Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalus ar padirbti,

QUOTE(MilGana @ 2014 02 09, 14:24)
Sveikos, parfumerijos myletojos
Kas noretu isbandyti?  biggrin.gif
http://www.youtube.c...h?v=fISUEGBf9Zc

Briedas. biggrin.gif Tai nieko neirodo tik tai kad paimti kokibiski eteriniai aliejai. Ir viskas. biggrin.gif (ir tai cia dar под вопросом) Buna tokie neoriginalai kur labai kokybiskus ingredientus.
Atsakyti
QUOTE(Galilea @ 2014 02 09, 08:18)
ausrele - reiketu daugiau foto, bet is to ka matau man jis atrodo itartinas  g.gif

QUOTE(katalike @ 2014 02 09, 11:40)
Sunku pasakyt, kai buteliukas šonu nufotografuotas. Šiaudelis turėtų būti skaidrus ir kiek trumpesnis. Purkštukas labiau išsikišęs.

Dar viena:
user posted image
Atsakyti
Man jie nepatinka schmoll.gif Dugnas per storas.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2014 02 09, 14:17)
Man jie nepatinka schmoll.gif Dugnas per storas.

drinks_cheers.gif man is kart siaudas nepatiko ir pats stiklas, bet nenorejau pirma komentuot nes pati tokiu pat neturiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrele @ 2014 02 09, 13:02)
Dar viena:
user posted image

man tai metaline dalis purkstuko atrodo per auksta, ir duganas tikrai storokas, per mazas tarpas po zodziu cherie ir dugno, palyginimui manieji
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 09 vasario 2014 - 15:58
Tai man taip ir liko neaiškus originalumas OB rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2014 02 09, 08:02)
Viskas priklauso nuo to kokiomis saligomis buvo laikomi sie kvepalai. Jai jie nestovejo ant palanges kur daug saules, sviesos ir silumos ar vonioje kur siluma, dregme ir t. t. tikrai per 3 metus su jais nieko neatsitiko. Laikant "teisingai" su kvepalai labai ilga laiko tarpa niekas neatsitinka.

ACIU UZ OPERATYVU ATSAKYMA.
Atsakyti
visoms atsiliepusioms aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif

Mimi88 nuotraukos neberodo ax.gif

Man tai raidės nepatiko blink.gif
Atsakyti
QUOTE(DiKu @ 2014 02 09, 16:20)
Tai man taip ir liko neaiškus  originalumas OB rolleyes.gif

Na, jei kiti originalūs, tai belieka tikėti, kad ir BO tokie. Arba galit susitikt su kokia kauniete ir palygint. Man tik keista, kodėl parašyta, kad testeris, jei ten paprastas įpakavimas.
Atsakyti
Va radau originalių foto
user posted image
Tiksliai dugnas storesnis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2014 02 09, 18:19)
Na, jei kiti originalūs, tai belieka tikėti, kad ir BO tokie. Arba galit susitikt su kokia kauniete ir palygint. Man tik keista, kodėl parašyta, kad testeris, jei ten paprastas įpakavimas.

Aš lyginau su Douglas esančiais bigsmile.gif prisipurškiau savais 11 tai dar dabar jaučiu kvapą .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiKu: 09 vasario 2014 - 19:09
Gal galite pagelbėti, ar čia originalūs kvepalai?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sonyia: 10 vasario 2014 - 14:58