Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalus ar padirbti,

QUOTE(andorinha @ 2014 03 19, 12:50)
Beje, kokio turio tas buteliukas, teorema? Gal visai mazulis? Tada nera ko svarstyti  smile.gif

Kodel? Todel kad mazi buteliukai neverti pagarbos? Koks skirtumas mazas ar dydelis buteliukas, vistiek jis gali buti originalus arba ne. Ir zmogus bando tai isaiskin.

theorema, sutinku su katalike, man irgi nepatinka tie laipsniai. Bet, visko gali buti. Reik idemiai isnagrineti. O kaip kvapas?
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2014 03 19, 12:16)
Kodel? Todel kad mazi buteliukai neverti pagarbos? Koks skirtumas mazas ar dydelis buteliukas, vistiek jis gali buti originalus arba ne. Ir zmogus bando tai isaiskin.
theorema, sutinku su katalike, man irgi nepatinka tie laipsniai. Bet, visko gali buti. Reik idemiai isnagrineti. O kaip kvapas?

jei buteliukas 5ml, imciau drasiai. Tokiame greiciau turinys bus pakites nei pats buteliukas fake.
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2014 03 19, 13:22)
jei buteliukas 5ml, imciau drasiai. Tokiame greiciau turinys bus pakites nei pats buteliukas fake.

Cia jus, o kitiems gal visgi rupi patis kvepalai ir neoriginalas jiems ir darmai nereikalingas. O kas liecia pakitusio turinio, nesakykit to ko nezinot. Turiu ir po 1,5ml. vintaziniu kvepalu bet su kvapu ptikekit manim viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2014 03 19, 12:29)
Cia jus, o kitiems gal visgi rupi patis kvepalai ir neoriginalas jiems ir darmai nereikalingas. O kas liecia pakitusio turinio, nesakykit to ko nezinot. Turiu ir po 1,5ml. vintaziniu kvepalu bet su kvapu ptikekit manim viskas gerai.

Ir vel v-i-k-a sirse tapo... doh.gif
Nesakau, kad turinys nesvarbus, tiesiog perkant maza buteliuka yra daugiau RIZIKOS, kad turinys sugedes bus. Pirks ar ne, presti pirkejui.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2014 03 19, 12:49)
Mačiau ir aš tarp padielkų pavyzdžių blink.gif

Aš irgi jau ne pirmą kartą matau tuos laipsnius būtent tokioje vietoje. Ir irgi kėliau čia klausimą dėl fake. Tada buvo pripažinta, kad fake.
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2014 03 19, 13:32)
Ir vel v-i-k-a sirse tapo...  doh.gif
Nesakau, kad turinys nesvarbus, tiesiog perkant maza buteliuka yra daugiau RIZIKOS, kad turinys sugedes bus. Pirks ar ne, presti pirkejui.

As visada sirse. Nepatinka, neerzinkit.

Aj, norejau dar daug ka parasyti, bet tek to, negadinsiu jum nuotaika.

theorema radau dar viena toki su taip laipsniais buteliuka. Einu paskaitysiu, gal ka idomaus ten raso. Bet zinokit tik viena toki is begales nuotrauku. Visur kitus jokiu "gradusu".

Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2014 03 19, 12:40)
As visada sirse. Nepatinka, neerzinkit.

Aj, norejau dar daug ka parasyti, bet tek to, negadinsiu jum nuotaika.

esu labai dekinga uz rupesti. Kita karta penkis kartus pagalvosiu, ar mano nuomone nesuerzins vikos, ir tik po to ja parasysiu 4u.gif
Atsakyti

Buteliukas gal 50 - 75ml. g.gif
Randu ebėjuje ir su laipsniais, bet, kaip sakėte, tai ne garantija.
Šiaip buteliukas tai normalus.
Buteliukas panašiausias į šį, tik tūris skiriasi.
http://www.ebay.com/...=item1c376ef36d
Kvapas, net nežinau, tikrai ne vandenėlis, bet tas vintažiškumas g.gif , o ypatingai kažkuri nata, kuri mane visuose Ch5 erzina, čia dar ryškesnė(gal aldehidai su civete). Bet nesu uosčiusi Ch5 padielkių, tai net nežinau į kurią pusę. Kažkada, kai juos gavau, mane žiauriai erzino, dabar štai uostinėju visą rytą bloterį ir jau taip baisu neatrodo biggrin.gif
Atsakyti
Nezinau kaip del dydeliu buteliu bet, idomus dalykas. Ilindau i interneta paziurejau nuotraukas tai netik "Magija" su "gradusais" bet ir "Fidji", "Climat", "Opium" ir dauk kitokiu vintaziniu miniuku su tais laipsniais yra. Net gi ant HERMES miniuku yra tie laipsniai.

MilGana pameni ta vintazini mini CALECHE kur man per naujameti pora metu atgal padovanojai, tai jis irgi "под градусом" biggrin.gif

Va rusiskoj fragrantica irgi buvo toks pakeltas klausimas: http://www.fragranti...ic.php?id=49623 bet deja kolkas niekas neatsake i ji. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo v-i-k-a: 19 kovo 2014 - 13:46
Ar teko matyti tokį Chanel No. 19 EDP testerį, t.y. su lipduku? At testeriai kodo neturi? Pardavėja neranda.
Buteliukas man atrodo tvarkingas, bet kelia nerimą lipdukas, antra, kad pirktas UK Debenhams parduotuvėj (joje gi niekas testerių nepardavinėja). Ir ant dugno užrašai kažkaip į viršų pakilę.
100 ml buteliukas.
Tarkit žodį, kaip jums atrodo.
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Ačiū, merginos, už pastebėjimus. 4u.gif Būtų gerai palyginti kvapą su originaliu vintažiniu g.gif

Rutule, nežinau, kaip Chanel, bet pvz. kai kurie YSL testeriai kodukų neturi.
Atsakyti
Mačiau tokį lipduką ant fake Coco Mademoiselle testerio, bet ten jau iš buteliuko matyti, kad fake.
Atsakyti