mano ir mazda 323. gana sena 90 metu. bet man labai patinka, ypac mieste- maza, manevringa, gerai is vietos "sauna". be to ka tik grizom is keliones i Kroatija su ja. tai myliu savo mazduke dar labiau nes nepavede.
As jau ruosiuosi pikti kokia efke 95metu. Labai grazus modeliukas!!
As irgi vazineju efke tik 93 m. nu kai ne labai seniai pradejau vazinet, tai man taip sunku priprast prei jos sankabos, nu jau tokia jautri, baisiausia kokiam kamsti, nes jinai labai rauna is vietos, bet siaip smagi masinyte
o mano ne efke tik 323 dvieju dur bel ciotka ,93metu raudona tikrai moteriska ir kokia universali dvi duinjes virikles veziojau ir telika ir su manim trys zmones vaziuoja super ,o del bedu nezinau dar nes neseniai pirkau tvarkinga buvo ir yra dar
Na as savo mazdute 323f tai vairavau gal 3 metus ir labai patenkinta buvau. Dabar brolis taso
Bet masinyte tai labai smagi , nors ir '92 metu. Manevringa, ir gerai gazuojasi
Vienintelis dalykas kas uzknisdavo, tai lempos. Tai uzsidaro, tai nebeatsidaro. Tik spek susitaisyt, ir vel tas pats. Silpna vieta
Bet masinyte tai labai smagi , nors ir '92 metu. Manevringa, ir gerai gazuojasi
Vienintelis dalykas kas uzknisdavo, tai lempos. Tai uzsidaro, tai nebeatsidaro. Tik spek susitaisyt, ir vel tas pats. Silpna vieta
turim Mazda 323F 2002 metų, turėčiau ją pagirti, nes dar bė karto nebuvo sugedus tfu tfu tfu, tiesa šiais metais kažkokia detalė buvo keista, bet nieko ypatingo. 1.6 varikliukas, tai negaliu pasakyt, kad būtų žvėris , bet kadangi automatinė pavarų dėžė, tai labai ir bet kuriuo atveju neprilenktiniausi.
smagios mašinytės
smagios mašinytės
O pas jusu mazdas su mechanine pavaru deze ar viskas ciki buna? Nes pazistano servize sake, kad mazdu liga yra pavaros, nu truputi ilgiau nepavazinek ir pavareles sunkiau perjungti, jau oziuojasi Pas mane tai pilna masina trupiniu (mazosios deka0, jau sakau peles tuoj isiveis Gal zinote pigu buda kaip butu galima issisiurbt masina, nes gyvenu daugiabutyje, kieme nera galimybiu, nera rozetes arti, o moketi degalinej tai gan brangokai apsieina
QUOTE(daivoska @ 2006 10 24, 15:00)
O pas jusu mazdas su mechanine pavaru deze ar viskas ciki buna? Nes pazistano servize sake, kad mazdu liga yra pavaros, nu truputi ilgiau nepavazinek ir pavareles sunkiau perjungti, jau oziuojasi Pas mane tai pilna masina trupiniu (mazosios deka0, jau sakau peles tuoj isiveis Gal zinote pigu buda kaip butu galima issisiurbt masina, nes gyvenu daugiabutyje, kieme nera galimybiu, nera rozetes arti, o moketi degalinej tai gan brangokai apsieina
Yra automobiliniai siurbliai veikiantys 12V srovės tinkle (rozetė - cigarečių pridegiklis). Manau paprasčiausias variantas būtų.
QUOTE(daivoska @ 2006 10 24, 15:00)
Tai pirkau savo Mazda (323F '98) buvo, kad ilgiau pavazhinejus begiai sunkiai jungiasi, servise pareguliavo sankaba ir jau 2 metai, kaip nieko panashaus nebuvo nutike.
Shvaros broliai uzhsiurbia, dukles nuvalo uzh 20 lt.
Bet pas mane kazkodel neveikia tas cigareciu degiklis, gal zinot kodel?