, ar originalūs kvepalai, ar ne. Fotografuokit, dėkit į forumą. Bet nežinant apie reformulavimą, ir taip mėtyt kaltinimus, - 
protest.gif

O kaip ideti foto? As siuose forumuose naujoke. Is foto gal ir gauciau issamesnes informacijos. rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(katalike @ 2014 04 03, 16:52)
Man tas pats buvo neseniai su Lacoste pour femme biggrin.gif Tik pirkau kitoj patikimoj internetinėj parduotuvėj. Taip pat įtarinėjau, kad neoriginalūs, nes kvapas pradžioj lyg spirito ir šiaip atrodė silpnas. Bet paskui nuėjau į Douglas palyginti, ir ką - kvapas lygiai toks pats, ir taip pat "made in UK". Taip kad su nauja pakuote reformuluotas ir kvapas. Ir ne vienas žmogus jau tą rašė.

Made in UK,o bar kodas Kanados? Man nesuprantama,gali taip buti?
O kvapas ne silpnas,o praktiskai jo visai nesijaucia. schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(rita55 @ 2014 04 03, 18:23)
O kaip ideti foto? As siuose forumuose naujoke. Is foto gal ir gauciau issamesnes informacijos. rolleyes.gif

Papildyta:

http://imesk.net/upl...images/YGC2.jpg
user posted image
Papildyta:
QUOTE(rita55 @ 2014 04 03, 18:23)

Papildyta:

user posted image
http://imesk.net/upl...images/VBDB.jpg
Atsakyti
QUOTE(rita55 @ 2014 04 03, 19:23)

Patikrinau savo, irgi rašo "США и Канада". Bet jums nuo to juk ne ramiau? Aš manau taip - kuo mažiau supranti apie kodus, tuo mažiau daryk išvadas pagal juos. Gali skirtis kilmės ir pagaminimo šalis, maža ką. Tai nereiškia neoriginalumo schmoll.gif

O kad nesijaučia... Na, kai nustosit panikuot, kad jie atseit neoriginalūs ir nuolat bandyt juos užuost, tai tada pastebėsit, kad ir kvepia, ir laikosi. Sakau, nes man taip buvo. O nusiskundimų, kad jie labai silpnai kvepia, tai tikrai skaičiau ne vieną.
Papildyta:
Normalus buteliukas. Mačiau padielką interneto platybėse, patikėkit, atrodė tikrai ne taip gražiai.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2014 04 03, 19:00)
Patikrinau savo, irgi rašo "США и Канада". Bet jums nuo to juk ne ramiau? Aš manau taip - kuo mažiau supranti apie kodus, tuo mažiau daryk išvadas pagal juos. Gali skirtis kilmės ir pagaminimo šalis, maža ką. Tai nereiškia neoriginalumo schmoll.gif

O kad nesijaučia... Na, kai nustosit panikuot, kad jie atseit neoriginalūs ir nuolat bandyt juos užuost, tai tada pastebėsit, kad ir kvepia, ir laikosi. Sakau, nes man taip buvo. O nusiskundimų, kad jie labai silpnai kvepia, tai tikrai skaičiau ne vieną.
Papildyta:
Normalus buteliukas. Mačiau padielką interneto platybėse, patikėkit, atrodė tikrai ne taip gražiai.

Pirkdama kvepalus,niekada neziuredavau i koda ar i buteliuka,pasipurski-skaniai kvepia,ilgai laiko ir naudoju.Rengiesi drabuzius,kurie yra pakvepinti pries diena ar dvi,ir jie vis dar kvepia. Siuos kvepalus pirkau pries Kaledas,pakankamai laiko turejau juos isbandyti...efekto jokio. Uzkisau giliau spinteleje,gal kada "pastebesiu", kad jie kvepia ir laiko... biggrin.gif Parasiau i b-a.lt svetaine,tai jie man pasiule pasitikrinti bar koda,na ir kas is to? smile.gif
Man panikuoti nera ko,tik daugiau nepirksiu is b-a.lt ir kitiems nepatarsiu. smile.gif
Atsakyti
Jūsų reikalas irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(rita55 @ 2014 04 03, 19:47)
Pirkdama kvepalus,niekada neziuredavau  i koda ar i buteliuka,pasipurski-skaniai kvepia,ilgai laiko ir naudoju.Rengiesi drabuzius,kurie yra pakvepinti pries diena ar dvi,ir jie vis dar kvepia. Siuos kvepalus pirkau pries Kaledas,pakankamai laiko turejau juos isbandyti...efekto jokio. Uzkisau giliau spinteleje,gal kada "pastebesiu", kad jie kvepia ir laiko... biggrin.gif Parasiau i b-a.lt svetaine,tai jie man pasiule pasitikrinti bar koda,na ir kas is to? smile.gif
Man panikuoti nera ko,tik daugiau nepirksiu is b-a.lt ir kitiems nepatarsiu. smile.gif

Beje,noriu paklausti,ar galima nusipirkti internetinese parduotuvese originalius kvepalus?
Atsakyti
Jau nebeidomu.....
Atsakyti
QUOTE(rita55 @ 2014 04 03, 21:59)
Beje,noriu paklausti,ar galima nusipirkti internetinese parduotuvese originalius kvepalus?

ne, nieko negalima nusipirkti, originalūs kvepalai tik iš šv. užsienio ir tik iš Chanel, Dior ir kitų ponų rankų, kad ir kur jie būtų, gyvi ar mirę. taškas.
Atsakyti
bet kokia nuomonė irgi yra nuomonė, man kartais nesuprantama, kaip kvepalai internetu kainuoja tiek, už kiek nei didmena, nei kaip kitaip neįmanoma oficialiai nusipirkti jų europoje ir visi šaukia, kad tai tikrai originalas, nes buteliukas panašus į originalą blink.gif
geriausias rodiklis -nosis, daug metų pirkau kvepalus iš vienos moteriškės, kol vieną kartą nu vat pajaučiau - ne to schmoll.gif pasiskaičiau, patikrinau-jie tiesiog jau gerokai senesni, nei turėtų būti pardavime.
Nuo to laiko apsirūpinu save ir draugus kvepalais pati.
Atsakyti