Ačiū už taip nuoširdžiai reiškiamą džiaugsmą ir už tuos atrastus gerumo šaltinius
xxxsaulytes žinutes norisi verti ant siūlo kaip gerumo kristalus ir nešiotis ištisus metus tą gėrio vėrinį
Jeigu dar kažkas norėtų pasidalinti dėmesiu, šiluma ir nedidele dovanėle ligoniukui - skyriuje yra paguldyta naujų vaikų , kurių nebuvo pirminiam sąraše.
Turim pirmą dovanėlę Nuo Ingos ir Edvardo iš Garliavos.. Nežinau, kaip jiems padėkoti, nes, kaip supratau, ne šiame forume buvo pasirinkta.
xxxsaulyte, čia kažkas iš jūsų kompanijos Perduokit padėką
xxxsaulyte, čia kažkas iš jūsų kompanijos Perduokit padėką
Winter Garden dėka, dovanėlėmis bus pradžiuginti dar 2 berniukai Ačiū labai
Ech, koks gražus tas tuzinas - 13 dovanėlių šiandien pasiekė mano namus. 11 iš tolimos Suomijos ir 2 xxxsaulytes.
Ačiū, tolimieji mūsų draugai, anapus ir šiapus Baltijos
Ačiū, tolimieji mūsų draugai, anapus ir šiapus Baltijos
Mielosios,brangiosios fėjos visas visas sveikinu su nuostabiausiomis metų šventėmis. Lai ir toliau neišblėsta gerų darbų žyburys.
P.S. Taip jau būna,kad kartais ir per šventes tenka likimo vingiais sukinėti,o kartais nebūna galimybių turėti interneto. Tad visas ir visus ,kurie nori susisiekti dėl dovanėlių su dahlia+++ skambinkite ar rašykite jai telefonu :861436405
P.S. Taip jau būna,kad kartais ir per šventes tenka likimo vingiais sukinėti,o kartais nebūna galimybių turėti interneto. Tad visas ir visus ,kurie nori susisiekti dėl dovanėlių su dahlia+++ skambinkite ar rašykite jai telefonu :861436405
Kol dar plevena šv.Kalėdų dvasia, kol džiugios nuotaikos gyvena jūsų namuose, noriu pasveikinti sulaukus gražiausių metų švenčių. Ačiū, kad mokate žvelgti toliau savo kasdienybės ribų, kad jūsų širdys siekia gėrio ir teikia džiaugsmą tiems, kam šiuo metu sunku.. Banalus palinkėjimas - SVEIKATOS - bet to jums linkiu iš visos širdies!
Kaip jau rašė moderatorė, buvo tie vingiai mane šiek tiek nutolinę nuo forumo, bet dabar mano dėžė jau pravalyta vėl gali priimti žinutes. Rašykit, kas dar norite perduoti (ar atsiųsti) dovanėles.
Šventiniu laikotarpiu mano elfai ir nykštukai surinko dar 7 dovanėles, krepšį skanėstų ir laišką-siurprizą nuo tikro Santa Clauso iš Suomijos. Begalinis ačiū mūsų tautietėms, gyvenančioms Kalėdų Senelio šalyje
..ir dar kai kas nepaminėto Ačiū elve - jūsų dovanėlė taip pat pasiekė mane. Ačiū xxxsaulytei už įdėtą papildomą dovanėlę Jos tikrai prireiks, nes pradinis sąrašas nuo lapkričio pabaigos pailgėjo 10-čia vaikų
Kaip jau rašė moderatorė, buvo tie vingiai mane šiek tiek nutolinę nuo forumo, bet dabar mano dėžė jau pravalyta vėl gali priimti žinutes. Rašykit, kas dar norite perduoti (ar atsiųsti) dovanėles.
Šventiniu laikotarpiu mano elfai ir nykštukai surinko dar 7 dovanėles, krepšį skanėstų ir laišką-siurprizą nuo tikro Santa Clauso iš Suomijos. Begalinis ačiū mūsų tautietėms, gyvenančioms Kalėdų Senelio šalyje
..ir dar kai kas nepaminėto Ačiū elve - jūsų dovanėlė taip pat pasiekė mane. Ačiū xxxsaulytei už įdėtą papildomą dovanėlę Jos tikrai prireiks, nes pradinis sąrašas nuo lapkričio pabaigos pailgėjo 10-čia vaikų
dahlia+++ kada planuojat lankyti ligoniukus?
QUOTE(merga @ 2014 12 30, 14:25)
dahlia+++ kada planuojat lankyti ligoniukus?
Šventė su Trijų Karalių (t.y. visų gerųjų mamyčių) dovanomis -sausio 6 d.
O šiaip lankau juos kiekvieną savaitę, ryt irgi truputį pabūsiu su jais
Trijų Karalių pagalbininkai nesiilsi ir per šventes Jau beveik visos vaikučiams pažadėtos dovanėlės susirinko į krūvą (arba sutarta, kada perduos).
Ačiū nuolatinėms vaikučių draugėms murčikui ir emissai - pagaliau atsidaręs paštas atidavė siuntinukus.
.. o paskutinę senųjų dieną atkeliavo ir paskutinieji mamyčių iš Suomijos siuntinukai
Ačiū
Ačiū nuolatinėms vaikučių draugėms murčikui ir emissai - pagaliau atsidaręs paštas atidavė siuntinukus.
.. o paskutinę senųjų dieną atkeliavo ir paskutinieji mamyčių iš Suomijos siuntinukai
Ačiū
Begalinis AČIŪŪŪŪ vastulkai už asmeniškai paruoštą dovanėlę ir už talentą sėti gerumo grūdelius mūsų jaunosios kartos širdelėse Vakar man buvo perduotas vokas su gražiais palinkėjimais skyriaus vaikams nuo 3-jų gimnazijos klasių mokinių ir jų auklėtojų, užpildytas "Senukų" kuponais - viso 145 . Ačiū, mielieji,- įgysime vaikams ir dėlionių, ir kanceliarinių priemonių, ir dažų, lakų ir (...) ką dar sugalvosime rankdarbiams Aprūpinote mus mielais užsiėmimais ilgesniam laikui
QUOTE(dahlia+++ @ 2015 01 05, 00:05)
Begalinis AČIŪŪŪŪ vastulkai už asmeniškai paruoštą dovanėlę ir už talentą sėti gerumo grūdelius mūsų jaunosios kartos širdelėse Vakar man buvo perduotas vokas su gražiais palinkėjimais skyriaus vaikams nuo 3-jų gimnazijos klasių mokinių ir jų auklėtojų, užpildytas "Senukų" kuponais - viso 145 . Ačiū, mielieji,- įgysime vaikams ir dėlionių, ir kanceliarinių priemonių, ir dažų, lakų ir (...) ką dar sugalvosime rankdarbiams Aprūpinote mus mielais užsiėmimais ilgesniam laikui
Tikrai nėra už ką. Džiaugiamės nors kiek galėdami prisidėti