Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalus ar padirbti,

QUOTE(coraxas @ 2014 01 07, 22:00)
As jus visas skatinu rasyti parduotuveje, jeigu matote "fuflio". Jeigu tylesite, tai ir leisite joms pardavineti neoriginalius kvepalus  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Didelis Didelis @ 2014 01 08, 08:29)
Gal ir kvailokas klausimas  blush2.gif  , bet kaip manote ar pigu.lt prekiauja originaliais kvepalais ar nelabai, nes kainos pas juos dabar labai jau mažos  ax.gif

originalais pigu.lt prekiauja
Atsakyti
Gal kuri galite man paaiskinti, kaip yra, kad kvepalu testeris geriau laikosi uz EDP? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Didelis Didelis @ 2014 01 08, 08:29)
Gal ir kvailokas klausimas  blush2.gif  , bet kaip manote ar pigu.lt prekiauja originaliais kvepalais ar nelabai, nes kainos pas juos dabar labai jau mažos  ax.gif

jei kaina patinka, pirkite drąsiai
Atsakyti
QUOTE(coraxas @ 2014 01 08, 16:20)
Gal kuri galite man paaiskinti, kaip yra, kad kvepalu testeris geriau laikosi uz EDP?  g.gif

mitas, arba isitikinimas, a la placebo smile.gif
Atsakyti
man atrodo viskas tvarkoj bet gerai butu gauti patvirtinima ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
mimi88 - as manau kad viskas gerai su jais smile.gif
Atsakyti
mimi88 mano buves 20ml toks
user posted image
user posted image
user posted image
gal tik pas jusu spalva skyscio tamsesne g.gif ir siaudelis bishki sleivas g.gif
Atsakyti
QUOTE(jura oshia @ 2014 01 09, 19:20)
mimi88 mano buves 20ml toks
user posted image
user posted image
user posted image
gal tik pas jusu spalva skyscio tamsesne g.gif ir siaudelis bishki sleivas g.gif

mano dvidesimtukas toks kaip Jusu,tik raidziu spalva visai kita, o siaudas tai man visai problemu nekelia, 100tuku testeriu mano addict ir addict shine nera toks tiesus kaip 20ml smile.gif beje skyscio spalva man itarimu jokiu irgi nesukelia (jis linkes tamseti o ir fotografuojant ne pries lempa del stiklo spalvos neatrodys skaidrus) smile.gif seip is esmes man atrodo viskas ok su jais tik pries perkant norejosi isgirsti daugiau nuomoniu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 09 sausio 2014 - 22:34
QUOTE(mimi88 @ 2014 01 09, 23:29)
seip is esmes man atrodo viskas ok su jais tik pries perkant norejosi isgirsti daugiau nuomoniu 4u.gif

atleiskit jei padariau meskos paslauga, 4u.gif bet as tu didzkiu kazkaip bijau, tai ir siek tiek susikele abejones, nors kazkaip gyliai sirdi sakiau (sau) kad - originalas cool.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jura oshia: 09 sausio 2014 - 22:44
QUOTE(jura oshia @ 2014 01 09, 21:44)
atleiskit jei padariau meskos paslauga, 4u.gif  bet as tu didzkiu kazkaip bijau, tai ir siek tiek susikele abejones, nors kazkaip gyliai sirdi sakiau (sau) kad - originalas cool.gif  4u.gif  4u.gif

ne ne viskas gerai,aciu uz nuomone o i abejones jei tik jos kyla visada reikia atsizvelgti, tiesiog butent Jusu pamineti dalykai man kaip tik abejones ir nekele smile.gif beje kiek esu turejusi addict edp tai visu dugno lipduku uzrasu spalva skyresi bet visi buvo originalai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2014 01 10, 10:42)
ne ne viskas gerai,aciu uz nuomone o i abejones jei tik jos kyla visada reikia atsizvelgti, tiesiog butent Jusu pamineti dalykai man kaip tik abejones ir nekele smile.gif beje kiek esu turejusi addict edp tai visu dugno lipduku uzrasu spalva skyresi bet visi buvo originalai  smile.gif

Geri Jūsu Addict, mirksiukas.gif ir šiaudeliai riesti tokie būna šimtukuose, viskas ok smile.gif

Atsakyti