Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalus ar padirbti,

Gavau senuosius Dior Adicct, papurškus ant rankos pamačiau, kad skysčio gelsva spalva g.gif kvapo senojo nturėjus, nežinau ar pakitęs g.gif nežinau ką galvot, gal pasenę doh.gif jie tokie stipresni, nei naujojo leidimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgina@ @ 2013 11 30, 11:30)
Gavau senuosius Dior Adicct, papurškus ant rankos pamačiau, kad skysčio gelsva spalva g.gif  kvapo senojo nturėjus, nežinau ar pakitęs g.gif nežinau ką galvot, gal pasenę  doh.gif jie tokie stipresni, nei naujojo leidimo g.gif

Taip jie stiprensi ir spalva tamsiai gelsva. Uz tai kas turejo pirmiau senuosius, niekaip neprijaukina naujuosius rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo begge: 30 lapkričio 2013 - 14:03
QUOTE(begge @ 2013 11 30, 14:02)
Taip jie stiprensi ir spalva tamsiai gelsva. Uz tai kas turejo pirmiau senuosius, niekaip neprijaukina naujuosius rolleyes.gif

ačiū labai, kad nuraminot 4u.gif
man patinka abeji thumbup.gif tik man nauji labiau užsiuodžia, nei senieji, kavapas, ilgiau pabuvus, senųjų sušvelnėjo, kad vos užuodžiu biggrin.gif

Dar kartelį dėkoju visoms padėjusioms wub.gif 4u.gif
Atsakyti

kaip jums atrodo originalus?ir kiek mazdaug cia ml butu?
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2013 12 01, 17:07)
kaip jums atrodo originalus?ir kiek mazdaug cia ml butu?
My Webpage

O butelis kokios talpos? manau kad originalus rolleyes.gif
Stai mano buve 50ml:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo begge: 01 gruodžio 2013 - 17:30
http://makeup-review....ua/decoder.php čia gal dar aktualus daiktas tikrina kosmetikos priemonių galiojimo laiką smile.gif jeigu neranda tada tikriausiai neoriginalus netgi dėl to nežinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(begge @ 2013 12 01, 17:27)

nepaarsiau doh.gif buteliukas 50 ml.
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2013 12 01, 19:34)
nepaarsiau  doh.gif  buteliukas 50 ml.

kazkur iki ~18-20ml g.gif
Atsakyti
ok.ACIU 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
My Webpage
kaip jums site? originalus?
Atsakyti
myglle - manau orginalus.
Atsakyti
o aš naivuolė galvojau, kad manodrabuziai.lt - lietuviškas produktas biggrin.gif
Atsakyti