Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai XII

250*70cm
user posted image user posted image

Atsakyti
Įmesiu dar čia skarytes, gal kam patiks.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
dar viena echoflaverio versija 200*90cm, 55g merino vilneles

Atsakyti
Ligvita, gražu thumbup.gif
Atsakyti
200*90cm, 80g Angora2, virbalai Nr4
modelis Erich'o Engeln'o

user posted image
Atsakyti
skara nemokamai
user posted image
Atsakyti
Manoji paprastoji Titanium skarytė ax.gif
Visas vaizdas
user posted image

Spalvos tikresnės, nors ir ne visai tikros, čia
user posted image

Dar kelios papildomos foto yra čia: http://www.ravelry.c...aagnex/titanium

Siūlai: siūlo galo tvidas. 4u.gif Virbalai 4mm.
Atsakyti
QUOTE(vivilitta @ 2014 08 06, 10:57)
Ligvita, grožis koks! Spalva labai labai!
Nusipirkau tokių siūlų (spalva irgi tokia pat) skarai. Iš savo patirties patarkit: ar laikys formą?
http://siulukrautuve.../exclusive-9902

Siu siulu nesu bandziusi, bet paziurejus i siulu sudeti manau turetu puikiai laikyti forma. smile.gif

Esu mezgusi is Gazzal Classic, tai ne labai nori laikyti forma. Siulas toks gana sunkus ir ju sudetyje yra poliakrilo, gal del to. g.gif bet nepaisant , kad formos nelaiko labai dziaugiuosi skara, nes silta ir svelni. Jau antra ziema nesioju ir po paltu ir ant palto isploviau istampiau ir vel, kaip nauja.
Atsakyti
nemokamai
user posted image
Atsakyti
Labas vakaras,

gelbėkit! verysad.gif Mezgu šią skarą. Su chart A viskas aišku, su chart B irgi. Bet niekaip nebesusigaudau toliau - turėčiau megzti 111 eilę, ji ten schemoje atskirai. Niekaip nesuprantu, kaip man ją priderinti prie chart B pabaigos. Ar pagal schemos spalvas, t.y. jei chart B oranžinė, tai ir 111 eilės ta vieta oranžinė, jei žalia, tai žalia? Ar kaip kitaip? Na kaip man 111 eilėj ir chart C rasti pusės skaros vidurio akį? Paskiau jau kaip nors išsiskaičiuosiu...
Atsakyti
QUOTE(Popsy @ 2015 03 05, 17:39)
Labas vakaras,

gelbėkit!  verysad.gif Mezgu šią skarą. Su chart A viskas aišku, su chart B irgi. Bet niekaip nebesusigaudau toliau - turėčiau megzti 111 eilę, ji ten schemoje atskirai. Niekaip nesuprantu, kaip man ją priderinti prie chart B pabaigos. Ar pagal schemos spalvas, t.y. jei chart B oranžinė, tai ir 111 eilės ta vieta oranžinė, jei žalia, tai žalia? Ar kaip kitaip? Na kaip man 111 eilėj ir chart C rasti pusės skaros vidurio akį? Paskiau jau kaip nors išsiskaičiuosiu...

O chart B pilnai visą jau numezgėt? Kaip ten sprendėt spalvų sistemą kuomet reikia pereiti nuo 79 į 81 eilę g.gif
Atsakyti
Taip, chart B jau pilnai. Ten man gavosi taip: žydra, oranžinė (pirmoji), žalia, dar kartą oranžinė (pirmoji), vėl žalia ir tada centrinė oranžinė. Kita pusė taip pat, tik į kitą pusę (žalia, oranžinė, žalia, oranžinė, žydra). Žodžiu, iš viso gavosi 5 lapelių juostos (jei jas taip galima pavadinti smile.gif) vienoje pusėje. Ir dabar jau visiškai pasimetus esu...
Atsakyti