Įkraunama...
Įkraunama...

Mazda 323

ir as vairuoju mazda 323 F,tiesa,man ji atliko nuo vyro dirol.gif ,bet siaip tai esu patenkinta,jei ir buna kokie gedimai tai tik del mano pacios kaltes blush2.gif sokiai.gif
Atsakyti
QUOTE(inguska26 @ 2006 11 14, 11:04)
ir as vairuoju mazda 323 F,tiesa,man ji atliko nuo vyro  dirol.gif ,bet siaip tai esu patenkinta,jei ir buna kokie gedimai tai tik del mano pacios kaltes blush2.gif  sokiai.gif

super masinyte thumbup.gif ir aikiai miela, ir prie starto linijos nepaveda rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes,
as anksciau turejau mazda 323. Bet ne efkute. Smagi buvo masinyte. ok.gif Pagaminta 1994, 1,6 l.
Bet ji turejo viena problema - benzina siurbe nerealiai.
Nu spekit, kiek tas nerealiai? mirksiukas.gif
Neatspesit - 16 l/100 km swoon.gif
Cia rekordas
O vidurkis buvo 14 l/100 km.
Ir ko tik nedare su ja. Lambda zondus keite gal kokius 5 kartus.
Viskas normoj - tik benzina srebe.Ir girdejau dar viena toki pat atveji.
Gal tiesiog tai buvo isimtys is taisykliu.

Dabar vairuoju Subaru Legacy, 1995, 2.0 l. Tai ji suvartoja 11-12 l/100 km. ok.gif
Atsakyti
mazda 323 C '96 irgi puiki masinyte mirksiukas.gif moteriska tokia, dvieju duru, lengva valdyti tokia...

jooo biggrin.gif , pas mane ir 323C biggrin.gif . fainulka tokia biggrin.gif . taip prie jos ipratau, kad su kitom dabar vaziuot sunku. atrodo kad vairas sunkiau sukasi wink.gif. tik turi 1 trukuma: trukcioja zaraza sad.gif. tik apsukos mazesnes ir trukcioja sad.gif
Atsakyti
As irgi prie mazdu myletoju gretu. Vairuoju mazda 323C. Labai ji man miela, tokia moteriska, ir spalva cool - violetine wub.gif Vienykimes, vairuojancios mazdas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir aš prie mazdų mėgėjų. Pas mane 323 S, vo, tokios čia dar nebuvo biggrin.gif 2001 metų, automatas. Šiaip, kadangi pirmoji mano mašina, tai turbūt liks meile visam gyvenimui bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=Jaklina,2006 08 15, 10:49]
Mazda lengva valdyti, mažai genda, bet kėbuliukas tai silpnokas, rūdys labai puola verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaklina @ 2006 08 15, 10:49)
Mazda lengva valdyti, mažai genda, bet kėbuliukas tai silpnokas, rūdys labai puola  verysad.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Myliu svo mazdutę, bet rūdys jau turbūt įveiks mane, teks greitai atsisveikinti su mašiniuku... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasras: 22 balandžio 2007 - 22:25
O maniskes dazai ant dureliu labai lupasi doh.gif Po ziemos viskas prasidejo unsure.gif Bijau net plauti, nes nuo vandens sroves nuleks visi dazai verysad.gif
Atsakyti
sveikos,o as jau ruosiuos atsisveikinti su savo mazduke verysad.gif ,parduot noriu,jei kas susidomes.Problemu neturiu su ja,bet norisi naujasniu metu wub.gif cool.gif .Bet jei niekam nereiks tai vazinesiu kol subyres iki galo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tora @ 2007 04 25, 18:58)
sveikos,o as jau ruosiuos atsisveikinti su savo mazduke verysad.gif ,parduot noriu,jei kas susidomes.Problemu neturiu su ja,bet norisi naujasniu metu wub.gif  cool.gif .Bet jei niekam nereiks tai vazinesiu kol subyres iki galo lotuliukas.gif

sveikute 4u.gif o gal turi savo masiniuko foto? jei dar parduodi aisku.. biggrin.gif bo ieskau sau masiniuko, ir butent mazdas nusiziurejus jau turiu.. rolleyes.gif

a, sorriukas, uzskaiciau jau, kad tavoji 323F.. ne to noriu rolleyes.gif
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bransha: 28 gegužės 2007 - 08:18
sveikos 4u.gif ,
vat labai noriu isigyt Mazda 323 C , tik vat nieko nenusimanau masinose. doh.gif O kaip ten su ekonomiskumu, ar labai degalus ryja? o del gedimu ar brangu ja taisyt? 4u.gif
Atsakyti