«Lacy Katy»
QUOTE(ponia Lylia @ 2014 03 27, 14:50)
«Lacy Katy»
Spalvytė koookia miela Klausėt anksčiau, ar užtektų "Roma" matkelio skarai. Tai čia "Roma"? Gerai atrodo. Maniau, kad šis siūliukas grubokai atrodytų. Turiu tokių siūlų, bet nelabai kyla rankos skarą megzt dėl to.
QUOTE(vivilitta @ 2014 03 27, 17:47)
Spalvytė koookia miela Klausėt anksčiau, ar užtektų "Roma" matkelio skarai. Tai čia "Roma"? Gerai atrodo. Maniau, kad šis siūliukas grubokai atrodytų. Turiu tokių siūlų, bet nelabai kyla rankos skarą megzt dėl to.
Taip, čia Roma. Užteko ir dar nemažai liko. Gerai išlaikė ištampymą. Nežinau, kodėl jums atrodo grubokas siūlas? Tikrai negrubus.
QUOTE(ponia Lylia @ 2014 03 27, 17:05)
Taip, čia Roma. Užteko ir dar nemažai liko. Gerai išlaikė ištampymą. Nežinau, kodėl jums atrodo grubokas siūlas? Tikrai negrubus.
Na, man atrodo toks kietokas. Nors mezgiau riešines, tai prie kūno visai malonus siūliukas .
Tada dar truputį konsultacijos: čia viengubas? O virbalai kokio Nr.?
Ačiū už atsakymą
QUOTE(vivilitta @ 2014 03 27, 19:13)
Na, man atrodo toks kietokas. Nors mezgiau riešines, tai prie kūno visai malonus siūliukas .
Ačiū už atsakymą
Ačiū už atsakymą
Siūlas viengubas, pagrindą mezgiau su Nr.3,5, o pakraštį su Nr.3.Bet aš labai laisvai mezgu, jei tampriau mezgat, tai galit ir su 4 numerio virbalais.
Štai ši iš Romos siūlų 3,5 virbalas
QUOTE(villyte @ 2014 03 28, 10:11)
Štai ši iš Romos siūlų 3,5 virbalas
Labai gražios skaros, pasirodo, iš Romos
ponia Lylia, villyte, ačiū už gražius pavyzdžius, kurie išteisino šį siūlą
QUOTE(giege @ 2014 03 28, 21:20)
Aš čia ne į temą, bet gal kas žinot, ar galima į lėktuvą pasiimti virbalus su valu (medinius ar metalinius)?
Na kiek žinau (pati nebandžiau), kai kurios mezgėjos pasiimdavo medinius virbalus su valu, užmaskuodavo penale (ale pieštukai) ir įsinešdavo i saloną. Galima pabandyti, nors neduodu 100 %, kad pavyktų. (Tik aišku būtinai ne metalinius reikia neštis)...
QUOTE(peckelina @ 2014 03 28, 22:43)
Na kiek žinau (pati nebandžiau), kai kurios mezgėjos pasiimdavo medinius virbalus su valu, užmaskuodavo penale (ale pieštukai) ir įsinešdavo i saloną. Galima pabandyti, nors neduodu 100 %, kad pavyktų. (Tik aišku būtinai ne metalinius reikia neštis)...
Na čia dar galima pažiūrėti diskusijas (angliškai) http://www.ravelry.c...r...osts&page=1 Tik reikia prisiregistruoti. Viena moteris rašė, kad ji nešasi kartu su mediniais virbalais storą didelį paminkštintą voką su savo adresu ir pašto ženklu - tam atvejui, jei apsauga neleistų virbalų įsinešti į lėktuvą (kad nereikėtų jų į šiukšlių dėžę išmesti). Dar kita moteris rašo, kad po rugsėjo 11 -tosios įvykių mačiusi, kaip apsauga atiminėjo net nagų dildes ir ilgus virbalus - ilgesnius kaip 6 cm. (kaip pavojingus aštrius daiktus), taip kad įvairiai būna...
Papildyta:
Ačiū, bandysiu dar informacijos paieškot ir nuspręsti imti mezginį ar knygą.
QUOTE(peckelina @ 2014 03 28, 23:07)
QUOTE(AUSRASI @ 2014 03 29, 10:07)
Ačiū, bandysiu dar informacijos paieškot ir nuspręsti imti mezginį ar knygą.