Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalus ar padirbti,

O as kaz kada gavau tvarkinga buteliuka, su koduku net, bet fake.
Atsakyti
EDP su lipduku buna bet man kliuna tai kad tas lipdukas kazkaip labai permatomas. g.gif o ant jo is "blogos" puses parasyta Chanel?
Papildyta:
QUOTE(theorema @ 2014 03 19, 15:16)
Ačiū, merginos, už pastebėjimus.  4u.gif Būtų gerai palyginti kvapą su originaliu vintažiniu g.gif

Tai butu gera iseitis, as, deja, padeti negaliu, neturiu vintage penktuko. unsure.gif Kolkas. biggrin.gif
Atsakyti
Rutule - as turejau chanel no19 poudre testeri ir ant jo buvo kodukas, nugareleje ties dugnu per viduri, tie chanel kodukai neryskus buna gal pardaveja nemato g.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2014 03 19, 15:21)
EDP su lipduku buna bet man kliuna tai kad tas lipdukas kazkaip labai permatomas. g.gif  o ant jo is "blogos" puses parasyta Chanel?

Panašu, kad ant lipduko nugaros yra Chanel užrašas.
Kodas pasirodo yra, graviruotas.
Bet man vis tiek abejonių kyla g.gif
Atsakyti
Gal ir nevisai į temą, bet paklausiu - ar yra pirkusių SM kvepalų išparduotuvėj iš narės niku kristė82? Ar originalus parduoda? Dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2014 03 19, 14:50)
Gal ir nevisai į temą, bet paklausiu - ar yra pirkusių SM kvepalų išparduotuvėj iš narės niku kristė82? Ar originalus parduoda? Dėkoju  4u.gif

Aš pirkau ir ne kartą, tik kitam puslapy (iš nuotraukų sprendžiu, kad tai ta pati parvadėja).
Papildyta:
Rutule, manau, kad originalūs tie Chanel No 19.

Čia yra nuotraukos, tai originalių No 5 lipdukas irgi su užrašais iš kitos pusės:
http://thecounterfei...?product_id=458
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 19 kovo 2014 - 15:16
QUOTE(katalike @ 2014 03 19, 16:12)
Rutule, manau, kad originalūs tie Chanel No 19.

Čia yra nuotraukos, tai originalių No 5 lipdukas irgi su užrašais iš kitos pusės:
http://thecounterfei...?product_id=458

Dėkui, katalike, kad netingi knistis 4u.gif Bet nusprendžiau aš jų nepirkt, o jamt visą kibirą naujų iš patikimo šaltinio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2014 03 19, 16:25)
Dėkui, katalike, kad netingi knistis  4u.gif Bet nusprendžiau aš jų nepirkt, o jamt visą kibirą naujų iš patikimo šaltinio biggrin.gif

Saunuole. smile.gif As visada renkuosi butent si varianta (na aisku buna isimti, jai tarkim kvepalai reti ir panasiai), man geriau permoketi bet tikrai zinoti kad turiu originala.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2014 03 19, 13:13)
MilGana pameni ta vintazini mini CALECHE kur man per naujameti pora metu atgal padovanojai, tai jis irgi "под градусом" biggrin.gif

Nu gi Kaledine dovana ir turejo buti "под градусом", o kaip kitaip? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2014 03 19, 15:39)
Nu gi Kaledine dovana ir turejo buti "под градусом", o kaip kitaip? ax.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2014 03 19, 16:30)
Saunuole. smile.gif  As visada renkuosi butent si varianta (na aisku buna isimti, jai tarkim kvepalai reti ir panasiai), man geriau permoketi bet tikrai zinoti kad turiu originala.

Jei skaičiuoti mililitro kainą, tai aš mokėsiu per pusę mažiau nei už tą likutį.
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2014 03 19, 16:18)
Jei skaičiuoti mililitro kainą, tai aš mokėsiu per pusę mažiau nei už tą likutį.

fweb? ax.gif
Atsakyti