praejus 3 menesiams po gimdymo man labai pradejo slinkti plaukai bet po kokiu 2 menesiu sustojo ir dabar viskas gerai
daugaiu plauku isslinkt turetu nes kai laukiausi beveik nei veinas neiskrito plaukai dvigubai sustorejo:) o kai baigiau maitint pradejo slinkt bet kirpeja rekomendavo kaukiu serumu plaukam ir viskas susitvarke.
Per man irgi neiškrito nei vienas plaukas Per palukai buvo stori ir labai greitai augo Bet po gimdymo ir iki dabar tai kažkas baisaus Plaukai krenta kuokštais, ant kilimo mano plaukų daugiau nei mano šunio Bandžiau gerti vitaminus, tryniau visokiais aliejais, dėjau kaukes, bet viskas veltui Aš taip tikiuosi, kad kai baigsiu maitinti viskas susitvarkys
Man slinko plaukai 5 mėn. Nors dar maitinu mažylį, tačiau panašu, kad jau viskas tvarkosi
Man slinko plaukai 5 mėn. Nors dar maitinu mažylį, tačiau panašu, kad jau viskas tvarkosi
Man plaukai pradėjo slinkti, kai mažylei buvo 3 mėn., po 2 mėn. viskas praėjo Dabar pradėjo atauginėti plaukai, tai turiu tokius juokingus kirpčiukus ant kaktos Tikiuosi jie greit ataugs O prieš tai ,tai buvo košmaras plaukai buvo visur, net porą kart teko iš mažylės burnos traukti Na dabar tai viskas susitvarkė, nors ir jokių priemonių spec. nenaudojau
Sveikos mamytės.
Aš auginu beveik 3mėnesių dukrytę. Prieš porą savaičių pradėjo žiauriai slinkti plaukai. Anksčiau negalėdavau su paprasta gumele surišti plaukų (stori), o dabar net kelis kartus apsuku. Man gydytoja sakė, kad tai kraujo perpylimo, atsparumo sumažėjimo pasekmė ir liepė gerti vitaminus, skirtus organizmui stiprinti. Na bet tikėkimės, jog viskas bus . Smagaus vaikučių auginimo ir džiugių, svajones išpildančių Tegul būna dosnus dovanomis ir džiugesiu.
Aš auginu beveik 3mėnesių dukrytę. Prieš porą savaičių pradėjo žiauriai slinkti plaukai. Anksčiau negalėdavau su paprasta gumele surišti plaukų (stori), o dabar net kelis kartus apsuku. Man gydytoja sakė, kad tai kraujo perpylimo, atsparumo sumažėjimo pasekmė ir liepė gerti vitaminus, skirtus organizmui stiprinti. Na bet tikėkimės, jog viskas bus . Smagaus vaikučių auginimo ir džiugių, svajones išpildančių Tegul būna dosnus dovanomis ir džiugesiu.
sveikutes
man pradejo slinkti prejus 2 men po gimdymo, na bet dar nepasakyciau, kad kuokstais, bet vistiek gaila plauku
man pradejo slinkti prejus 2 men po gimdymo, na bet dar nepasakyciau, kad kuokstais, bet vistiek gaila plauku
Ir man praėjus trims mėnesiams po gimdymo pradėjo slinkti plaukai. Dar ir dabar tebeslenka, bet žymiai mažiau. Jau toks moters organizmas ir ne ką tu čia pakeisi.
o man va po metu pradejo taip slinkt plaukai kad manau jog liksiu plika geritu metu dusas uzsikemsa kai maudasu nu siaubas pradejau gert vitaminus ziuresiu kaip bus