QUOTE(Carevna @ 2009 05 08, 09:23)
Ale nesimiega kažkam
Aš tai "krūtų" tačkų nevairuoju, kiša pastoviai davai pavairuok, sakau jei mašinos negaila duok tada žmonės geriau negeria, maža kas ne mano mašina o dar ne po 10 000lt kainuoja tai geriau sveiki nervai be to nėr čia ko gert įpras paskui, kad yra durnė kuri vežioja tai ir nenulips nuo galvos, užtenka savo diedulį ir mamelę po balius vežioju
Aš tai "krūtų" tačkų nevairuoju, kiša pastoviai davai pavairuok, sakau jei mašinos negaila duok tada žmonės geriau negeria, maža kas ne mano mašina o dar ne po 10 000lt kainuoja tai geriau sveiki nervai be to nėr čia ko gert įpras paskui, kad yra durnė kuri vežioja tai ir nenulips nuo galvos, užtenka savo diedulį ir mamelę po balius vežioju
Tegul dziaugiasi kol As tai retai kada tokia maloni bunu As ir noriu Gal ir ne visada iki pergalės, bet vis tiek rizikuoti nesinori
Aš tai vairuoju visas ,kurias tik duoda Man patinka, nors gerai pagalvojus, jei kas nors atsitiktu Ai mūsų draugų rate nėra baisiai brangiu mašiniukų Ir dažniausiai jei jau tai durnesnių sunkiai rasi geriausi ratai kojos tada būna
Papildyta:
Kaži kaip Luana laikosi