Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalus ar padirbti,

QUOTE(Monmorensi @ 2013 12 04, 21:18)
o aš naivuolė galvojau, kad manodrabuziai.lt - lietuviškas produktas  biggrin.gif

Tai ir yra lietuviškas. Jie ir vokiečiams tokį sukūrė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 04 gruodžio 2013 - 21:35
QUOTE(katalike @ 2013 12 04, 21:34)
Tai ir yra lietuviškas. Jie ir vokiečiams tokį sukūrė smile.gif

čia rimtai ar bajerauji? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2013 12 04, 21:36)
čia rimtai ar bajerauji?  g.gif  biggrin.gif

Rimtai biggrin.gif
Atsakyti
nu va biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2013 12 04, 22:36)
čia rimtai ar bajerauji?  g.gif  biggrin.gif

Rimtai rimtai, Mon.
Jie dar turi ne tik Vokietijoj, bet dar ir Čekijoj, Lenkijoj, Prancūzijoj ir JAV.
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2013 12 04, 23:36)
Rimtai rimtai, Mon.
Jie dar turi ne tik Vokietijoj, bet dar ir Čekijoj, Lenkijoj, Prancūzijoj ir JAV.

blink.gif nu geras, nezinojau, bet irgi jau spejau nusivilti.
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2013 12 05, 01:12)
blink.gif nu geras, nezinojau, bet irgi jau spejau nusivilti.

Kuo spėjai nusivilt? MD?
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2013 12 05, 10:11)
Kuo spėjai nusivilt? MD?

Nu buvau tikra, kad MD - LT produktas, pamaciau DE toki pat saita, nusiviliau, kad vis del to ne lietuviskas, o dabar vel viskas ok... О Боже, как все запутано biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2013 12 05, 12:34)
Nu buvau tikra, kad MD - LT produktas, pamaciau DE toki pat saita, nusiviliau, kad vis del to ne lietuviskas, o dabar vel viskas ok... О Боже, как все запутано  biggrin.gif

Lietuviškas, pats gryniausias. Net įkūrėjos ir vardas, ir pavardė lietuviška.
Atsakyti
Ar esat kas girdėję ar matę fake Hemes Eau des Merveilles?

Kiek gūglinausi, kažkaip nieko panašaus neišmeta. Gal nemoku ieškot.
Reikia vieną deal'ą padaryt biggrin.gif
Atsakyti
Rutule - man dar nera teke matyt. bet nedristu teigti jog nebuna, as iki siol galvojau kad ir rinkiniu nepadirbineja, bet pries gera menesi teko isitikint jog buna (maciau 1million fake rinkini)
Atsakyti
Sveikutės, sedžiu ir galvoju ką aš čia nusipirkau g.gif per ebay užsisakiau CK Euphoria moterims, 30ml. Pirmą kai atidariau siuntinį kilo įtarimas- nėra celofaninės pakuotės, visi kvepalai juk ją turi, tai gaunasi, kad naudoti, bent jau kartą? verysad.gif antra kas nepatiko- ant dėžutės , kur originalus barkodas (jis sutampa su barkodu kur ant pačių kvepalų) užklijuotas kitas barkodas.
Radau tokį puslapį http://checkcosmetic.net/, galima pasitikrinti kodus. Tai išeina, kad pagal užklijuotą barkodą jie pagaminti 2013, o pagal originalų 2007. blink.gif
Bet kaip kvapui 7m senumui tai dar gerai išilaikęs visai biggrin.gif Tai va pasimečiau ką čia nupirkau ( dovanų beja...) unsure.gif
Atsakyti