Mes taip ir nesusitvarkem sava mazdutes atsirado neplanuotu reikalu, tai dabar stoves iki savaitgalio murziuke
QUOTE(D+R @ 2009 03 30, 21:56)
Mes taip ir nesusitvarkem sava mazdutes atsirado neplanuotu reikalu, tai dabar stoves iki savaitgalio murziuke
Prisipazystu ir as nieko nepadariau del mazdytes svaros tik ratus pasikeiciau ir viskas, na dar is bagazines isemiau, kas nereikalinga
QUOTE(Lemyna @ 2009 03 31, 13:00)
Prisipazystu ir as nieko nepadariau del mazdytes svaros tik ratus pasikeiciau ir viskas, na dar is bagazines isemiau, kas nereikalinga
O aš visai nieko nepadariau, vis dar vežiojuosi roges ratai nekeisti, bet šituo reikalu sakė vyriokas užsiims artimiausi metu
QUOTE(Carevna @ 2009 03 31, 13:39)
O aš visai nieko nepadariau, vis dar vežiojuosi roges ratai nekeisti, bet šituo reikalu sakė vyriokas užsiims artimiausi metu
Cia man atrodo visos vis zada, bet neprisiruosia tvarkytis, nes ir as taip pat :} laukiam vasaros tada ratai ir mano zieminiai
QUOTE(wai2te_m @ 2009 03 31, 22:07)
Cia man atrodo visos vis zada, bet neprisiruosia tvarkytis, nes ir as taip pat :} laukiam vasaros tada ratai ir mano zieminiai
Mano vyriokas sakė garaže jau vandenioką atsuko šiandien per pietus tai savaitgalį planuojamas didis abiejų mašinų švarinimas, jeigu sužinos mano mamania tai blin dar ir trečią įkiš
QUOTE(Carevna @ 2009 03 31, 22:31)
Mano vyriokas sakė garaže jau vandenioką atsuko šiandien per pietus tai savaitgalį planuojamas didis abiejų mašinų švarinimas, jeigu sužinos mano mamania tai blin dar ir trečią įkiš
saunuole, parasyk kaip sekesi ar ivykdei planus
Nu aš jau galiu girtis mano mazdytė jau su vasarinėm padangom , dabar dar liko numazgot dar kartą ir bus gerai
QUOTE(Luana @ 2009 04 03, 13:50)
Nu aš jau galiu girtis mano mazdytė jau su vasarinėm padangom , dabar dar liko numazgot dar kartą ir bus gerai
Čia man pavydas bambą ir užgraužė, mano vargšė dar su žiemine avalyne
QUOTE(Carevna @ 2009 04 03, 14:32)
Čia man pavydas bambą ir užgraužė, mano vargšė dar su žiemine avalyne
Nu nepavydėk taip baisiai , savaitgalį jau gi žadėjai ir saviškei batus peraut , o aš atsidžiaugt negaliu, kad nebereikės jau tų šipų klausyt
na mes vakar irgi pasikeitėm batus
o užvakar net pati ja nusiploviau
bet koks smagumas visur važynėti kai toks grazus oras
o užvakar net pati ja nusiploviau
bet koks smagumas visur važynėti kai toks grazus oras
Saunuoles jus kokios, o mano vis dar murze, neturiu kur nusiplauti iki tevu nenuvaziuoju, o i plovykla gaila pinigu langus tik nusivaliau, kad dar ka matyciau as ir dar be nauju batu
Labas rytelis , kaip mazdytės laikos? Ar jau blizga po savaitgalio ?
Maniškė tai apsiprausus jau kieme stovi
Oi ir dar vyriokas bandė mano mašiniuko galimybes autostradoj, tai 18 be vargo išspaudė, o daugiau aš bailė nebeleidau , pabijojau, kad dėdžių žaliom uniformom nesutiktume
Maniškė tai apsiprausus jau kieme stovi
Oi ir dar vyriokas bandė mano mašiniuko galimybes autostradoj, tai 18 be vargo išspaudė, o daugiau aš bailė nebeleidau , pabijojau, kad dėdžių žaliom uniformom nesutiktume