Pagal kuria schema mezget "Semele" kai pradejot mazinti akis?
QUOTE(jolmask @ 2013 11 28, 17:58)
Pagal kuria schema mezget "Semele" kai pradejot mazinti akis?
Turi galvoj ties viduriu? Pagal ta pacia kaip ir didinai, tik vietoj vienos pridetos kas antra eile dabar kas antroj eilej po 1 nuleidi
Mano Semele gatava
Sveikinimai, su pabaigtuvėm laukiam vaizdų
Dziusta slapia, bet ryt namie nebusiu tai nebent gal sekmadieni jei kur nufotografuociau Gali tekti palaukti Jei gerai laikys istampyma, gali buti, kad megziu dar viena. Truktsta dar vienos megztos dovanos Kaledoms
QUOTE(Dvi @ 2013 11 28, 20:28)
Turi galvoj ties viduriu? Pagal ta pacia kaip ir didinai, tik vietoj vienos pridetos kas antra eile dabar kas antroj eilej po 1 nuleidi
Aciu, taip ir pradejau mazinti
QUOTE(Dvi @ 2013 11 29, 01:47)
Mano Semele gatava
Nu ir greituolė !
O man , regis , bus mažai siūlų , mezgiau iš storesnių , kažkaip daug suėjo . Iki vidurio - 9 tiesūs lapeliai . Teks lėkt pirkt , kad tik gaučiau tokių pat.
Kad džiūtų greit , kišu į centrifūgą po plovimo , tik tada tampau .Per nakt - sausa.
Aš nugręžiu rankšluosty, per naktį išdžiūsta be problemų.
Semele išdžiūvo. Formą laiko švelniai sakant nekaip. Gerai, kad čia nereikia labai stipraus tampymo tai tiks. Bet antros iš kitos spalvos siūlų metyt nemegziu. Reikia galvot kažką kitą. Matyt teks megzti kokį panašų į gobtuvą, kur siūlų reikia minkštų ir jokių problemų su tampymu.
Semele išdžiūvo. Formą laiko švelniai sakant nekaip. Gerai, kad čia nereikia labai stipraus tampymo tai tiks. Bet antros iš kitos spalvos siūlų metyt nemegziu. Reikia galvot kažką kitą. Matyt teks megzti kokį panašų į gobtuvą, kur siūlų reikia minkštų ir jokių problemų su tampymu.
Linaule, gražu
QUOTE(Dvi @ 2013 11 29, 14:40)
Formą laiko švelniai sakant nekaip.
O kodėl : ar siūlai tokie , ar lapelių kraštas kaltas ?
Siūlai. Mezgiau is kokiu turejau