Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalus ar padirbti,

Pamaciau kvepalu foto ir atsiminiau kad koda kazkur maciau, pasirodo is tikruju. Ar taip gali buti kad ir kvepalai ir kosmetika tuo paciu nr.? (foto skolintos)
user posted image
O cia Dior pudra.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jolipa @ 2014 01 21, 14:21)
Pamaciau kvepalu foto ir atsiminiau kad koda kazkur maciau, pasirodo is tikruju. Ar taip gali buti kad ir kvepalai ir kosmetika tuo paciu nr.? (foto skolintos)

kiek zinau gali, as esu turejus dior kosmetikos su tokiais pat kodais (mano nuomone tiesiog pagaminti panasiu/vienu metu). jei jie kiekviena produkta skirtingai unikaliu kodu zenklintu jiem skaiciu ir raidziu kombinaciju neuztektu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 21 sausio 2014 - 15:43
QUOTE(mimi88 @ 2014 01 21, 16:43)
kiek zinau gali, as esu turejus dior kosmetikos su tokiais pat kodais (mano nuomone tiesiog pagaminti panasiu/vienu metu). jei jie kiekviena produkta skirtingai unikaliu kodu zenklintu jiem skaiciu ir raidziu kombinaciju neuztektu

Aisku zinosim dabar smile.gif Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolipa @ 2014 01 21, 16:42)
Aisku zinosim dabar smile.gif Dekui  4u.gif

idomumo delei susiziurejau savo kvepalyna tai net tris poras dior radau vienodais kodais skirtingu rusiu kvepalu tai vadinasi tikrai gali ax.gif
Atsakyti
Merginos, gal suprantat ar cia originalus ar nelabai? 4u.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Sveikos,

kaip man zinoti ar sie kvepalai yra originalus? dezutes nebeturiu, ant pacio buteliuko nerandu jokiu skaiciuku?

kvepalai
Atsakyti
Ar esate susidūrę su parduotuve facebook''e "Kvepalų išparduotuvė"

https://www.facebook...

Jie parduoda kvepalus žema kaina pvz.: Chanel 140 lt už 100 ml

rašo, kad Kvepalai yra siunciami is Emiratu, Vokietijos, kartais is Italijos. Jie yra maziau spirituoti, todel kvapas issilaiko ne taip ilgai kaip is "Kristianos". Visa kita kaip parduotuveje: dezute, buteliukas, barkodai. Del to yra zemesne kaina.

Tikriausiai čia klastotės? Kokia Jūsų nuomonė būtų, ar pirktumėt? Ar čia gali būti teisybė dėl to "mažiau spirituoti"?
Atsakyti
QUOTE(mažytis raktelis @ 2014 01 31, 08:42)
Ar esate susidūrę su parduotuve facebook''e "Kvepalų išparduotuvė"

https://www.facebook...

Jie parduoda kvepalus žema kaina pvz.: Chanel 140 lt už 100 ml

rašo, kad Kvepalai yra siunciami is Emiratu, Vokietijos, kartais is Italijos. Jie yra maziau spirituoti, todel kvapas issilaiko ne taip ilgai kaip is "Kristianos". Visa kita kaip parduotuveje: dezute, buteliukas, barkodai. Del to yra zemesne kaina.
Tikriausiai čia klastotės? Kokia Jūsų nuomonė būtų, ar pirktumėt? Ar čia gali būti teisybė dėl to "mažiau spirituoti"?

smile.gif
tai aisku, kad fufliakai
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2014 01 31, 09:46)
smile.gif
tai aisku, kad fufliakai

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Idomu, ar tai originalas Miss Dior CD?

user posted image

user posted image

Aciu!
Atsakyti
Gal galite padeti. CK euphoria edp siaudelis tiesiai eina ar ne? Ir ar kamstelio viduje pilka plastmase, kaip ir purkstuko viduriuko? Dekui uz pagalba.
Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2014 02 01, 17:34)
Gal galite padeti. CK euphoria edp siaudelis tiesiai eina ar ne? Ir ar kamstelio viduje pilka plastmase, kaip ir purkstuko viduriuko? Dekui uz pagalba.

Plastmase pilka, bet kadangi tai plastmase, o ne metalas, skiriasi atspalvis. Del buteliuko formos sunku pasakyti kaip tas siaudelis eina.. Bet sakyciau ne visai tiesiai g.gif
Atsakyti