Laba diena, esu Kaune 8 metai. Meilė atvedė į šį miestą. Čia susilaukiau ir dviejų pačių nuostabiausių vaikučių. Myliu Kauną, tačiau dažnai pagalvoju apie Šiaulius, savo gimtąjį miestą, iš ten ir atvykau. Ir kaip bebūtų, Šiauliuose liko pačios geriausios draugės, buvę klasiokai, kaimynai, iš matymo pažįstami veidai....Todėl vieną dieną kilo sukurti šią temą. Jei nesate tikra kaunietė, turite vaikučių ir norite susirasti naujų draugių, rašykite čia....
QUOTE(damjan @ 2013 11 24, 20:16)
O kodėl tikros kaunietės netinka? Kas joms blogai ) Nepykit, smalsumas
tinka visos ir viskas joms gerai, bet jau yra tokia tema susikurusi...tiesiog kaip minejau 8 metai esu kaune, bet jauciuosi vienisa, laukiu bendraminciu....
P.S. Neturiu pries nieka nusistačiusi
Man labai patiko Kaunas, o dabar noriu Šiaulių pirmiausia dėl ženkliai mažesnių atstumu, pavargsti kai tokie atstumai...bet ka darysi...
QUOTE(oziarage @ 2013 11 25, 15:56)
Sveika, aš irgi į Kauną iš Panevėžio atvykau pries savo valią Maniškis karininkas, tad tokia jau karininkų šeimų dalia Mes čia dar tik kelios savaitės, bandau pratintis, paneiginėti mitus apie Kauną ir kauniečius Kol kas viskas ok Žiūrėsime kaip bus toliau. Tikiuosi pamilti šį kraštą kaip savą
Įdomu tuos mitus apie Kauną sužinoti Gal mes čia gyvenantis nežinome?
QUOTE(viktner @ 2013 12 23, 17:30)
Įdomu tuos mitus apie Kauną sužinoti Gal mes čia gyvenantis nežinome?
Visi labai jau pasikėlę, užrietę nosis ir bjaurūs
QUOTE(oziarage @ 2014 02 03, 12:57)
Visi labai jau pasikėlę, užrietę nosis ir bjaurūs
Nejuokinkit..... visi tokie negali būti.Gal Jūs tokia pati( tik nesupykit) ir kiti taip Jums atrodo.....
Čia verta paskaityti ir pamąstyti http://psichika.eu/b...r-bloga-miesta/
QUOTE(Jurgitele22 @ 2014 02 06, 16:09)
Gera pasakėčia, prasminga.
Tikrai prasminga
QUOTE(viktner @ 2014 02 03, 13:51)
Nejuokinkit..... visi tokie negali būti.Gal Jūs tokia pati( tik nesupykit) ir kiti taip Jums atrodo.....
Tai, kad man visi taip sake draugai, pažįstami ir t.t. Tam ir buvau uždėjusi savo poste šypseną didelę. Nėra čia tokie žmonės O jau aš pati tai tokia paprasta, kad visus iš eilės užkalbinti galiu ir lengvai susibendrauti