QUOTE(kachius @ 2008 11 03, 13:14)
dar skundžiasi kažkas kuro sąnaudomis
1.5 ir 1.6 varikliams normalu 6-8 litrai važiuojant ramiai autostradoje. Neramiai - 7-10 litrų (jei iki 130 km/h)
Mieste 1.5 ir 1.6 gali imti 10 litrų ir daugiau. Ramiai važiuojant 8-9 litrai.
Mano manymu, 10 litrų kuro sąnaudos užmiestyje yra toleruotinos. 8 litrų - tobulos
1.5 ir 1.6 varikliams normalu 6-8 litrai važiuojant ramiai autostradoje. Neramiai - 7-10 litrų (jei iki 130 km/h)
Mieste 1.5 ir 1.6 gali imti 10 litrų ir daugiau. Ramiai važiuojant 8-9 litrai.
Mano manymu, 10 litrų kuro sąnaudos užmiestyje yra toleruotinos. 8 litrų - tobulos
Pas mane 1.5. Vidurkis mieste ir užmiesty apie 7,5l, tai kaip ir normalu
QUOTE(Carevna @ 2008 11 03, 18:43)
Mano atveju, dovanotam arkliui į dantis nežiūrima, mama siūlo dabar savo 3 golfą man palikt, bet kad mano kibiriukas 1,6 varikliuku o ten 1,4 kad ir naujesnis 3 metais bet jis manęs netraukia nors tu ką
Nebenorėčiau jau 3 golfo, turėjau, ačiū daugiau nereikia
QUOTE(LEMINAKE @ 2008 11 03, 20:45)
ir teisingai mazda grazesne
QUOTE(Justinita @ 2008 11 05, 22:23)
Sveiki,
prisijungiu ir as su savo mazdyte!
Tik vat beda prispyre...
Maniske 323C, 1995 m. automatas... Gi, grazuole, pradejo kaprizintis. Vaziuoja lyg ir normaliai, kaip visada, tik sustojus prie sankryzos apsukos pradeda sokinet aukstyn zemyn, taip kelis kart pasipurto ir uzgesta. Kas mane laaabai gasdina, tuo labiau, kad automatine pavaru deze.
Gal kas galite patarti kas tai galetu buti? Kaip ja "gydyti"?
prisijungiu ir as su savo mazdyte!
Tik vat beda prispyre...
Maniske 323C, 1995 m. automatas... Gi, grazuole, pradejo kaprizintis. Vaziuoja lyg ir normaliai, kaip visada, tik sustojus prie sankryzos apsukos pradeda sokinet aukstyn zemyn, taip kelis kart pasipurto ir uzgesta. Kas mane laaabai gasdina, tuo labiau, kad automatine pavaru deze.
Gal kas galite patarti kas tai galetu buti? Kaip ja "gydyti"?
Sveika prisijungus
Pas mane anksčiau panašiai buvo kad apsukos taip šokinėjo, tik ne kiekvienoj sankryžoj, ir negesdavo. Kažką darė, o ką Jei prisiminsiu parašysiu. Tik pas mane ne automatas.