Regia Hand-dye Effect . numeriukas lyg ir 6560. arba 6577. Lapis lazuli . nebežinau, išmečiau popierėlį . o užsakinėjau iškart daug, tai neatgaminsiu. tik natūroje jie gerokai tamsesni. man labai patiko.
Oho kiek groziu net akys raibsta. Nu grazi ta semele labai, bet man persudetinga atrodo Mergaites, reikia pagalbos, susisuko galva visai. Gal kuri mezge "orchideju vagi", bet didesne, kiek kartu kartot 3 schemute? Niekaip nebesuskaiciuoju
labai grazios visu skaros. Mane suzavejo semele, parodau savaji varianta. Siulai Katia air lux, suejo beveik 3 kamuoliukai. Dydis panasiai 215*85. Gal ne visai pagal apraša didinau, tai gavosi labiau trikampe.
parodau savaji varianta. Siulai Katia air lux, suejo beveik 3 kamuoliukai. Dydis panasiai 215*85. Gal ne visai pagal apraša didinau, tai gavosi labiau trikampe.
Sveikinu pabaigus didelį ir gražų darbą . O koks siūliukų metražas viso , o didinote kas eilę , kad greit išplatėjo ?
Kaip visad užsikabinu už tos skaros, kurios nerandu aprašymo Gal galit leaves dancing pasidalint? Kaip tik turiu siūliukų su šilku žalsvų, turėtų žiūrėtis tie lapai