Laba diena mazdų mylėtojai ir mes įsigijom efkutę
QUOTE(Oxen @ 2009 02 10, 01:25)
AFIGIENAI......Kaip jūs nesusipainiojat, kas su kuria važiuos?
P.S kas del laidų, tai komplektukas normalių laidų kainuos 100-150 lt maždaug....Neieškokit pigiausių.
P.S kas del laidų, tai komplektukas normalių laidų kainuos 100-150 lt maždaug....Neieškokit pigiausių.
Va taip ir nesusipainiojam Nors jos visos vienodos, bet kartu ir laabai skirtingos... Čia mūsų pirmoji ir pati mylimiausia mazdukė Beje, mano vyras pigiai pardavinėja efkių dalis bei remontuoja jas, jei kam prireiks pagalbos su detalėmis, kreipkitės į AŽ
QUOTE(Belissma_ @ 2009 02 09, 20:36)
Na va, pabandžiau dar kartą Gal pavyks...
Papildyta:
Štai mūsų mašinikės Efkės super
Papildyta:
nerealiai atrodo
QUOTE(Oxen @ 2009 02 10, 01:25)
Jau uzsirasiau i eile servise. Laidai man kainuos 135lt Cia nuime kazkokius procentus, per pazystamus
Papildyta:
QUOTE(Belissma_ @ 2009 02 09, 21:36)
Na va, pabandžiau dar kartą Gal pavyks...
Papildyta:
Papildyta:
Geras vaizdelis Atrodo identiskai
QUOTE(jurguliux @ 2009 02 11, 08:32)
A kas čia pas tamstą per avataras ir prierašas apie vasarą ką įtariu, kad Mazdikei naujas keleivis jau beveik išrūpintas
QUOTE(Carevna @ 2009 02 11, 22:12)
A kas čia pas tamstą per avataras ir prierašas apie vasarą ką įtariu, kad Mazdikei naujas keleivis jau beveik išrūpintas
ale pastabumas
na tikuosi kad issiprausiu i savo mazduka su visu vežimu
bet matau jus greičiaus sprausitės į mazduka
QUOTE(jurguliux @ 2009 02 12, 08:44)
ale pastabumas
Aha kažkaip netyčia akis užkliuvo mes bandysim spraustis į mazdukę nuo birželio 15 iki liepos 6 nes kada iš tikrūjų gimdysiu biesas žino data pagal echoskopą tik nustatyta, visos likusios skiriasi kaip diena ir naktis su pirmu tokių fokusų nebuvo į mazdukę manau tilpsiu sėdynės atsiverčia tai susigrūsim ne tiek jau buvom sukišę
QUOTE(Carevna @ 2009 02 12, 11:38)
Aha kažkaip netyčia akis užkliuvo mes bandysim spraustis į mazdukę nuo birželio 15 iki liepos 6 nes kada iš tikrūjų gimdysiu biesas žino data pagal echoskopą tik nustatyta, visos likusios skiriasi kaip diena ir naktis su pirmu tokių fokusų nebuvo į mazdukę manau tilpsiu sėdynės atsiverčia tai susigrūsim ne tiek jau buvom sukišę
faina jums irgi, vasara
manoji va tokia mazduke
tai man atrodo joje daugiau vietos nei kad "varliukeje"
tai teks dazniau su savaja vazynet, nei su MB (jo "varliuke"), nors ir dabar mnoji dažniau vaziuoja
Ai nai nai kiek čia visokių mašiniukų gražių pridėta , pasirodysiu ir aš su kokia važinėju , va maniškė tokia
QUOTE(Luana @ 2009 02 12, 14:42)
Ai nai nai kiek čia visokių mašiniukų gražių pridėta , pasirodysiu ir aš su kokia važinėju , va maniškė tokia
A čia tikrai taviškė ar tik tos pačios spalvikės radai, nes numeriokų nematau
na atrodo ta pati efek, bet kiek skiriasi visos