Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai XII

QUOTE(~saulyte~ @ 2016 08 30, 12:39)
Ligvita, nuostabaus grožio skara!  wub.gif
O ją mezgate nuo viršaus žemyn ar nuo apačios aukštyn?  g.gif

nuo virsaus, labai mazai skaru mezgama nuo apacios
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2016 08 31, 14:28)
nuo virsaus, labai mazai skaru mezgama nuo apacios

Dėkui už atsakymą. 4u.gif Kadangi nemoku jų megzti, tai ir klausiu kvailų klausimų. blush2.gif
Atsakyti
100% linas 190*85cm
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2016 09 02, 18:29)
100% linas 190*85cm

IR vel tobula Ligvitos skara wub.gif
Atsakyti
100% merino vilna
210*90cm

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ligvita, įdomi skara. Noriu paklaust, kokio storio virbalais megzta. :)
Atsakyti
QUOTE(Spurgita @ 2016 09 06, 08:37)
Ligvita, įdomi skara. Noriu paklaust, kokio storio virbalais megzta. :)

na siaip tai nera vieno universalaus virbalu dydzio, jis priklaus nuo siulu, rasto, mezgejos...
Konkreciai si skara megzta 3nr virbalais
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2016 09 06, 19:42)
na siaip tai nera vieno universalaus virbalu dydzio, jis priklaus nuo siulu, rasto, mezgejos...
Konkreciai si skara megzta 3nr virbalais

Ačiū, žinau, kad skirtingais mezgama, šį kartą norėjau šios skaros virbalų dydžio 4u.gif Man mezgant niekaip nesigauna tokios didelės skylės, o man jos patinka, užtat ir klausiau.
Atsakyti
QUOTE(Spurgita @ 2016 09 07, 11:23)
Ačiū, žinau, kad skirtingais mezgama, šį kartą norėjau šios skaros virbalų dydžio  4u.gif Man mezgant niekaip nesigauna tokios didelės skylės, o man jos patinka, užtat ir klausiau.

na tos "skyles" ne nuo virbalu dydzio priklauso, jei tik nuo ju priklausytu, ir lygus mezgimas butu ypac retas
Atsakyti
tai čia gal kokį dvigubą ar net trigubą užmetimą reikia daryti, bent taip suprasčiau smile.gif
Atsakyti
Laba diena, atsinešu senokai baigtą, bet šiandien gerai nufotografuotą "Paukštukų" skarą.
Detalės: pelenų rožinė alpaka su merinu, 45 g. Daug ripso, platinta per paukščiukus ir paslėptai - skaros kraštuose bei per vidurį, kad skara kiek apvalesnė būtų.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 17 rugsėjo 2016 - 22:21
QUOTE(gadget3 @ 2016 09 17, 22:20)
Laba diena, atsinešu senokai baigtą, bet šiandien gerai nufotografuotą "Paukštukų" skarą.

Neįprasta ir graži skara. Kur galima rasti aprašymą?
Atsakyti