Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalus ar padirbti,

QUOTE(sonyia @ 2014 02 10, 14:56)
Gal galite pagelbėti, ar čia originalūs kvepalai?
user posted image

O pats buteliuks originalus jumi, merginos? nes man vaidenasi labai užsirietęs šiaudelis wacko.gif
Atsakyti
Mergaites, gal pasufleruosite nuoroda kur galima kvepaliukus pracheckint pagal koduka? pameciau visas nuorodas doh.gif
Aciu aciu 4u.gif
Atsakyti
www.checkcosmetic.net
Atsakyti
O čia jau, manau, originalu? - labai laukčiau patvirtinimo smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2014 01 23, 17:22)
Merginos, gal suprantat ar cia originalus ar nelabai? 4u.gif

user posted image

user posted image

QUOTE(Galilea @ 2014 02 12, 21:34)
...Vis dar vargstu su chanel allure  blush2.gif ka manote apie si?  g.gif

user posted image

As irgi del situ nezinau tikri ar nelabai.. Gavau dovanu, bet man jie nelimpa. Mamai dovanosiu smile.gif
Papildyta:
Ir dar idomu man.. Pirkau vyriskus kvepalus, testeri. Parduotuve kaip ir patikima, dezute testerio, atrodo tikri, kvapas labai ilgai laiko, bet buteliukas su kamsteliu... g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(varine @ 2014 02 13, 10:25)
www.checkcosmetic.net

pazaidziau su sia galiojimo skaiciuokle, ivedziau koda nuo savo Fendi 2004, rodo pagaminimo data "2011 sausis" g.gif negi tai imanoma g.gif
Atsakyti
rastafarinas - Dune orginalus.
Shalimar - buna testeriu ir su kamsteliu, pati turiu keleta tokiu ax.gif manau orginalus jusu ikelti, bet iskilo klausimas, gal turincios atsakys:

Kodel skiriasi mano ikeltu ir Shalimar ikelutu foto kvepalu spalva? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galilea: 13 vasario 2014 - 15:14
QUOTE(Galilea @ 2014 02 13, 16:11)
Shalimar - buna testeriu ir su kamsteliu, pati turiu keleta tokiu  ax.gif manau orginalus jusu ikelti, bet iskilo klausimas, gal turincios atsakys:

Kodel skiriasi mano ikeltu ir Shalimar ikelutu foto kvepalu spalva?  g.gif

Del spalvos tai gal apsvietimas kaltas. Ir siaip buteliukai skirtingi, pas mane ner uzrasu ant jo "Chanel" "eau de parfum", gal koks leidimas kitas, gal versija kita g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2014 02 13, 14:30)
...kaip ir patikima, dezute testerio, atrodo tikri, kvapas labai ilgai laiko, bet buteliukas su kamsteliu... g.gif  g.gif  g.gif

ir aš turiu vienus testerinius su kašteliu, tiesa, kamštelis ne tas - skirtas pardavimams, o paprastas, plastmasinis, bet atkartojantis formą, na, tiesiog nepaturbintas pardavimui
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2014 02 13, 15:44)
pazaidziau su sia galiojimo skaiciuokle, ivedziau koda nuo savo Fendi 2004, rodo pagaminimo data "2011 sausis"  g.gif negi tai imanoma  g.gif

tai jau daug kartų rašyta, kad tos skaičiuoklės kai kuriais atvejais rodo nesąmones ir tiek. Kažkam gi ir į ateitį rodė, t.y. žmogus turėjo gaminį jau anksčiau, nei skaičiuoklės rodoma pagaminimo data.
Atsakyti
QUOTE(Galilea @ 2014 02 13, 16:11)
Shalimar - buna testeriu ir su kamsteliu, pati turiu keleta tokiu  ax.gif manau orginalus jusu ikelti, bet iskilo klausimas, gal turincios atsakys:

Kodel skiriasi mano ikeltu ir Shalimar ikelutu foto kvepalu spalva?  g.gif

Dėl spalvos, taip, gali būti kitoks apšvietimas.
O Chanel užrašas būna tik ant testerių.
Atsakyti
QUOTE(varine @ 2014 02 13, 10:25)
www.checkcosmetic.net

Aciu smile.gif
Atsakyti