Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalus ar padirbti,

Sveikos,
Prasau paziureti Kvepalu isparduotuves 24psl., nario Izaokas Bleu de Chanel. Ar is tos nuotraukos galima spresti apie originaluma?
Labai dekoju,
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Sakykit ar sie kvepalai orginalus? uzrasai yra tik pavadinimas ant kitos sieneles jokiu uzrasu nera, buvo be kamstelio.
user posted image
Atsakyti
user posted image
gal kas galetu pasakyti kiek cia mazdaug ml? bonkute 50 ml. ACiu!
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2014 04 02, 20:02)
gal kas galetu pasakyti kiek cia mazdaug ml? bonkute 50 ml. ACiu!

sakyčiau maždaug pusė. gal kokie 22 ml g.gif
Atsakyti
Niu zinot, si karta jau nesusilaikiau. doh.gif Jus jau antra karta (bent jau as pamaciau, gal ir daugiau buvo) klausinejat apie kieki buteliuke. Labai atsiprasau, o jus pati nesugebat nustatyti? Pirma kart paklausiau ar jum atidaro nuotrauka nes pagalvojau gal jus nematot foto todel ir klausiat, bet dabar vel tas pats.

Del idomumo paprasiau savo 8 (dabar 7, 8 bus geguzes gale) metu sunu paziureti nuotrauka, pasakiau kad cia 50ml. buteliukas kaip jis mano kiek ml. buteliuke. Jis iskart atsake kad 25ml.

myglle - jus tikrai nesugebat nustatyti "is akies" kiek ml. buteliuke ar jum patinka kad jum kitos geros tetos patarnauja???

QUOTE(myglle @ 2014 03 01, 11:14)
labas rytas
gal kas galetu man pasakyti koks cia likutis yra? buteliukas 75 ml
Aciu
armani mania

Atsakyti
Labai atsiprasau, kad kazka uzverciau darbais !
Atsakyti
nu ne darbais, bet šiek tiek keistokas klausimas biggrin.gif

būna, kad įdedi skelbimą su aiškia foto ir parašai "likutis iš X ml". ir sulauki klausimo "o koks ten likutis?" biggrin.gif
nu koks koks, toks koks matosi lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu dar suprasciau, jei buteliukas butu nestandartines/keistos/idomios formos. Bet klausti koks likutis, kai jis akivaizdus... ka as zinau...
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 04 02, 21:17)
nu ne darbais, bet šiek tiek keistokas klausimas biggrin.gif

būna, kad įdedi skelbimą su aiškia foto ir parašai "likutis iš X ml". ir sulauki klausimo "o koks ten likutis?"  biggrin.gif
nu koks koks, toks koks matosi  lotuliukas.gif

Nervina tokie klausimai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2014 03 24, 17:51)
Tai papasakokit plačiau, įdėkit nuotraukų, nes dabar skamba kaip šmeižtas.

Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2014 03 24, 17:51)
Tai papasakokit plačiau, įdėkit nuotraukų, nes dabar skamba kaip šmeižtas.

Nuolat perku ir naudoju LACOSTE kvepalus,nes tai mano megstamiausi kvepalai,todel si kvapa zinau puikiai.Nuotraukose nelabai ka atskirsi,tik tiek,kad visada budavo gesvai rusva pakuote,o cia balta,bet cia ne irodymas-gal pasikeite pakuote. Ant pakuotes parasyta,kad pagaminta London, UK, o bar kodas Kanados. Kvapas - paspirituotas vanduo ir net nepanasus i orginalu. Kreipiaus b-a.lt kad pakeistu i orginalius arba grazintu pinigus,atsisake tai padaryti. As nukentejau nuo apgaviku, perspeju,kad kiti nukentetu. As kvepalais neprekiauju,todel konkurencija man nerupi.

Papildyta:
QUOTE(Marokietė @ 2014 03 25, 09:48)
Cia gal konkurencine antireklama

g.gif
biggrin.gif

Laukiam irodymu  unsure.gif

Atvaziuok parodysiu biggrin.gif o kaip as kitaip irodysiu schmoll.gif
Uzsisakiau internetu is b-a.lt kaip 140lt uz 100ml paspirituoto vandens graziame buteliukyje-brangoka schmoll.gif
As pirkejas,o ne pardavejas,todel konkurencija man nerupi.
Atsakyti
QUOTE(rita55 @ 2014 04 03, 15:59)
Nuolat perku ir naudoju LACOSTE kvepalus,nes tai mano megstamiausi kvepalai,todel si kvapa zinau puikiai.Nuotraukose nelabai ka atskirsi,tik tiek,kad visada budavo gesvai rusva pakuote,o cia balta,bet cia ne irodymas-gal pasikeite pakuote.

girdetas jums toks dalykas kaip kvepalu performulavimas?

pakuote keiciama ne del grozio kartais buna..ir visai nenuostabu, kad kvapai geltonos pakuotes ir naujosios baltos dezutes skirias..nes jie is tikruju skiriasi.

neveltui kitos plaukus nuo galvos plesias ir sukauja kartais, kad iesko tik ''senojo'' leidimo kvepalu, jeigu naujieji nepatinka, nes yra pakeisti ir kvapas neatitinka to, kuris buvo leidziamas anksciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMergina: 03 balandžio 2014 - 16:05