Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalus ar padirbti,

Mygle - mars rodytis i naujus pirkinius, nes cekava labai ka papikot tongue.gif

l tema Ar ant chanel allure sensuelle edp 100ml testerio dugno turi buti kas nors parasyta? Siandien gavau bet visa info ant nuragareles ir kodukas, dugnas tuscias g.gif

buteliukas toks:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galilea: 18 kovo 2014 - 19:38
QUOTE(myglle @ 2014 03 18, 19:25)
Cia tas ...Pfff... geraja ar blogaja puse? biggrin.gif nunesiu foto naujujupirkiniu i pirkiniu skyreliu biggrin.gif 4u.gif

"Pfff..." - tai nusivylimas, kad nerodote, ką įsigijot, dėl tokios durnos priežasties biggrin.gif Nesuprantu ir nesuprasiu aš to "prastinimosi" dėl to, kas patinka. Nesuprantami man ir tie prierašai prie kvepalų nuotraukos "šiandien aš kvepiu popsiškai". Vajė, jei neparašysite, tai galvosim, kad kasdien kvepinatės popsiškai, neduokdie, kokia gėda, netikra parfumistė. Toks jausmas, kad svarbu kažkokį įspūdį kitiems padaryt (čia ne apie jus, šiaip filosofavimai biggrin.gif).
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2014 03 18, 20:44)
"Pfff..." - tai nusivylimas, kad nerodote, ką įsigijot, dėl tokios durnos priežasties biggrin.gif Nesuprantu ir nesuprasiu aš to "prastinimosi" dėl to, kas patinka. Nesuprantami man ir tie prierašai prie kvepalų nuotraukos "šiandien aš kvepiu popsiškai". Vajė, jei neparašysite, tai galvosim, kad kasdien kvepinatės popsiškai, neduokdie, kokia gėda, netikra parfumistė. Toks jausmas, kad svarbu kažkokį įspūdį kitiems padaryt (čia ne apie jus, šiaip filosofavimai biggrin.gif).

Pritariu jumi, ponia drinks_cheers.gif Man gali visos, kad ir britne kvepėt, bet jei jus tas kvapas veža, tai ko ja nekvepėt. Ir net namatau prasmės dėl to gėdytis.
Atsakyti
QUOTE(Galilea @ 2014 03 18, 17:28)
l tema Ar ant chanel allure sensuelle edp 100ml testerio dugno turi buti kas nors parasyta? Siandien gavau bet visa info ant nuragareles ir kodukas, dugnas tuscias  g.gif

Nėra ir pas mane parašyta, viskas ok su jais, originalūs drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gerai tada duodu ramybe su Allure, aciu visom padejusiom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2014 03 18, 20:50)
Pritariu jumi, ponia  drinks_cheers.gif Man gali visos, kad ir britne kvepėt, bet jei jus tas kvapas veža, tai ko ja nekvepėt. Ir net namatau prasmės dėl to gėdytis.

4u.gif good.gif
Atsakyti

Ar čia gali būti originalas? g.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(theorema @ 2014 03 19, 11:41)

Sakyciau, kad gali. Sio puslapio pacioje apacioje yra kruva nuotrauku, maciau ten toki/panasu buteliuka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 19 kovo 2014 - 11:45
Abejočiau. Su tais laipsniais g.gif
Papildyta:
QUOTE(andorinha @ 2014 03 19, 11:44)
QUOTE(theorema @ 2014 03 19, 11:41)

Sakyciau, kad gali. Sio puslapio pacioje apacioje yra kruva nuotrauku, maciau ten toki/panasu buteliuka.

Ten tikras vintažas, be jokių laipsnių g.gif Net jei ir būtų - ten narių foto, t.y., jokios garantijos, kad ne fake.
Atsakyti
[quote=katalike,2014 03 19, 11:46]
Abejočiau. Su tais laipsniais g.gif
Papildyta:

[/quote]
Ten tikras vintažas, be jokių laipsnių g.gif Net jei ir būtų - ten narių foto, t.y., jokios garantijos, kad ne fake.
[/quote]
Bet kuriuo atveju, esu maciusi senu butelaiciu su laipsniu uzrasu.
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2014 03 19, 11:48)
Bet kuriuo atveju, esu maciusi senu butelaiciu su laipsniu uzrasu.

Mačiau ir aš tarp padielkų pavyzdžių blink.gif
Atsakyti
Beje, kokio turio tas buteliukas, teorema? Gal visai mazulis? Tada nera ko svarstyti smile.gif
Atsakyti