Antra dovanėlė atkeliavo - nepaprasto grožio blansytės rankų sušildytas šalikas-šedevras paauglei.
Ačiū, mieloji
Ačiū, mieloji

Ačiū už gausybę pažadų
Šiandien linksmesnė diena, sąrašas sparčiai trumpėja

Šiandien linksmesnė diena, sąrašas sparčiai trumpėja

Ačiū, mielosios, kad padededat kurti šventę

Dahlia, as labai noriu dovanele paruost savo "senai galvai", jazus, Gabija ar Gabriele, jau 9toke turbut, mano spindulelis skyriuje pries metus buvo...

QUOTE(gretusiu @ 2013 12 17, 15:54)
Dahlia, as labai noriu dovanele paruost savo "senai galvai", jazus, Gabija ar Gabriele, jau 9toke turbut, mano spindulelis skyriuje pries metus buvo... 

Reiktų daugiau užuominų

Noriu padėkoti Green Tea už dovanėlę paauglei mergaitei ir pasidžiaugti: jau taip gražiai, kruopščiai supakuota
Miela širdžiai, miela akiai
, o dar ir pakuotės viduje yra kažkas džiuginančio
Ačiū labai, Green Tea

Ačiū labai, Green Tea

QUOTE(gretusiu @ 2013 12 17, 14:54)

Gal tu geriau sakyk su tėčiu guli ar su mama. Gabrielė dabar namuose, bet per naujus bus skyriuje, ji guli su tėčiu(labai smulki mergaitė). Gabija stsmabesnė, gulėjo su mama,skyriuje irgi nemačiau

dahlia++, jūs siunčiate sąrašiuką? Galima?
QUOTE(NERA @ 2013 12 18, 15:54)
Gal tu geriau sakyk su tėčiu guli ar su mama. Gabrielė dabar namuose, bet per naujus bus skyriuje, ji guli su tėčiu(labai smulki mergaitė). Gabija stsmabesnė, gulėjo su mama,skyriuje irgi nemačiau 

Su mama guledavo, kai as dar su pilvu po skyriu laksciau. Mama plonute, trumpai kirptais plaukuciais.
QUOTE(gretusiu @ 2013 12 18, 23:38)
Su mama guledavo, kai as dar su pilvu po skyriu laksciau. Mama plonute, trumpai kirptais plaukuciais.
Tai gali būti kita Gabija, kuri dabar jau tik stebima, nebeguli skyriuj..
Papildyta:
QUOTE(O'Hara @ 2013 12 18, 23:03)
dahlia++, jūs siunčiate sąrašiuką? Galima?
Sąrašiukas labai jau sutrumpėjęs