Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai XII

QUOTE(Dvi @ 2013 11 29, 18:21)
Siūlai. Mezgiau is kokiu turejau

Gaila , tiek darbo , bet kitą Semeliutę bus lengva megzt , viską išsiaiškinot ir kitiems paaiškinot 4u.gif
Atsakyti
Taip nuo siulu daug priklauso, as mezgiau is Angora Fine, tas pats, kaip skuduras kaba be jokios formos doh.gif
Grazios skaros Jusu 4u.gif
Atsakyti
As tai kankinuosi su Semele pradzia atrodo zenklus issiaiskinau, bet nesigauna man ir viskas nesuprantu ka ne taip darau g.gif Uzsidedu 11 akiu ir mezgu taip, pirma eilute 2 geros akys, uzmetimas, 2 sumegztos, 2 blogos, 2 geros, uzmetimas, 2 sumegztos ir viena gera. O antroj eilutej neaisku su ta nukelta akim tai ja reik nuo kairio virbalo perkelti ant desinio ir viskas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tutsini: 30 lapkričio 2013 - 13:13
QUOTE(tutsini @ 2013 11 30, 14:11)
As tai kankinuosi su Semele  pradzia atrodo zenklus issiaiskinau, bet nesigauna man ir viskas nesuprantu ka ne taip darau  g.gif  Uzsidedu 11 akiu ir mezgu taip, pirma eilute 2 geros akys, uzmetimas, 2 sumegztos, 2 blogos, 2 geros, uzmetimas, 2 sumegztos ir viena gera. O antroj eilutej neaisku su ta nukelta akim tai ja reik nuo kairio virbalo perkelti ant desinio ir viskas?

Uždėti akis reikia taip . Pirmą eilę iškart megzt pagal raštą . Antro eilėj pirma nusiima kaip visad. Reikalas painesnis tame , kad blogojoj pusėj (lyginėse eilėse ) tas pat akių žymėjimas reiškia ne tą patį , o priešingas reikšmes . Iškart makaluojiesi , paskui įpranti , po to jau ir raštas matosi , gali į schema nebežiūrėt taip dažnai.
Nelyginėse eilėse I gerai , - reiškia išv. akį , o lyginėse eil - I tai išv. akis , o - geroji. Po dvi į dešinę visad megsis gerai šioje schemoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RZK: 30 lapkričio 2013 - 14:01
[quote=RZK,2013 11 30, 14:46]Uždėti akis reikia taip . Pirmą eilę iškart megzt pagal raštą . Antro eilėj pirma nusiima kaip visad. Reikalas painesnis tame , kad blogojoj pusėj (lyginėse eilėse ) tas pat akių žymėjimas reiškia ne tą patį , o priešingas reikšmes . Iškart makaluojiesi , paskui įpranti , po to jau ir raštas matosi , gali į schema nebežiūrėt taip dažnai.
[/quote]
Man dar neaisku tas kad lyginese eilese paskutine nukeliama o nelyginese pirmutine ir man ta akis gaunas neismegzta verysad.gif
Papildyta:

[/quote]
O uzsidet reik 11 akiu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tutsini: 30 lapkričio 2013 - 13:59
[quote=tutsini,2013 11 30, 14:58]
Man dar neaisku tas kad lyginese eilese paskutine nukeliama o nelyginese pirmutine ir man ta akis gaunas neismegzta verysad.gif
Papildyta:

[/quote]
O uzsidet reik 11 akiu?
[/quote]
Nusikelia pirma , o ne paskurinė akis . Lyginėse eilėse schema skaitosi iš kairės į dešinę. Taip , 11 akių , nes tiek reikia raštui.
Beje , aš kalbu apie rusiško pdf schemą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RZK: 30 lapkričio 2013 - 14:08
[quote=RZK,2013 11 30, 15:04]
O uzsidet reik 11 akiu?
[/quote]
Nusikelia pirma , o ne paskurinė akis . Lyginėse eilėse schema skaitosi iš kairės į dešinę. Taip , 11 akių , nes tiek reikia raštui.
[/quote]
Vat kur beda o as visada ziurejau tik is desines i kaire doh.gif Aciu Jums labai 4u.gif na dabar bandau vel, jei kas nebus aisku vel klausiu blush2.gif
Atsakyti
Na pirma lapeli jau numezgiau, dabar sustojau ties 23 eilute ir mastau kaip toliau. ax.gif Pirmas dvi akis reikia nukelti,tris nuleisti o likusias 7 ismegzti gerom? Ar taip?
Atsakyti
Sveikos mezgėjėlės mirksiukas.gif
"gyvai" su jumis neturiu šansų suspėti, bet kelias skaras esu bandžiusi ax.gif
Praeitais metais mezgiau Aeolian, neseniai baigiau Gail, dabar pradėjau Semele.
Labai noriu numegzti Lazy Katy, gal galėtumėte kokiu tai būdu pasidalinti schemute ax.gif

QUOTE(tutsini @ 2013 11 30, 16:34)
Na pirma lapeli jau numezgiau, dabar sustojau   ties 23 eilute ir mastau kaip toliau. ax.gif Pirmas dvi akis reikia nukelti,tris nuleisti o likusias 7 ismegzti gerom? Ar taip?

Nežinau ar bus tikslu, bet aš mezgiau taip - pirmas dvi nuleidau, tada išmezgiau 4ias gerosiomis ir tuomet per tą ketvirtą pertraukiu ankstesnes tris akis (lieka viena), tada 6 gerosios a.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaštonia: 30 lapkričio 2013 - 18:27
Niu o tai kaip tada 24 eilute? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tutsini @ 2013 11 30, 21:07)
Niu o tai kaip tada 24 eilute?  ax.gif

Brangioji , visos eilutės yra surašytos juodu ant balto . Bus daug smagiau , kai pati suprasi ir atrasi.
Atsakyti
QUOTE(RZK @ 2013 11 30, 21:37)
Brangioji , visos eilutės yra surašytos juodu ant balto . Bus daug smagiau , kai pati suprasi ir atrasi.

Manau si tema tam ir skirta kad aiskintis ir viska teisingai suprasti, atleiskit bet ne visi gime tokie mokyti, o noras mokytis ir tobuleti nemanau kad yra blogai. mirksiukas.gif Issiaiskinsiu kas man neduoda ramybes ir megsiu sau tyliai. smile.gif O nuo rytojaus nebeturesiu galimybes daznai cia ateiti tai noriu viska issiaiiskint kas gali buti neaisku,nejaugi taip sunku suprast?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tutsini: 30 lapkričio 2013 - 20:52