Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalus ar padirbti,

QUOTE(Galilea @ 2014 02 21, 23:12)
denasima - man itartinas atrodo, siaudelis nelabai patinka  g.gif

Man keistas pasirode siaudelis ,bet labiausia kad ant kamstelio ne nerinukas o lyg poperine juostele ...ar taip buna ? Lipdukas dugne kreivai uzlipdytas ...bet su kodu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denasima: 21 vasario 2014 - 22:16
QUOTE(denasima @ 2014 02 21, 22:03)
Mergaite ,ka manote ...ar originalus ?  g.gif
http://www.manodrabu...a-likuti-98-mll
Dekoju  4u.gif  uz pagalba  smile.gif

man dar ir dugnas kliuva- storas ir neislenktas g.gif
Atsakyti
Sveikos, panelės. Kaip manote, originalūs kvepalai ar ne? Nuotraukos nuorodėlėse blush2.gif

My Webpage

My Webpage

My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZefyriuX: 25 vasario 2014 - 02:09
QUOTE(ZefyriuX @ 2014 02 25, 02:08)
Sveikos, panelės. Kaip manote, originalūs kvepalai ar ne? Nuotraukos nuorodėlėse blush2.gif

My Webpage

My Webpage

My Webpage

Fake
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2014 02 25, 13:10)

Dėkuiii 4u.gif
Atsakyti
reikalinga Jūsų nuomonė 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2014 02 28, 23:40)

O ką pati manot? padarykit foto dar be kamštelio.
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2014 02 28, 23:40)

Originalas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2014 03 01, 10:27)
O ką pati manot? padarykit foto dar be kamštelio.

ačiū 4u.gif

p.s. manau kad originalus, bet nepirkau nes pardavėja kategoriųškai atisake susitikti arba jei fufliakas gražint, plius dar kitu šmotkiu ir daiktu kainos sakyčiau didokos o čia kapeikos, tai nutariau kad geriau susilaikysiu biggrin.gif tai kad jau kitai pasisiekė kad nesuabejojo thumbup.gif
Atsakyti
Sakykit merginos, jei ant kvepalų buteliuko ir dėžutės yra kodas, kurį patikrinau čia rastose nuorodose, pagal viską yra originalas, ar galiu būt rami? Ar kodas nieko neįrodo? g.gif
Atleiskit Jūs man neišmanėlei, jei apie tai jau buvo kalbėta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VestiDo @ 2014 03 01, 15:20)
Sakykit merginos, jei ant kvepalų buteliuko ir dėžutės yra kodas, kurį patikrinau čia rastose nuorodose, pagal viską yra originalas, ar galiu būt rami? Ar kodas nieko neįrodo? g.gif
Atleiskit Jūs man neišmanėlei, jei apie tai jau buvo kalbėta 4u.gif

nieko neįrodo, jeigu pagal kodą randa - juk kodą galima nusikopijuoti nuo originalo ir perkelt ant fufliaus.
kaip ir nieko neįrodo, kai pagal kodą neranda - pvz. senesnių leidimų ne visada būna įtraukti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 01 kovo 2014 - 14:33
QUOTE(rusma @ 2014 03 01, 14:31)
nieko neįrodo, jeigu pagal kodą randa - juk kodą galima nusikopijuoti nuo originalo ir perkelt ant fufliaus.
kaip ir nieko neįrodo, kai pagal kodą neranda - pvz. senesnių leidimų ne visada būna įtraukti.

Supratau.. Na kada gal prisiruošiu nufotografuot ir nuotrauką pateikt eksperčių teismui biggrin.gif
Atsakyti