Įkraunama...
Įkraunama...

Mazda 323

QUOTE(Luana @ 2009 05 06, 18:24)
Nu matai tu tai jau visas ąsas thumbup.gif , o aš tai dar tik žalias lapas lotuliukas.gif , tai ir ieškau kur paprasščiau blush2.gif , MB prisakyta pastoviai būna, jei kur važiuoha su mano mašiniuku, kad pastatytų taip, kad aš lengvai išlysčiau blush2.gif
Papildyta:

Aha, jau telefonas iki raudonumo įkaitęs kai visi kasdien skambina ir klausia ar dar ne lotuliukas.gif

as jau teises turiu 8 metus ax.gif biggrin.gif

Jučiu užkniso jau tie skambučiai doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Luana @ 2009 05 06, 18:32)
Teises tik prieš  metus išsilaikiau, o važinėju tai išvis dar nedaug  ax.gif  , nuo vasario kai mazdutę įsigijau blush2.gif

Aaa. tada gal dar ne visai prinokus vairuotoja lotuliukas.gif 4u.gif Bet nieko, geriausia mokytojas yra praktika, kuo daugiau — tuo geriau thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2009 05 06, 18:37)
as jau teises turiu 8 metus ax.gif  biggrin.gif

Jučiu užkniso jau tie skambučiai doh.gif  lotuliukas.gif

bijo žmonės, kad liks taip ir nesužinoję lotuliukas.gif

QUOTE(Lemyna @ 2009 05 06, 18:37)
Aaa. tada gal dar ne visai prinokus vairuotoja  lotuliukas.gif  4u.gif  Bet nieko, geriausia mokytojas yra praktika, kuo daugiau — tuo geriau thumb_yello.gif

Aha lotuliukas.gif , o dėl praktikos tai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2009 05 06, 18:37)
as jau teises turiu 8 metus ax.gif  biggrin.gif

O, Jurguliux, pirmauji! clap_1.gif first.gif as teises turiu 4 metus 4u.gif
Atsakyti
Nu matai tu tai jau visas ąsas thumbup.gif , o aš tai dar tik žalias lapas lotuliukas.gif , tai ir ieškau kur paprasščiau blush2.gif , MB prisakyta pastoviai būna, jei kur važiuoha su mano mašiniuku, kad pastatytų taip, kad aš lengvai išlysčiau blush2.gif

Aš taip audinę prašau pastatyt nes su tuo dideliu šaldytuvu man sunku važiuot ypač po to kai stuktelėjau į akmenį 3 kart išvažiavus tai aš jos dabar labai baidausi, įsitempus visada važiuoju doh.gif doh.gif doh.gif

Mano stažas dar tik 2 metukai su uodega, bet girtas mano diedas draugui gyrėsi kad "gerai mano boba važiuoja, visai kaip aš" lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2009 05 06, 18:46)
"gerai mano boba važiuoja, visai kaip aš"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemyna @ 2009 05 06, 19:00)

Nežvenk, čia jau geriausias komplimentas kokio tik galima sulaukt, blaivas cholera tyli subinę suraukęs nieko neišpeši doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2009 05 06, 19:04)
Nežvenk, čia jau geriausias komplimentas kokio tik galima sulaukt, blaivas cholera tyli subinę suraukęs nieko neišpeši  doh.gif  doh.gif

tokie jau tie vyrai, maniskis tai irgi gerai apsiles prie draugu sake: "Erika, palyginti, kad yra merga, tai visai gerai vairuoja" thumbup.gif Ne visai tokie zodziai, kuriuos noretusi isgirsti, bet vis tiek buvo ganetinai malonu 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Lemyna @ 2009 05 06, 18:42)
O, Jurguliux, pirmauji!  as teises turiu 4 metus

bigsmile.gif blush2.gif o dar be teisių kokius 5 metus topsecret.gif taip buvo susiklostęs gyvenimas, kad teko rizikuoti

QUOTE(Carevna @ 2009 05 06, 18:46)
"gerai mano boba važiuoja, visai kaip aš"

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jiooo....fantazijos jam netrūksta biggrin.gif

QUOTE(Lemyna @ 2009 05 06, 19:15)
tokie jau tie vyrai, maniskis tai irgi gerai apsiles prie draugu sake: "Erika, palyginti, kad yra merga, tai visai gerai vairuoja"  Ne visai tokie zodziai, kuriuos noretusi isgirsti, bet vis tiek buvo ganetinai malonu

na aš tai dėl vairavimo tai irgi gaunu komplimentų (nors pati nesijaučiu asė ax.gif )
MB sako,kai tu vairuoji, tai toks jausmas,kad aš pats vairuoju cool.gif
šiaip esu ir iš kitų diedų gavusi komolimentų, kai teko girtus pavežioti su dyydele mašyna ir stumtis atbulom iš kiemo..tai aš visada važiuojų žuūrėdama per veidrodėlius, tai tie diedai pasisiūlė man "pareguliuoti" kelia doh.gif lotuliukas.gif sakau sėdėkit tik vietoj, gi ne pirmas kartas man cool.gif
tai paskui visą kelią kalbėjo,kad žiūrėdama per veidrodėlius išvažiavau su jų "krūta tačka" doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Man vyras padovanojo metuniu proga mazda 323 4u.gif bet reikia ja remontoti blush2.gif gal kas zino kur galima rasti tema apie mazda remontus ir t,t
ir dar as vairuoju jau 2m6men thumbup.gif dar fi-fi ne vienos avarijos ne buvo thumbup.gif
Atsakyti
Papildyta:

Aha, jau telefonas iki raudonumo įkaitęs kai visi kasdien skambina ir klausia ar dar ne lotuliukas.gif

Labas vakaras paneles, nu jus cia ir pripletkinot gathering.gif as ir zalias lapas, dar tik puse metu vazineju biggrin.gif su parkavimu bedu jau neturiu, praktika daro savo. Geras jusu vyras, mazdos klube paskaitinekit apie remontus, VI-VA-VI.
Atsakyti
QUOTE(wai2te_m @ 2009 05 08, 00:36)
Labas vakaras paneles, nu jus cia ir pripletkinot  gathering.gif as ir zalias lapas, dar tik puse metu vazineju  biggrin.gif su parkavimu bedu jau neturiu, praktika daro savo. Geras jusu vyras, mazdos klube paskaitinekit apie remontus, VI-VA-VI.

Ale nesimiega kažkam hihihi.gif

Aš tai "krūtų" tačkų nevairuoju, kiša pastoviai davai pavairuok, sakau jei mašinos negaila duok lotuliukas.gif lotuliukas.gif tada žmonės geriau negeria, maža kas ne mano mašina o dar ne po 10 000lt kainuoja tai geriau sveiki nervai be to nėr čia ko gert įpras paskui, kad yra durnė kuri vežioja tai ir nenulips nuo galvos, užtenka savo diedulį ir mamelę po balius vežioju doh.gif
Atsakyti