Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalus ar padirbti,

Idedu nuoroda, gal kam pravers. Ten netik Chanel kvepalai jai kas. biggrin.gif

http://raidersofthel...l-perfumes.html
Atsakyti
QUOTE(Galilea @ 2014 02 12, 19:34)
...Vis dar vargstu su chanel allure  blush2.gif ka manote apie si?  g.gif

user posted image

jau turbut daug kas atsake bet pasisakysiu ir as..kiek matau is nugareles cia testeris ir seip pats buteliukas man atrodo tvarkingas, manau viskas ok, aisku ramybes delei galit paprasyt daugiau foto ir kodo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Galilea @ 2014 02 13, 14:11)
rastafarinas - Dune orginalus.
Shalimar - buna testeriu ir su kamsteliu, pati turiu keleta tokiu  ax.gif manau orginalus jusu ikelti, bet iskilo klausimas, gal turincios atsakys:

Kodel skiriasi mano ikeltu ir Shalimar ikelutu foto kvepalu spalva?  g.gif

nes begant laikui sio kvepalo spalva linkusi tamset, as turejau du likucius ir vieni seniau pagaminti buvo tamsesni bet abeji originalus..plius kvepalo spalvai turi itakos ir laikymo salygos - sviesa, siluma..ir dar del pirmos foto kur kvepalai lb geltoni ten gal su kokia koregavimo programa automatinis kontrastas taip suzaide g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 14 vasario 2014 - 15:00
aciu visoms issakiusioms nuomone apie Allure, deje praziopsojau aukciona sitiem... lauksiu kito ax.gif
Atsakyti
Sveikos. Kiek perskaičiau temų apie kvepalų originalumą, susidariau nuomonę, kad "nelabai einamų" kvapų nepadirbinėja. Ar teisingai galvoju? Nes šiupo metu naudoju Cesare Paciotti kvapą, kurio net ir rasti LT nelengva. Tačiau turiu keletą įtarimu... Gal kas turite ir naudojate šiuos kvepalus?
Atsakyti
QUOTE(Diamond @ 2014 02 15, 14:54)
Sveikos. Kiek perskaičiau temų apie kvepalų originalumą, susidariau nuomonę, kad "nelabai einamų" kvapų nepadirbinėja. Ar teisingai galvoju? Nes šiupo metu naudoju Cesare Paciotti kvapą, kurio net ir rasti LT nelengva. Tačiau turiu keletą įtarimu... Gal kas turite ir naudojate šiuos kvepalus?

Parfum Express jie yra. Bet šiaip tai tikrai abejoju, kad juos padirbinėtų g.gif Nors garantijos nėra.
Atsakyti
Aš netikėtai gavau šiuos kvepalus kitur už superinę kainą. Buvo kilusios abejonės dėl originalumo, tačiau dabar išsisklaidė. Pagal Jūsų visų surašytus patarimus apžiūrėjau įpakavimą, buteliuką palyginau su turimu iš EP. Dar ir kvapas laikosi ilgiau nei 4 val. Tai dabar ramu, ačiū už visą surašytą info 4u.gif
Atsakyti
Jau ir testerius padirbinėja:
http://www.manodrabu...co-mademoiselle
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2014 02 15, 23:29)

dozhili
Atsakyti
Sveikos,
Ar gali būti toks variantas ( nors neįtikėtina) , kad Kristianoj galima įsigyti neorginalą, pirkau Chanel Allure edp 35 ml, tas kvapas jau buvo testuotas, ir kaip ir daugelis chaneliu vieno papurkimo gana , kad jaustusi ilgai. O cia uzuodziu tik spiritėli su kazkokiu neaiskiu prieskoniu ir papurskus ant rieso , po 10 min jau nieko nesijaucia , maniau galbūt nelaiko ant odos , papurskiau ant saliko ir po pusv. NIEKO. Buteliukas tvarkingas prikibti kaip ir nebūtų prie ko, tai kaip tai paaiskinti ? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lazdinija @ 2014 02 17, 09:39)
Buteliukas tvarkingas prikibti kaip ir nebūtų prie ko, tai kaip tai paaiskinti ? doh.gif

ar kas nors kitas uostė ir taip pat nieko nesuuodžia? Būna atvejų, kad žmonės dėl kažkokių priežasčių nesuuodžia kvepalų (ir tai nepastovu - gali kisti ši keista savybė. Kažkada buvau užvedusi diskusiją kas ko nesuuodžia, tai buvau nustebusi, kad tarp atsakymų buvo labai stiprių kvepalų, kur atrodo neįmanoma neužuosti). Jeigu nesuuodžia ir kitas žmogus/-ės - tada tikrai labai įdomu...
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2014 02 17, 10:05)
ar kas nors kitas uostė ir taip pat nieko nesuuodžia? Būna atvejų, kad žmonės dėl kažkokių priežasčių nesuuodžia kvepalų (ir tai nepastovu - gali kisti ši keista savybė. Kažkada buvau užvedusi diskusiją kas ko nesuuodžia, tai buvau nustebusi, kad tarp atsakymų buvo labai stiprių kvepalų, kur atrodo neįmanoma neužuosti). Jeigu nesuuodžia ir kitas žmogus/-ės - tada tikrai labai įdomu...

Tai vat , kad jau daviau ir mamai uostyti ta riesa papurksta pries keliolika min. sako, nu ka zinau lyg kvepia, ant plauku tikrai gerai isilaiko, papurskiau ten ir po kiek laiko davaiu pausotyti draugui , sako nieko neuzuodziu , gal daugiau reikia, nu bet nesamone , turejau chanel Nr.5 edp ir madmuzele edp, tai oi uztenka vieno papurskimo, o jei gu ant dabuziu petenka tai isvis, uodi ta sleifa visa diena.
Atsakyti
Peskaiciau knyga "Chanel Nr.5" ir radau ten tokia minti, kad kvepalu kokybe ir kvapas kasmet kinta del daugelio priezasciu , pvz pakitusi zaliavos kokybe ir t.t. . Todel Chanel kvepalai kvepia dabar kitaip nei buvo anksciau. Sakau, gal todel musu nosytes jaucia kazkoki skirtuma kvapaluose nuo turetu pries kelis metus. As isitikinau su mamos Climat kvepalais : pirkti sovietmeciu buvo dievisko kvapo ir laike labai ilgai, dabartinis variantas ne is tolo nepanasus.
Atsakyti