Sveiki, mano 9-tokai surinko pinigėlių ir nori Jums perduoti. Mes esame iš Alytaus. Gal galim pervesti?
QUOTE(vastulka @ 2013 12 20, 13:33)
Sveiki, mano 9-tokai surinko pinigėlių ir nori Jums perduoti. Mes esame iš Alytaus. Gal galim pervesti?
Žinot, bendraamžių palaikymas ligoniukams yra bene svarbiausias , būtent vienmečių jie norėtų būti suprasti, norėtų būti priimti tokie, kokie yra (nes liga keičia..), norėtų bendrauti kaip ir anksčiau. Todėl žinią, kad kažkas apie juos žino, galvoja, bent mintimis nori padėti jiems ištverti tą laikiną atskirtį - daugelis priima asmeniškai..
Ačiū Jūsų šauniems devintokams O už surinktus pinigėlius galbūt patys nupirktų savo amžiui tinkamą kokį "kolektyvinį" žaidimą į žaidimų kambarį? Tai būtų dovana visiems vaikams.. Arba, jei norit, galiu pas skyriaus vaikus paklausti (devintokų ten šiuo metu ne vienas..) ir pati nupirkti. Bet kažkokį didelį lapą su palinkėjimais, kaip priedą , iš Jūsų devintokų išpešti norėčiau
Antradienį ir trečiadienį važiuosiu per Alytų, jei norėtumėt kažką perduoti
Labas.
Jei man įmestum kokį norą gal ir mano šeima kam padovanotume mažą šventę
Jei man įmestum kokį norą gal ir mano šeima kam padovanotume mažą šventę
QUOTE(merga @ 2013 12 20, 20:48)
Kaip džiugu, kad prisireikė vieno paskutinio likusio noro Rašau AŽ.
Nors.. per drąsu teigti, kad paskutinio Vakar skyriuje - 2 nauji vaikai. Abu tiriami, laukia biopsijų atsakymo. Ir tai jau gali būti 'mūsų' vaikai
ryt pajudės link Kauno klaipėdiečių surinktos dovanėlės !!!!!!!!!!
QUOTE(xxxsaulyte @ 2013 12 23, 18:37)
ryt pajudės link Kauno klaipėdiečių surinktos dovanėlės !!!!!!!!!!
Laukiam kalėdinio karavano
Ne pirmi metai su didžiausiu džiaugsmu pakuoju savo šeimos, ir ryt išvežu visų klaipėdiečių dovanas Kauno onkologiniams ligoniukams
AČIŪ didžiausias loretita2 ir jos didžiulei komandai, O'Hara ir Elve, taip pat klaipėdiečių komandai "Liza svajos" už kepurytes, "Trikotažas visiems" už irgi daug kepuryčių ir bandamų - didžiulis ačiū
iki sekančių , su palinkėjimais pasveikti
AČIŪ didžiausias loretita2 ir jos didžiulei komandai, O'Hara ir Elve, taip pat klaipėdiečių komandai "Liza svajos" už kepurytes, "Trikotažas visiems" už irgi daug kepuryčių ir bandamų - didžiulis ačiū
iki sekančių , su palinkėjimais pasveikti
xxxsaulyte, graudžiai gera
Ačiū, kad mus mylit, palaikot, stengiatės dėl mūsų Jau klaipėdietės tai tikrai - momentaliai užpildydavo mano AŽ Rašė, klausinėjo, siūlė.. Ten kažkoks gerumo, dėmesingumo sindromas tam krašte Ačiū, mielosios, kad esate
Nenusiminkit kitų kraštų gerosios fėjos, kurių dabar nepaminėjau, kurios sėkmingai tebepildote mano AŽ - rašykit, klausinėkit - mielai atsakysiu Juk gera stengtis dėl tų, dėl kurių šiandien dar galim pasistengti, šiandien dar nevėlu...
Ramaus, jaukaus jums Kūčių vakaro ir šviesaus šv. Kalėdų stebuklo!
Ačiū, kad mus mylit, palaikot, stengiatės dėl mūsų Jau klaipėdietės tai tikrai - momentaliai užpildydavo mano AŽ Rašė, klausinėjo, siūlė.. Ten kažkoks gerumo, dėmesingumo sindromas tam krašte Ačiū, mielosios, kad esate
Nenusiminkit kitų kraštų gerosios fėjos, kurių dabar nepaminėjau, kurios sėkmingai tebepildote mano AŽ - rašykit, klausinėkit - mielai atsakysiu Juk gera stengtis dėl tų, dėl kurių šiandien dar galim pasistengti, šiandien dar nevėlu...
Ramaus, jaukaus jums Kūčių vakaro ir šviesaus šv. Kalėdų stebuklo!
Už būsimas vaikučių šypsenas noriu nuoširdžiai padėkoti:
mergai, BA (Boutique Avenue) ir sielonešei
Jūsų dovanėlės sėkmingai atkeliavo
QUOTE(dahlia+++ @ 2013 12 27, 10:28)
Gražių švenčių ir iki pasimatymo kitais metais
QUOTE(dahlia+++ @ 2013 12 27, 10:28)
Svarbu,kad įtiktume
QUOTE(merga @ 2013 12 27, 17:24)
Svarbu,kad įtiktume
Nesuabejokit savim.. Kiekvienas lašelis dėmesio, pabuvimas mintimis kartu bet kokios dovanėlės pavidalu - ir yra tai, ko reikia mažai širdelei
Dar atėjau pasakyti AČIŪ letuciux už dovanėlę ir, ko gero, čia norėčiau pasidžiaugti ir padėkoti Ju.Ju. sūneliui, kuris nusprendė pasidalinti savo mašinytėmis su vaikučiais Drabužiukai taip pat bus perduoti.. Ačiū, Ju.Ju.