Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalus ar padirbti,

net pavadinimo neįžiūriu. Kas čia?
Atsakyti
QUOTE(sonyia @ 2014 02 10, 14:56)
Gal galite pagelbėti, ar čia originalūs kvepalai?
user posted image

Čia Poeme, bet kamšelis tai neaišku, nuo kokių kvepalų.
Atsakyti
tai vat ir nemaciau, kad butu jie su tokiu kamsteliu
Atsakyti
QUOTE(sonyia @ 2014 02 10, 14:56)
Gal galite pagelbėti, ar čia originalūs kvepalai?
user posted image

kas čia per kamštelis? nuo kitokių kvepalų?
Atsakyti
kamtelis nuo yves rocher flower party biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Galilea @ 2014 02 10, 15:33)
kamtelis nuo yves rocher flower party  biggrin.gif

man jau geriau jokio kamštelio, nei toks "sužebravotas" doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 10 vasario 2014 - 17:25
Mergaitės, profės, pasakykite, ar čia tokie patys kvepalai?
user posted image[/URL]
user posted image[/URL]
Atsakyti
QUOTE(mazgius @ 2014 02 12, 15:36)

Siuos kvepalus pardaviau as, bet pirkejai kyla itarimas, kad kvepalai skirtingi (internetineje nuotraukoje ir mazgius ikeltoje nuotraukoje)
Atsakyti
QUOTE(mazgius @ 2014 02 12, 16:36)

Tai o kas jums nepatinka? Kas kele itarima? Ar jus norit kad mes atspetumet kas jums nepatinka?

Mane tai stebina tokie postai, toks jausmas kad pas zmones bendravimo deficitas. Ideda nuotrauka ir paraso tipo " Na kaip??" O mes cia vosos staigiai metem savo darbus, seimas ir davai nagrineti cia taip ar cia ne taip....

bet jai norit mano atsakimo, TAIP cia tie patis kvepalai, as tik nezinau kokie jie ten, bet, jus paklauset as atsakiau. Tai svarbiausia, ane? bigsmile.gif

Atsakyti
Flowerbomb edp su laiku šiek tiek keičia spalvą- nutamsėja iš rožinės į rudesnę. Turiu miniuką, tai pasikeitė per metus-du. Jei čia dėl spalvos kipišas.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2014 02 12, 17:21)
Tai o kas jums nepatinka? Kas kele itarima? Ar jus norit kad mes atspetumet kas jums nepatinka?

Mane tai stebina tokie postai, toks jausmas kad pas zmones bendravimo deficitas. Ideda nuotrauka ir paraso tipo " Na kaip??" O mes cia vosos staigiai metem savo darbus, seimas ir davai nagrineti cia taip ar cia ne taip....
bet jai norit mano atsakimo, TAIP cia tie patis kvepalai, as tik nezinau kokie jie ten, bet, jus paklauset as atsakiau. Tai svarbiausia, ane? bigsmile.gif

As tik paklausiau jusu nuomones.
Tiesiog as manau, kad ne tie patys...
Nes kai uosciau Douglase, tie sviesiai ruzavi buvo saldus, o sitie rusvi buvo astresni.

Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2014 02 12, 17:35)
Flowerbomb edp su laiku šiek tiek keičia spalvą- nutamsėja iš rožinės į rudesnę. Turiu miniuką, tai pasikeitė per metus-du. Jei čia dėl spalvos kipišas.

O buteliukas irgi is ruzavo tampa baltu?
Atsakyti
QUOTE(mazgius @ 2014 02 12, 16:38)
O buteliukas irgi is ruzavo tampa baltu?

pagooglinus realias foto (ne internetinius paveiksliukus) nepanašu, kad buteliukas būtų ružavas.
Atsakyti