QUOTE(Bluntė @ 2013 11 28, 23:50)
lausimas dėl HM.co.uk..užsakinėjau kitu PA adresu... užsakymas pavyko..ale žiūriu pristatyti turėjo 22d ir nepristatė..nusiunčiau prieš kelias dienas užklausimą, koks mano užsakymo statusas ir gavau tik dabar ats
""I would like to help you further with this matter however I do require to discuss some details on your account with you over the phone. I kindly ask that you contact us on the telephone number provided below at your earliest convenience."
idomu ar jiems kliuvo mano LT sąskaita? pusės prekių tai seniai nebeliko..skambinti sąžiningai tingiu..nes man ir jų anglų kalba nepatinka ir pinigą nenoriu papildomą mokėti Ir tikiu tikimybė, jog pakalbėjus išsiųs visas mano prekes, kurių jau seniai nėra - lygi 0 ...
kaip siūlytumėt daryt?
nes su GAP tai tie bent per dieną dvi susikontaktuoja jei jiems kas neaišku..o čia visiškai dzin
""I would like to help you further with this matter however I do require to discuss some details on your account with you over the phone. I kindly ask that you contact us on the telephone number provided below at your earliest convenience."
idomu ar jiems kliuvo mano LT sąskaita? pusės prekių tai seniai nebeliko..skambinti sąžiningai tingiu..nes man ir jų anglų kalba nepatinka ir pinigą nenoriu papildomą mokėti Ir tikiu tikimybė, jog pakalbėjus išsiųs visas mano prekes, kurių jau seniai nėra - lygi 0 ...
kaip siūlytumėt daryt?
nes su GAP tai tie bent per dieną dvi susikontaktuoja jei jiems kas neaišku..o čia visiškai dzin
Jei neskambinsit-nesius ,paskambinsit -yra tikimybe ,jei itikinsit ,kad ten gyvenat -issius kas like ,to kas out of stock nesius bet kokiu atveju O skambinti galima ir per skype -daugiau lito tikrai neprakalbėsit .Jei pati nenorit -susiraskit kas gerai kalba angliskai -jie ten klaus tik to ,kas pas jus anketoje :4u:Jei itikinsit -turesit galimybe kitais kartais prikti beproblemu .Kas kart nebereikes skambinti