Gal ka sudomins Mazda 323F http://www.autogidas...991/01/16305145
QUOTE(wai2te_m @ 2009 03 26, 23:04)
As savojo taip dar neturiu, bet sodinciau tik gale sekmadieni 10silumos pranesa, galime jau dailinti savo masinytes
Aš jau šiandien prieš saulutę nustėrau, per langus tuoj nieko nematysiu veidrodėliai irgi bože padėk
QUOTE(wai2te_m @ 2009 03 26, 23:04)
As savojo taip dar neturiu, bet sodinciau tik gale sekmadieni 10silumos pranesa, galime jau dailinti savo masinytes
as ir planuoju sekmadieni papluseti prie savosios reikia issisiurbti pagaliau, nes kai nusipirkau dar nei karto nesiurbiau o tai jau nuo rugsejo
QUOTE(Lemyna @ 2009 03 27, 14:51)
as ir planuoju sekmadieni papluseti prie savosios reikia issisiurbti pagaliau, nes kai nusipirkau dar nei karto nesiurbiau o tai jau nuo rugsejo
Aš permušiau mano nuo rugpjūčio nesiurbta
QUOTE(Lemyna @ 2009 03 27, 14:51)
O aš pergyvenau, kad sausio gale nusipirkus nei karto saviškei siurblio ir vandens nerodžiau
QUOTE(Luana @ 2009 03 27, 15:46)
O aš pergyvenau, kad sausio gale nusipirkus nei karto saviškei siurblio ir vandens nerodžiau
tai nepergyvenk gali drąsiai dar pusmetį neplaut ir nevalyt
QUOTE(Carevna @ 2009 03 27, 15:47)
tai nepergyvenk gali drąsiai dar pusmetį neplaut ir nevalyt
Tai jau šią savaitę išsikuopiau , dabar pusmetį vadinas ramu bus
Musiske irgi nuo rugpjucio nesiurbta reiks savaitgali kibt ir darba
maniske turbut nuo gruodzio nesiurbta, dar nieko tokio o gal zinot kiek kainuoja tie siurbliukai masininiai? nes man kieme nera kaip issisiurbti, iki buto nenusivesiu laido
QUOTE(wai2te_m @ 2009 03 28, 00:22)
maniske turbut nuo gruodzio nesiurbta, dar nieko tokio o gal zinot kiek kainuoja tie siurbliukai masininiai? nes man kieme nera kaip issisiurbti, iki buto nenusivesiu laido
O net neįsivaizduoju man po šios nakties mašinos plaut jau nereikia visa blizga dar galėtų kas nors saloną išpūst ir visai gerai būtų
QUOTE(wai2te_m @ 2009 03 28, 00:22)
mes turejom toki. Arba man toks pasiseke toki s nusipirkti, arba jie visi tokie. Nepatogus ir labai negalingas,..
QUOTE(Lemyna @ 2009 03 28, 14:35)
mes turejom toki. Arba man toks pasiseke toki s nusipirkti, arba jie visi tokie. Nepatogus ir labai negalingas,..
tai tada neapsimoka pirkti geriau pas tevus grizus issisiurbliuosiu