Įkraunama...
Įkraunama...

Mazda 323

QUOTE(Carevna @ 2009 05 08, 09:23)
Ale nesimiega kažkam hihihi.gif

Aš tai "krūtų" tačkų nevairuoju, kiša pastoviai davai pavairuok, sakau jei mašinos negaila duok  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tada žmonės geriau negeria, maža kas ne mano mašina o dar ne po 10 000lt kainuoja tai geriau sveiki nervai be to nėr čia ko gert įpras paskui, kad yra durnė kuri vežioja tai ir nenulips nuo galvos, užtenka savo diedulį ir mamelę po balius vežioju  doh.gif

Tegul dziaugiasi kol nestuke.gif lotuliukas.gif As tai retai kada tokia maloni bunu tongue.gif As ir noriu alc.gif Gal ir ne visada iki pergalės, bet vis tiek rizikuoti nesinori 4u.gif
Aš tai vairuoju visas ,kurias tik duoda thumbup.gif Man patinka, nors gerai pagalvojus, jei kas nors atsitiktu g.gif Ai irnesakyk.gif mūsų draugų rate nėra baisiai brangiu mašiniukų biggrin.gif Ir dažniausiai jei jau alc.gif alc.gif gathering.gif happybday.gif drinks_cheers.gif tai durnesnių sunkiai rasi tongue.gif geriausi ratai — kojos tada būna thumbup.gif
Papildyta:
Kaži kaip Luana laikosi g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemyna @ 2009 05 08, 12:22)
Tegul dziaugiasi kol  nestuke.gif  lotuliukas.gif  As tai retai kada tokia maloni bunu  tongue.gif  As ir noriu  alc.gif Gal ir ne visada  iki pergalės, bet vis tiek rizikuoti nesinori
Aš tai vairuoju visas ,kurias tik duoda  thumbup.gif  Man patinka, nors gerai pagalvojus, jei kas nors atsitiktu Ai  irnesakyk.gif  mūsų draugų rate nėra baisiai brangiu mašiniukų  biggrin.gif  Ir dažniausiai jei jau  alc.gif gathering.gif  tai durnesnių sunkiai rasi  tongue.gif  geriausi ratai — kojos tada būna 
Papildyta:
Kaži kaip Luana laikosi  g.gif  4u.gif

aha sakiau pasidžiauk kol gali paskui jau mane iki mašinos danešt reikės kai gausiu progą lotuliukas.gif lotuliukas.gif o pas mus tokių nepigeiskų aplink pilnatai baisu į rankas jamt, mūsų tai jau pigiena ir dar dvejų draugų visos kitos tokios, kad plaukai susitoja doh.gif man asmeniškai gaila būtų tiek sukišt į mašiną, kurmi butas ant ratų doh.gif doh.gif

Luana sveika gyva dar negimdo mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2009 05 08, 13:01)
Luana sveika gyva dar negimdo  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Tai kiek galima laukt? g.gif As jau mastau kaip cia savo suni nufotkint su gėle dantyse ir idet fotke i foruma biggrin.gif
Papildyta:
o aš jaučiu einu pasidažyt ir eisu į miesta pradėt savaitagalio švęst drinks_cheers.gif Sesija baigta yra ką švęst alc.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemyna @ 2009 05 08, 13:10)
Tai kiek galima laukt?  g.gif  As jau mastau kaip cia savo suni nufotkint su gėle dantyse ir idet fotke i foruma  biggrin.gif
Papildyta:
o aš jaučiu einu pasidažyt ir eisu į miesta pradėt savaitagalio švęst  drinks_cheers.gif  Sesija baigta yra ką švęst  alc.gif

