Šiandien GAP grybauja. Padariau užsakymą ir.. jo nėra sąraše, nei mano senų užsakymų. Parašiau į costumer service, tai autoreply atėjo iš gifts@gap.. Gerai, kad nors į mail atėjo patvirtinantis laiškas. Banke pinigai ir nuskaičiuoti. Lauksiu jų atsakymo.
QUOTE(darlia25 @ 2013 11 29, 23:21)
gruodzio 11-12 diena turesiu garaza atliekama rozini http://www.amazon.co...words=toot toot ( kaina 99.87 lt )
ir kiausinuku 1 atliks, nes persigalvojo (pirkau kai kaina buvo 4, 49 svaro ir plius siuntimas i lietuva-tai litais gavosi po 25 lt) http://www.amazon.co...words=tomy eggs
QUOTE(Kriiste @ 2013 11 29, 00:16)
bet jus ko gero nei PA nei Tukio adresu nesinaudojot
ir ta, ir ana naudojau net ir gavau karteli
Dabar i Demaru tema Atkeliauja is Lenkijos paskutiniai likuciai, tad dar pasiulau kas liko.
Si karta siunta su Kenny (pingvinukais). Turiu:
Ruzavi - 20/21 ir 28/29 po 1 pora
Pilki - 24/25 ir 26/27 po 1 pora
Savaitgali siusiu bendras siuntas i Kauna ir Klaipeda, tad dar galeciau ir jums ideti
QUOTE(Whatever? @ 2013 11 29, 16:44)
Sveikos, merginos
Gal kas turite ar ciupinejote GAP striuke tokia
http://www.gap.eu/br...id=000928891002
Ar ji ziemine ? Ir kaip su dydziais ?
Yra XXS, XS ir t.t. Ar jos padidintos ?
Gal kas turite ar ciupinejote GAP striuke tokia
http://www.gap.eu/br...id=000928891002
Ar ji ziemine ? Ir kaip su dydziais ?
Yra XXS, XS ir t.t. Ar jos padidintos ?
QUOTE(apuokiuk@s @ 2013 11 29, 17:06)
mane ir domina si striuke ir kaip, kazin siltumas
pirkau tokią -
My Webpage
labai šilta, smagi, kišenėse flysas (maloni smulkmena), dydis nepadidintas! Šiaip Gap perku dydžiu mažesnius, bet šios paskaičiau atsiliepimus, paėmiau savo dydį ir liuks.
Sports Direct
Dave 10% nuolaidos koda, galioja iki gruodzio 4d vidurnakcio. Tinka uzsakymams nuo 50 svaru.
10OFF50MVC
Pigiausios kainos perkant doleriais
Taip pat noreciau papirkti Tesco drabuzeliu, kol taiko 25% viskam
Kam ko reikia, mielai prasau kreiptis i el.pasta ok.bega@gmail.com
Dave 10% nuolaidos koda, galioja iki gruodzio 4d vidurnakcio. Tinka uzsakymams nuo 50 svaru.
10OFF50MVC
Pigiausios kainos perkant doleriais
GAL SIANDIEN VILNIETES PLANUOJAT PIRKSIT SD?
QUOTE(Oliuke_ @ 2013 11 29, 23:49)
ir ta, ir ana naudojau net ir gavau karteli
Dabar i Demaru tema Atkeliauja is Lenkijos paskutiniai likuciai, tad dar pasiulau kas liko.
Savaitgali siusiu bendras siuntas i Kauna ir Klaipeda, tad dar galeciau ir jums ideti
apie k jūs čia? praleidau... gal ir reik ir nežinau
QUOTE(_mažule_ @ 2013 11 30, 02:08)
o sale prekem taiko?
Labas rytas
SOS
Vakar pirkau amazon.co.uk - ir žiūriu jie man nerezervavo 1svaro, o rezervavo du kartus visą sumą, ar tai normalu, ar reik jau jiems ką nors rašyti, ar eiti į patį banką Užsakymas tikrai vienas- pasižiūriu orders skyriuje
Gal kas atsakytų, labai laukiu
SOS
Vakar pirkau amazon.co.uk - ir žiūriu jie man nerezervavo 1svaro, o rezervavo du kartus visą sumą, ar tai normalu, ar reik jau jiems ką nors rašyti, ar eiti į patį banką Užsakymas tikrai vienas- pasižiūriu orders skyriuje
QUOTE(elizieja @ 2013 11 30, 11:14)
Labas rytas
SOS
SOS
na man tai jie irgi dažnai visą sumą rezervuoja o dėl dviejų kartų tai taip neturėtų būt pažiūrėkit užsakymus ar nesusidubliavo netyčia Šiaip bankas negali žinoti ar vienas užsakymas darytas ar du tai matyt reiktų kad amazon parašytų,jog suklydo ar pan
QUOTE(Bluntė @ 2013 11 30, 10:17)
na man tai jie irgi dažnai visą sumą rezervuoja o dėl dviejų kartų tai taip neturėtų būt pažiūrėkit užsakymus ar nesusidubliavo netyčia Šiaip bankas negali žinoti ar vienas užsakymas darytas ar du tai matyt reiktų kad amazon parašytų,jog suklydo ar pan
Nu man jau nervas - ir nerandu jų el.pašto