Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalus ar padirbti,

QUOTE(katalike @ 2014 03 19, 17:19)

Juo. Visi keliai veda ten lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2014 03 19, 17:25)
Juo. Visi keliai veda ten  lotuliukas.gif

O kas tas yr? gal ir man reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2014 03 19, 18:33)
O kas tas yr? gal ir man reikia  biggrin.gif

http://kvepalai.fweb.lt/ 4u.gif

Pasizvalgiau ir as, man tai nelabai patiko puslapio pateikimas, dar daug kur tobulet blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Galilea @ 2014 03 19, 19:37)
http://kvepalai.fweb.lt/  4u.gif

Pasizvalgiau ir as, man tai nelabai patiko puslapio pateikimas, dar daug kur tobulet  blush2.gif

Aha. Netobulas tikrai, bet kū darysi, gi ant free šablono sukurtas nesigilinant į estetiką. Bernas gi savininkas. Manau, vėliau patobulės.
Ir pirmiausia, kai Jurkinas užklausė ar jie originalais prekiauja, tai man krito į akis klaidos, kurių iki šiol neištaisė doh.gif Bet ai, tiek to. Už tai, kad aprūpina mus popigiai kvepalais, atlaidžiam biggrin.gif
Atsakyti
mergaites super greit reikia pagalbos,fotkes tik tokias dave, zinoves, ka manot?

user posted image

user posted image
Atsakyti
Saulės-Siela - as nezinove, bet is pirmo zvilgsnio manau kad orginalus g.gif
Atsakyti
[quote=Galilea,2014 03 21, 16:48]
[/quote
dar minejo,kad pirkti Libane, bet idomu tai,kad sake kamstukas plastmase, o pas mane Angel edp gelezinis... hm, idomiai cool.gif
Atsakyti
[quote=Saulės-Siela,2014 03 21, 17:51]
[quote=Galilea,2014 03 21, 16:48]
[/quote
dar minejo,kad pirkti Libane, bet idomu tai,kad sake kamstukas plastmase, o pas mane Angel edp gelezinis... hm, idomiai cool.gif
[/quote]
šeip pažiurėjus į kitas prekes tos narės tai vien del kainu už avon ir analogus suabejočiau g.gif

nors patys kvepalai atrodo tikrai patikimai , o del kamštelio tai jei gerai įžvelgiu tai ant dugno raųoma testeris g.gif
Atsakyti
gal kas zino, ar gali pats EDT 80 ml Angel buteliukas buti be kodo?
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2014 03 21, 16:57)
gal kas zino, ar gali pats EDT 80 ml Angel buteliukas buti be kodo?

o man nepatinka ryskiai matomas siaudelis, beto ant testerio buna labai ryskiai irezta zenklas g.gif mano tureto testerio kamstis buvo sunkus, metalinis g.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MOja: 21 kovo 2014 - 20:04
zodziu ejau i susitikima apziuret.Na man tikrai pasirode fake jie biggrin.gif plastmase ten buvo, plius raso ant dugno,kad jie papildomi, o atsukt buteliuko niekaip nepavyko.
uztat susigundziau jos parduodamais kvepalais is emiratu biggrin.gif pasikvepinau, spejau uzeit i maxima kaip pardaveja salotu skyriuje iskart juos isgyre biggrin.gif nepamenu nei vienu kvepalu ,kad iskart taip pastebeti buvo biggrin.gif
gal kas esat turejusios tokius? nes neiisivaizduoju kas per firma, bet kvapas beproto sodrus ir ryskus smile.gif nerandu nei kur sudetines dalis perskaityt, gal kas moka "babajiskai?" biggrin.gif

va fotke :

user posted image
Atsakyti
Nu dar tokio siaudelio neteko matyti biggrin.gif
Atsakyti