Luanos pilvūzas smarkiai rankinį užtraukęs sėdi lotuliukas.gif o tu žiūrėk paskui už vairo nesėsk, labai jau negražiai ir bjauriai iš mazdų nieko nelieka bijau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carevna: 08 gegužės 2009 - 12:13
QUOTE(Carevna @ 2009 05 08, 13:13)
Luanos pilvūzas smarkiai rankinį užtraukęs sėdi  lotuliukas.gif o tu žiūrėk paskui už vairo nesėsk, labai jau negražiai ir bjauriai iš mazdų nieko nelieka bijau.gif

Nesu mačius sumaitotos mazdytės tokios unsure.gif (tfu tfu tfu) unsure.gif
Ne ne aš tvarkingai: nuvažiuoju iki tikslo, pastatau ir einu, einu, einu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemyna @ 2009 05 08, 13:19)
Nesu mačius sumaitotos mazdytės tokios  unsure.gif  (tfu tfu tfu) unsure.gif
Ne ne aš tvarkingai: nuvažiuoju iki tikslo, pastatau ir einu, einu, einu...  biggrin.gif

Vieną mačiau nesmarkiai sumaitotą kai pro šalį važiavau tai šonas sudraskytas tikra to žodžio prasme buvo, nu taip plyšęs kaip medžiaga kad plyšta, o kitą vyras specialiai sustojęs nufotkino tai dievuliau padėk doh.gif doh.gif blink.gif ten su audine susikalus buvo tai audinei visai nieko o iš mazdos metalo laužas visiškas likęs tai kai prisižiūri tokių vaizdų tai labai ramiai važinėjasi tada blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2009 05 08, 13:38)
Vieną mačiau nesmarkiai sumaitotą kai pro šalį važiavau tai šonas sudraskytas tikra to žodžio prasme buvo, nu taip plyšęs kaip medžiaga kad plyšta, o kitą vyras specialiai sustojęs nufotkino tai dievuliau padėk  doh.gif  doh.gif  blink.gif ten su audine susikalus buvo tai audinei visai nieko o iš mazdos metalo laužas visiškas likęs tai kai prisižiūri tokių vaizdų tai labai ramiai važinėjasi tada  blush2.gif  blush2.gif

Eina sau, tai negi mūsų mazdytės jau tokios visai slabakės g.gif unsure.gif siaubas. Aš tai viena kartą vos po fūra napalindau, kelnių vos neprivariau ir prakaitras išpylė tikrąją to žodžio prasme. Važiuoju mieste iš paskos fūros, miestas tai ir distancija tarp mūsų minimali. Ji sustojo, aš ir. tada pastovėjus pradėjo stumtis atgal ohmy.gif o mano kapotas vos jau ne po ja. Mažute aš — nesimatau jam per veidrodėlius muset. Ačiū Dievui nebuvo už manęs mašinų, tai atgal drebančiom rankom ir sukausi priekį į šona, kad mane tas vairuotojas pamatytų. Pamatė. Visadien tada kinkos drebėjo scare.gif būtų pervažiavęs ir nepajautęs cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemyna @ 2009 05 08, 13:44)
Eina sau, tai negi mūsų mazdytės jau tokios visai slabakės  g.gif  unsure.gif  siaubas. Aš tai viena kartą vos po fūra napalindau, kelnių vos neprivariau ir prakaitras išpylė tikrąją to žodžio prasme. Važiuoju mieste iš paskos fūros, miestas tai ir distancija tarp mūsų minimali. Ji sustojo, aš ir. tada pastovėjus pradėjo stumtis atgal  ohmy.gif  o mano kapotas vos jau ne po ja. Mažute aš — nesimatau jam per veidrodėlius muset. Ačiū Dievui nebuvo už manęs mašinų, tai atgal drebančiom rankom ir sukausi priekį į šona, kad mane tas vairuotojas pamatytų. Pamatė. Visadien tada kinkos drebėjo  scare.gif  būtų pervažiavęs ir nepajautęs cray.gif

