Sveiki Gal yra kam teke keisti mazdos 323 f zvakiu laidus? Man idomu kiek jie kainuoja? Mano mazdytes vienas cilindras nedirba tai sake, kad reikia pasikeisti zvakes ir laidus Dar sake, kad turetu ir kuro sanaudos truputi sumazeti Nes dabar ant tiesiosios, kai buvo salta surijo 8.5 l pykau as ant jos, nes draugo BMW 9 ryja
Sveiki
Gal yra kam teke keisti mazdos 323 f zvakiu laidus? Man idomu kiek jie kainuoja? Mano mazdytes vienas cilindras nedirba tai sake, kad reikia pasikeisti zvakes ir laidus Dar sake, kad turetu ir kuro sanaudos truputi sumazeti Nes dabar ant tiesiosios, kai buvo salta surijo 8.5 l pykau as ant jos, nes draugo BMW 9 ryja
Sveiki visi! Mes taip pat prisijungsim prie efkistų Su vyru jau turėjom kokias 8 efkes Ir beveik visas pirkome iš Vilniaus O prasidėjo viskas nuo KVR 634 Vienu metu važinėjome net su trim 323f Į savo kompaniją buvome įtraukę ir vyro sesę, bet po kelių metų ji iškeitė savo mylimą efkutę į Opel Astra... O čia mūsų ketvertukas vasarą Trys iš jų mūsų ir viena švogierkos Papildyta: Ė, kodėl mano foto neisikėlė?!
Sveiki visi! Mes taip pat prisijungsim prie efkistų Su vyru jau turėjom kokias 8 efkes Ir beveik visas pirkome iš Vilniaus O prasidėjo viskas nuo KVR 634 Vienu metu važinėjome net su trim 323f Į savo kompaniją buvome įtraukę ir vyro sesę, bet po kelių metų ji iškeitė savo mylimą efkutę į Opel Astra... O čia mūsų ketvertukas vasarą Trys iš jų mūsų ir viena švogierkos Papildyta:
Ė, kodėl mano foto neisikėlė?!