Sveikos mamutes
Zinau labai gera ir veiksminga priemone nuo plauku slinkimo - padejo man po gimdymo, kai buvo eme laaabai slinkt plaukai.
Dabar nors pupuliui jau du metukai, vel kazkodel uzejo ta pati problema. Tai vat: nusiperki vaistinej Ajeru saknu (smulkintu), uzplikai puodeli (apie 250 ml, i juos det apie sauksta ajeru), palaikai apie 15 min ir nukosi. Tada po galvos isplovimo ir nuskalavimo pili ant galvos odos po truputi ir siek tiek itrini. Galima trupuciuka nuskalauti,galima ir visai neskalauti - odos nedirgina. Po 3-4 naugojimu (kaskart plaunant galva), vis ryskiau ir ryskiau matosi rezultatas. As savo kurse naudojimo dabartinio jau 2 kartus taip ploviau, ir jau ryyskiai jauciasi, kad maziau slenka. O po to ir visai sustos. Taigi mamutes - pabandykit nesigilesit. O sampunai tai man jokie nepadejo.
Beda ta, kad siuo momentu uzpuole ne tik plauku slinkimas, bet ir pleiskanos... Turbut organizmui biski striuka su vitaminais. Tai as nusipirkau gydomaji ALPECIN sampuna ir kondicionieriu nuo pleiskanu, bet jis tik po 1 ir 2 karto dave rezultata. O dabar - dar blogiau... Tai vat su slinkimu jau baigiu susitvarkyt, o gal kas patars gera recepta nuo pleiskanu, mainais i manaji
?
Lauksiu atsakymu, o kas isbandys mano priemone (beje cia mano mamos receptas,liaudiskas,taip sakant) - ir pasidalinimo gautais rezultatais.