Nu jo fūros nemato kas tiesiai už subinės darosi užtai rekomenduojama laikytis gerokai atokiau, plius vengti ant žiedo besisukančios fūros, nes kartais jeigu smarkiai krauta t.y. vidutiniškai apie 25 tonas blush2.gif tai yra rizika kad gali virst ant šono jeigu nepasirinks gerai išimt posūkio, trečia važiuojant prieš fūrą geriau staigiai nestabdyti ir aplami vengti staigių manevrų šalia fūros nes jos paprastai prikrautos ne po 3 kg o jas suvaldyt tai ne tas pats kas toną sveriančią lengvą mašiną doh.gif doh.gif doh.gif nu žodžiu mane mano darbuotojai fūristai prigrasinę atsargiai elgtis tai aš prie fūrų ir nesibušavoju blush2.gif blush2.gif

O kas liečia mazdas tai mūsų labai plonos skardos, praktiškai be skardos ir plonos plastamasės lyginant su kokia audi ar vw tai nieko daug ir nėra, taiva hondos ir mazdos šituo klausimu yra baisiai slabnos, aišku nežinau kaip ten dabar su tais naujais modeliais bet šitos senutės tai kaip alaus skarbonkės doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2009 05 08, 14:00)
žodžiu mane mano darbuotojai fūristai prigrasinę atsargiai elgtis tai aš prie fūrų ir nesibušavoju  blush2.gif  blush2.gif

O kas liečia mazdas tai mūsų labai plonos skardos, praktiškai be skardos ir plonos plastamasės lyginant su kokia audi ar vw tai nieko daug ir nėra, taiva hondos ir mazdos šituo klausimu yra baisiai slabnos, aišku nežinau kaip ten dabar su tais naujais modeliais bet šitos senutės tai kaip alaus skarbonkės  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Mano darbuotojai furistai? g.gif kas per darbas blush2.gif Cekava aš biggrin.gif 4u.gif

Dabar kai pagalvoju, tai tikari mazdos kaip alaus skarbonkės verysad.gif Prieš mazda su vw vazinejau, tai buvau ipratus atbuliniu parkuotis kol i borteli ratai atsitrenks. Jokiu problemu nebuvo schmoll.gif O su mazdute kol ipratau, kad su niekur prisiglaust negalima, tai galini buferi apdovijau jau verysad.gif Atrodo tik vos vos prisilieti, ir luzta rupuze is karto mad.gif
Atsakyti
QUOTE(wai2te_m @ 2009 05 08, 00:36)
Geras jusu vyras, mazdos klube paskaitinekit apie remontus, VI-VA-VI.
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemyna @ 2009 05 08, 12:22)
Kaži kaip Luana laikosi  g.gif  4u.gif

sėdžiu dar vis namie tongue.gif , jokio postūmio į priekį doh.gif

Nu kad prisiskaičiau čia dabar pamokų kaip su fūrom elgtis, tai aš jau su jom atsargiau dabar ax.gif ir dar pasirodo mūsų mašiniukai kevaliukais plonais, nu ateičiai žinosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemyna @ 2009 05 08, 14:11)
Mano darbuotojai furistai?  g.gif  kas per darbas  blush2.gif  Cekava aš  biggrin.gif  4u.gif

Dabar kai pagalvoju, tai tikari mazdos kaip alaus skarbonkės  verysad.gif  Prieš mazda su vw vazinejau, tai buvau ipratus atbuliniu parkuotis kol i borteli ratai atsitrenks. Jokiu problemu nebuvo  schmoll.gif  O su mazdute kol ipratau, kad su niekur prisiglaust negalima, tai galini buferi apdovijau jau  verysad.gif  Atrodo tik vos vos prisilieti, ir luzta rupuze is karto  mad.gif

Buhalterė aš transporto firmoj biggrin.gif biggrin.gif nors mašinose raukiu tiek kiek ir mano vyras kojinių denuose lotuliukas.gif lotuliukas.gif sakau man dzin kur babina ir kur kokia žvakė, tai jam sakė dzin ar 15 ar 40 denų ir kokio iškirpimo kojinių klynas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti