ir as vairuoju mazda 323 F,tiesa,man ji atliko nuo vyro ,bet siaip tai esu patenkinta,jei ir buna kokie gedimai tai tik del mano pacios kaltes
QUOTE(inguska26 @ 2006 11 14, 11:04)
ir as vairuoju mazda 323 F,tiesa,man ji atliko nuo vyro ,bet siaip tai esu patenkinta,jei ir buna kokie gedimai tai tik del mano pacios kaltes
super masinyte ir aikiai miela, ir prie starto linijos nepaveda
Sveikutes,
as anksciau turejau mazda 323. Bet ne efkute. Smagi buvo masinyte. Pagaminta 1994, 1,6 l.
Bet ji turejo viena problema - benzina siurbe nerealiai.
Nu spekit, kiek tas nerealiai?
Neatspesit - 16 l/100 km
Cia rekordas
O vidurkis buvo 14 l/100 km.
Ir ko tik nedare su ja. Lambda zondus keite gal kokius 5 kartus.
Viskas normoj - tik benzina srebe.Ir girdejau dar viena toki pat atveji.
Gal tiesiog tai buvo isimtys is taisykliu.
Dabar vairuoju Subaru Legacy, 1995, 2.0 l. Tai ji suvartoja 11-12 l/100 km.
as anksciau turejau mazda 323. Bet ne efkute. Smagi buvo masinyte. Pagaminta 1994, 1,6 l.
Bet ji turejo viena problema - benzina siurbe nerealiai.
Nu spekit, kiek tas nerealiai?
Neatspesit - 16 l/100 km
Cia rekordas
O vidurkis buvo 14 l/100 km.
Ir ko tik nedare su ja. Lambda zondus keite gal kokius 5 kartus.
Viskas normoj - tik benzina srebe.Ir girdejau dar viena toki pat atveji.
Gal tiesiog tai buvo isimtys is taisykliu.
Dabar vairuoju Subaru Legacy, 1995, 2.0 l. Tai ji suvartoja 11-12 l/100 km.
mazda 323 C '96 irgi puiki masinyte moteriska tokia, dvieju duru, lengva valdyti tokia...
jooo , pas mane ir 323C . fainulka tokia . taip prie jos ipratau, kad su kitom dabar vaziuot sunku. atrodo kad vairas sunkiau sukasi . tik turi 1 trukuma: trukcioja zaraza . tik apsukos mazesnes ir trukcioja
jooo , pas mane ir 323C . fainulka tokia . taip prie jos ipratau, kad su kitom dabar vaziuot sunku. atrodo kad vairas sunkiau sukasi . tik turi 1 trukuma: trukcioja zaraza . tik apsukos mazesnes ir trukcioja
Jungiuosi ir aš prie mazdų mėgėjų. Pas mane 323 S, vo, tokios čia dar nebuvo 2001 metų, automatas. Šiaip, kadangi pirmoji mano mašina, tai turbūt liks meile visam gyvenimui
[quote=Jaklina,2006 08 15, 10:49]
Mazda lengva valdyti, mažai genda, bet kėbuliukas tai silpnokas, rūdys labai puola
Mazda lengva valdyti, mažai genda, bet kėbuliukas tai silpnokas, rūdys labai puola
QUOTE(Jaklina @ 2006 08 15, 10:49)
Myliu svo mazdutę, bet rūdys jau turbūt įveiks mane, teks greitai atsisveikinti su mašiniuku...
O maniskes dazai ant dureliu labai lupasi Po ziemos viskas prasidejo Bijau net plauti, nes nuo vandens sroves nuleks visi dazai
sveikos,o as jau ruosiuos atsisveikinti su savo mazduke ,parduot noriu,jei kas susidomes.Problemu neturiu su ja,bet norisi naujasniu metu .Bet jei niekam nereiks tai vazinesiu kol subyres iki galo
QUOTE(tora @ 2007 04 25, 18:58)
sveikos,o as jau ruosiuos atsisveikinti su savo mazduke ,parduot noriu,jei kas susidomes.Problemu neturiu su ja,bet norisi naujasniu metu .Bet jei niekam nereiks tai vazinesiu kol subyres iki galo
sveikute o gal turi savo masiniuko foto? jei dar parduodi aisku.. bo ieskau sau masiniuko, ir butent mazdas nusiziurejus jau turiu..
a, sorriukas, uzskaiciau jau, kad tavoji 323F.. ne to noriu
sveikos ,
vat labai noriu isigyt Mazda 323 C , tik vat nieko nenusimanau masinose. O kaip ten su ekonomiskumu, ar labai degalus ryja? o del gedimu ar brangu ja taisyt?
vat labai noriu isigyt Mazda 323 C , tik vat nieko nenusimanau masinose. O kaip ten su ekonomiskumu, ar labai degalus ryja? o del gedimu ar brangu ja taisyt?